cursus
Cursussen en opleidingen voor verkeer, vervoer en mobiliteit.
Cursus en opleiding. De klant aan het woord. Cursus en opleiding. Leren en ontwikkelen tijdens Corona. De ontwikkelingen rond het Coronavirus zorgen ervoor dat we stukje bij beetje weer naar buiten mogen en bij elkaar kunnen komen. Maar de situatie blijft veranderlijk.
Cursus Sterk met Pijn.
Cursus Sterk met Pijn. is onderdeel van het Samenwerkingsverband Pijnpatiënten naar één stem. Vanuit dit samenwerkingsverband is er een nieuwe cursus ontwikkelt, gericht op het leren omgaan met chronische pijn. De cursus Sterk" met Pijn wordt op diverse plekken door het hele land gegeven.
Creatieve cursussen Universiteit Leiden.
Er starten nog steeds cursussen in het najaar Ga direct naar ons cursusaanbod! Winter specials in januari 2021 Bekijk ons aanbod aan korte cursussen. Winter workshop Christmas painting Dinsdag 8 december van 1800-2100: uur. Korte cursus Sumi-e start 3 december 3 lessen op donderdag van 1815-2045: u. Corona Protocol LAK.
Cursus Spaans in Almere Fuentes.
Cursus Spaans in Almere. Filter op een specifieke cursus. Spaans in Almere. Spaans leren in een lekker pittig tempo? In Almere is het momenteel nog niet mogelijk om les te geven op de leslocatie. Je kunt wel meedoen met de online groepscursus.
Cursussen en andere EHBO producten EHBO webshop Rode Kruis.
Het is dan van groot belang te weten hoe je moet handelen. Het Rode Kruis helpt je graag op weg en laat je kiezen uit een breed aanbod aan EHBO-cursussen voor zowel consumenten als professionals, variërend van een 3 uur durende workshop tot en met een erkende cursus uitgebreide EHBO in 20 uur. Ook kun je nu veel klassikale cursussen doen in combinatie met een online voorbereiding dat geeft je nog meer flexibiliteit bij het plannen van jouw cursus.
BHV Cursus G4S Veiligheidstrainingen.
Voor toekomstige instructeurs Brand, Communicatie en Ontruiming heeft G4S Training Safety een volledige 12-daagse opleiding inclusief examen. G4S Training Safety is een van de vier door NIBHV gecertificeerde opleiders voor het geven van deze training. Reanimatie en Eerste hulp in de zomer! Gedurende de zomermaanden bieden we een speciale training Reanimatie en Eerste hulp aan. Deze korte training behandelt diverse zaken waar je als hulpverlener in de zomer mee te maken kan krijgen. BHV Basistraining incl. Tijdens de basis BHV cursus van G4S leiden onze gespecialiseerde instructeurs u binnen 2 dagen op tot gecertificeerd BHV'er. De opleiding in onze realistische traininglocaties richten zich vooral op de praktijk: brand bestrijden, ontruimen en communicatie, levensreddende handelingen.
bol.com A Course in Miracles Een Cursus in Wonderen ebook, Dr. Helen Schucman Scribe.
De cursus richt zich dus op het helen van relaties en waardoor ze heilig. De Tekstboek' presenteert de theorie van de cursus en heeft ingebouwd in zijn studie van de ontwikkeling van de ervaring van vergeving, dat is de Cursus doel voor de student.
Cursussen Vogin.
Vogin B: 26 en 28 januari en 2 februari 2021 waarschijnlijk ONLINE. NB Indien fysieke bijeenkomsten onmogelijk zijn, zal de de cursus online plaatsvinden. Als een cursus is volgebeoekt kunt u zich daarvoor nog wel op de wachtlijst laten plaatsen.
De Nationale AI-Cursus Kunstmatige Intelligentie voor iedereen!
Eerder in deze cursus hebben we al gekeken naar de schilder Rembrandt. Dankzij AI was het mogelijk om zijn stem. Ethiek in actie. Als student aan de Universiteit Utrecht heeft Fenna Woudstra zich afgelopen weken verdiept in de wereld van AI en Ethiek. Corona post 5: Leren van Steinbuch. Leuk artikel in NRC deze week over dingen die je tijdens de crisis met je geld kan doen als het. De Wereld van AI. Eva Cleven maakt voor de Nationale AI-Cursus een aantal leuke video's' over de Wereld" van AI. Bekijk hier de volledige playlist. Veel van de lesstof, animaties en interviews is in zijn geheel terug te vinden op ons YouTube-kanaal! En er is meer! Leren op je mobiel. Je kunt de Nationale AI-Cursus ook gewoon op je smartphone doen. Dat is wel zo handig en nog steeds gratis.

Contacteer ons

Resultaten voor cursus