massage
Vos Massage Hilversum Dry Needling, Triggerpoint en Massage Therapie.
Meer over Robin. THAISE MASSAGE THERAPIE. Duan beschikt over vaardige handen voor diverse massages zoals: olie ontspannings massage, deep tissue / sportmassage, traditionele thaise massage, thaise voetmassage en zwangerschapsmassage. Haar massages zijn goed betaalbaar en zij heeft haar praktijk al sinds 2003.
MASSAGE Leeuwerikhoeve.
55 minuten 59.00. Een unieke massage is de Shiatsu massage, een manuele massage met duimen en vingers, waarbij druk wordt uitgeoefend en de meridianen weer in goede banen worden geleid. Deze meridianen of energiebanen corresponderen met alle organen in uw lichaam.
Overzicht alle massages Sauna van Egmond.
Voor de echte massage liefhebber kan een ontspannende lichaamsmassage niet lang genoeg duren. Daarom introduceren onze massage medewerkers de 80-minuten massage! 8600, Reserveren Meer informatie. HOT STONE massage 25min. Manuele grepen worden afgewisseld met basalt stenen van ongeveer 45 graden Celsius.
Massages Five City Spa Massages en gezichtsbehandelingen Utrecht.
Een populaire massage omdat deze spieren vaak zwaar belast worden en stijf kunnen zijn. Na deze massage voelen de spieren weer soepel en ontspannen aan. Let op: mocht je in verwachting zijn dan wordt jouw massage automatisch een Pregnancy Massage.
Oosterse Massage Amsterdam Het Massagehuys.
Je krijgt deze thee na afloop van de massage in een biologisch afbreekbare beker, zodat je hem mee naar huis kunt nemen. Boek nu snel jouw Asian massage Amsterdam in Het Massagehuys en ervaar zelf de kracht van een enerverende, authentieke oosterse massage.
massage Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: massage DE massage ES massage FR. Vertalingen massage ENNL. to treat a person's' body or part of it by rubbing etc to ease and remove pain or stiffness: She massaged my sore back.
Wat is het effect van Massage? Massage Den Haag.
Door middel van een intake wordt ingeschat welk type massage het meest passend is om de klacht te behandelen. Spelen er bijvoorbeeld persoonlijke vraagstukken, is er sprake van emotionele disbalans, of zijn er chronische onverklaarbare klachten, dan is een Lomi Lomi massage zeer geschikt.
Massage Sauna Beauty de Thermen Nijmegen.
Het is een diepgaander massage op blokkades in het lichaam op te heffen. U voelt meer ruimte in u lichaam na deze massage. Lomi Lomi massage 25 minuten of 40 minuten op aanvraag. Een Lomi Lomi massage is een massage die oorspronkelijk uit Hawaii komt.
Massage bij Kanker Opleiding/bijscholing oncologie massage.
Instituut Massage bij Kanker is een nationaal en internationaal erkend trainings en kennisinstituut op het gebied van complementaire zorg in de oncologie. De opleidingen en de docenten voldoen aan de internationale richtlijnen van de Society for Oncology Massage in de VS.

Contacteer ons

Meer resultaten voor massage