cursus
SAVE'r' cursus Medsim.
31 040 265 47 77. Inschrijven cursus Tweede en Derde lijn Verloskunde Inschrijven cursus Eerste lijn Verloskunde. De SAVEr cursus is een intensieve 1-daagse cursus en is in samenwerking met een aantal ziekenhuizen in Nederland ontwikkeld. De cursus is bedoeld voor AIOS, ANIOS, AIGT en 2e lijns verloskundigen.
Cursussen Archive Per Saldo pgb.
Onze cursussen helpen je om alles rond het persoonsgebonden budget te begrijpen en het in de praktijk toe te passen. Selecteer hieronder onderwerp, soort cursus en doelgroep en vind een cursus die bij je past. Bij alle groepscursussen op locatie hanteren wij de geldende maatregelen van het RIVM.
Cursussen en andere EHBO producten EHBO webshop Rode Kruis.
Online snelcursus EHBO: Top-7 ongevallen. Cursus EHBO aan baby's' en kinderen. Cursus Reanimatie en AED. Cursus Uitgebreide EHBO. Workshop Eerste Hulp bij Drank en Drugsongevallen EHBDD. Cursus Reanimatie en AED online klassikaal. EHBO sporttas 97-delige. Cursus uitgebreide EHBSO EHBO sport.
Online cursus fondsenwerving VSBFonds.
Of u vrijwilliger bent of penningmeester, werkzaam bent in een professionele organisatie of enthousiast meedoet in uw buurt, iedereen wil weten hoe fondsenwerving een succes wordt. Op deze pagina vindt u een online cursus fondsenwerven. Wij hebben deze cursus voor u gemaakt in samenwerking met 3F Academy, beroepsopleiding fondsenwerving.
Online cursussen van de Bibliotheek.
Er zijn in totaal 30 cursussen in de categorieƫn.: Computer en nieuwe media. Gezondheid en opvoeding. Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kun je twee cursussen kiezen. Je volgt de cursus van je keuze waar je maar wilt en in je eigen tijd en tempo.
Cursussen Erasmus University Rotterdam.
Zoek een cursus. Opleiding Participatie: Kunde en Kunst van een goede samenwerking Blended. Schrijf je in voor de opleiding Participatie: Kunde en Kunst van een goede samenwerking bij Erasmus Academie en leer legitimiteit en draagvlak te creƫren voor beleid. vrijdag 27 nov 2020. Academic writing BaMa. Deze korte en interactieve schrijfcursus, die wordt gegeven door een ervaren docent, helpt je om je academische schrijfvaardigheid in het Engels te verbeteren.
Basiscursus Intramed Cursus Opleiding Intramed.
Online: Kies een fijne plek met internet en volg de cursus waar jij wilt. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven, geldt er een maximum van 10 deelnemers per cursus. Bij minder dan 5 deelnemers zijn wij genoodzaakt de cursus op een ander moment plaats te laten vinden.
Cursussen Websitesystemen.
Let op: Wij adviseren studenten, wetenschappelijk personeel en iedereen die erg handig met computers is, de basis cursus Webhare over te slaan en zich direct in te schrijven voor de expert cursus hieronder bij Cursus 2: Webhare Expert nieuwe template 2016.
Cursus Excel Den Haag / Westland Van Dijk Computeropleidingen.
Ook een strikt individuele Excel cursus is in Den Haag is mogelijk; een 1 op 1 cursus kost wel wat meer. Daar staat tegenover dat dat u de volledige aandacht van de docent krijgt en dat de cursus volledig op maat kan worden samengesteld.

Contacteer ons

Meer resultaten voor cursus