cursus
Filantropie Opleidingen en cursussen Faculteit der Sociale Wetenschappen, Vrije Universiteit Amsterdam.
Deelnemers die zich direct voor de gehele opleiding inschrijven ontvangen 5% korting per module. Bedrijven en instellingen die minimaal vijf medewerkers inschrijven voor een module of opleiding ontvangen 20% korting. ANBI-medewerkers krijgen 10% korting per cursus en 15% op de totale opleidingskosten bij inschrijven voor de gehele opleiding Filantropie.
Online Marketing Cursussen Door IMU.
IMU Event 2020. Online marketing cursussen. Deze spoedcursus online marketing geeft je een ideale blauwdruk voor een succesvolle online business. Je leert welke strategie je moet kiezen en de technieken om aan bezoekers, leads en klanten te komen. Naar de cursus.
Cursus Baantrainer.
Om aan de cursus te kunnen beginnen is het noodzakelijk dat de cursist deelneemt aan één masterclass, de beschikking heeft over een computer of laptop om de e-learning te volgen en een groep badmintonners traint/begeleidt waarmee hij of zij in de praktijk aan de slag is.
EHBO aan baby's' en kinderen EHBO cursussen EHBO webshop Rode Kruis.
Onze meest populaire cursus EHBO aan babys en kinderen keuze tussen 8 uur klassikaal of 4 uur online 4 uur klassikaal wordt zelfs afgesloten met een certificaat goedgekeurd door de rijksoverheid voor gastouders. Reanimatie en AED komen tijdens deze cursus ook aan bod.
Verschil tussen training, workshop en cursus Bridge2learn.
In een cursus leer je bijvoorbeeld met een bepaalde methode werken. In een cursus heeft kennis van de methode die je leert vaak een grotere plaats dan in een training. Bij een cursus hoort dan ook vaak een boek of reader.
Tijd over? Met deze gratis online cursussen ben je straks nog beter in je werk De Volkskrant. Deel dit artikel.
De cursus Persoonlijk leiderschap en zelfcoaching bijvoorbeeld van Studytube, waarin je in een dikke drie uur leert hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Het idee is dat je meteen met de kennis uit de cursus aan de slag gaat.
Cursussen IVN.
Een cursus geven. Een cursus geven. Cursus Jeugdbegeleider geven. Cursus Landschapsgids Limburg geven. Cursus Laat jouw buurt zoemen geven. Cursus Laat jouw tuin zoemen geven. Cursus Moestuinieren geven. Cursus Natuurouders geven. Cursus Paddenstoelen geven. Cursus Planten geven. Cursus Schoolgids geven.
Cursus Con-tAct AfasieNet.
Zij hebben vervolgens een conversatietraining voor zorgprofessionals ontwikkeld, Training Con-tAct, en een bijbehorende cursus voor logopedisten, Cursus Con-tAct. Het doel van deze cursus is dat de deelnemers Training Con-tAct kunnen toepassen in hun eigen zorginstelling. Training Con-tAct heeft als doel dat zorgprofessionals artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers, voedingsassistenten, enz.
Online Marketing Cursussen.
Ontdek de kunst van winstgevende online memberships, breng magie in je marketing met community building en zorg voor blijere klanten. Tonny Loorbach Martijn van Tongeren leren je de fijne kneepjes van het vak in de Membership en Community Building Cursus. Naar de cursus. Content Marketing Cursus.

Contacteer ons

Resultaten voor cursus