opleiding
Opleidingen Vrije Universiteit Brussel.
In de schaduw van het UZ Brussel vind je alle medische opleidingen en ook Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie. Brussels Technology Campus. In de schaduw van de Zuidertoren en op een boogscheut van het stadscentrum klopt het hart van de opleiding Industriële Wetenschappen.
Opleiding: algemene info.
Dit is een belangrijk onderdeel van de opleiding. U wordt daarin bijgestaan door een team van coachen, waarmee u op vaste momenten gedurende de opleiding individuele en groepscontacten heeft. Met het internationaal erkende diploma van deze opleiding, kunnen de geïnteresseerden vervolgens de opleiding tot Master Sofroloog aanvatten.
Vind een opleiding Région bruxelloise Brussels Gewest.
Op zoek naar een opleiding in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? Tal van instellingen kunnen u op weg helpen. U bent bediende, arbeider, zelfstandige of werkzoekende en u bent op zoek naar een aanvullende opleiding of omscholingscursus in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest?
VIVES.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Menu VIVES Logo. Zoek je opleiding. Kennis en innovatie. Werken bij VIVES. Jobs voor alumni. Zoek de opleiding die het beste bij je past! Wat wil je doen? Bacheloropleidingen op campus. Graduaatsopleidingen op campus.
Interuniversitaire permanente vorming oedeemtherapie Oedema.
Interuniversitaire permanente vorming oedeemtherapie. Deze opleiding wordt 2-jaarlijks georganiseerd door de UGent, KULeuven en UAntwerpen. Het betreft een specialisatieopleiding bedoeld voor kinesitherapeuten met een bijzondere interesse in de oedeemtherapie. Het is een één-jarige opleiding die wetenschappelijk onderbouwd is en waarin verscheidene nationale en internationale experten doceren.
Opleiding TRE België TRE Belgium.
Deze certifiëring tot TRE-provider is erkend door de internationale organisatie van David Berceli. Voor de Nederlandstalige opleiding kan je meer info vinden op de site van DialoogPlus: TRE opleiding in het Nederlands. Dit zijn de data voor de komende opleidingsmodules in het nederlands.:
Opleidingen A-Z UCLL.
Research Regional Collaboration. Zoek een opleiding. Professionele Bachelor 21. Werken en studeren 8. Campus Campus stad. 1 10 van 207 resultaten. Campus Diepenbeek, Diepenbeek. Campus Diepenbeek, Diepenbeek. Professionele Bachelor, Werken en studeren. Campus Sociale School, Heverlee. Campus Oude Luikerbaan, Hasselt.
Opleidingen Amelior.
Een Amelior opleiding kenmerkt zich door het inoefenen van de theorie in zo veel mogelijk oefeningen, liefst nog uit uw eigen ervaring en die van de andere deelnemers. Ons devies: morgen moet u hiermee concreet aan de slag kunnen gaan.
Opleiding.
Wat doet Assuralia? Werken bij Assuralia. Waarom werken bij Assuralia? Raad van Bestuur. Voorzitter en ondervoorzitter. Plan en route. Sociale zaken en CAO's.' Zo werkt de verzekering. Bekijk alle info per tak. Sociale zaken en CAO's.' Zo werkt de verzekering.

Contacteer ons

Meer resultaten voor opleiding