massage
MASSAGE Leeuwerikhoeve.
55 minuten 59.00. Een unieke massage is de Shiatsu massage, een manuele massage met duimen en vingers, waarbij druk wordt uitgeoefend en de meridianen weer in goede banen worden geleid. Deze meridianen of energiebanen corresponderen met alle organen in uw lichaam.
Overzicht alle massages Sauna van Egmond.
Voor de echte massage liefhebber kan een ontspannende lichaamsmassage niet lang genoeg duren. Daarom introduceren onze massage medewerkers de 80-minuten massage! 8600, Reserveren Meer informatie. HOT STONE massage 25min. Manuele grepen worden afgewisseld met basalt stenen van ongeveer 45 graden Celsius.
Massages Five City Spa Massages en gezichtsbehandelingen Utrecht.
Een populaire massage omdat deze spieren vaak zwaar belast worden en stijf kunnen zijn. Na deze massage voelen de spieren weer soepel en ontspannen aan. Let op: mocht je in verwachting zijn dan wordt jouw massage automatisch een Pregnancy Massage.
Intensieve Ontspannende Massages.
Ontspannend, intensief of bijzonder. Krachtige massages, diep ontspannen. Touch of Stone massage. Geniet van de warmte van basalt. Anti stress massage. Extra ontspanning voor hoofd en nek. Breng je lichaam in balans. Lomi lomi massage. Een Hawaïaanse massage die je moet beleven.
massage Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: massage DE massage ES massage FR. Vertalingen massage ENNL. to treat a person's' body or part of it by rubbing etc to ease and remove pain or stiffness: She massaged my sore back.
Wat is het effect van Massage? Massage Den Haag.
Door middel van een intake wordt ingeschat welk type massage het meest passend is om de klacht te behandelen. Spelen er bijvoorbeeld persoonlijke vraagstukken, is er sprake van emotionele disbalans, of zijn er chronische onverklaarbare klachten, dan is een Lomi Lomi massage zeer geschikt.
Massage Sauna Beauty de Thermen Nijmegen.
Het is een diepgaander massage op blokkades in het lichaam op te heffen. U voelt meer ruimte in u lichaam na deze massage. Lomi Lomi massage 25 minuten of 40 minuten op aanvraag. Een Lomi Lomi massage is een massage die oorspronkelijk uit Hawaii komt.
Massage opleidingen WellnessInstituut Thermen Holiday.
Selecteer een aantal. Massage Opleidingen bij het WellnessInstituut. Heb je altijd al willen leren masseren? Ben je al masseur en wil je een opfriscursus of bijvoorbeeld bijgeschoold worden? Of wil je eindelijk eens saunameester worden? Bij ons kun je via het WellnessInstituut terecht voor een ruim aanbod. Kies voor een beroepsopleiding of kom gezellig met jouw vriendinnen een workshop volgen. Voor reeds gediplomeerde masseurs hebben wij een ruim aanbod aan cursussen om je kennis en kunde te verbreden. Wil je meer weten over de opleidingen? Dan is de informatiedag wellicht iets voor jou. Meer informatie over de informatiedag. Bij het WellnessInstituut kun je terecht voor verschillende massage opleidingen, een opleiding voor blessurepreventie en voor een opleiding voor manuele lymfe drainage.
Massages Sauna Devarana. Layer 1.
Oosterse en westerse filosofie├źn ontmoeten elkaar in een massage die lichaam en geest in balans brengen. De Orang Malu massage is gebaseerd op de sage van de Orang Malu, een in elkaar gedoken houten beeld van een boeddha in wording.

Contacteer ons

Meer resultaten voor massage