cursus massage
2 daagse cursus Ingrid Smith.
Deze cursus is geschikt voor beginners, maar ook voor diegenen die al massage-ervaring hebben. De cursus bestaat uit 2 dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur. Datas Locatie Roermond.: Basis Cursus Klassieke massage. 3 en 10 Oktober 2019. 19 en 20 Oktober 2019.
Massage Opleidingen Lian Bart l Noord Holland Purmerend Van Ontspannings en Sportmassage tot Wellness en Sport Therapeut!
De opleiding Sportmassage is MBO niveau 4. Het is een middenkaderopleiding, waarin men leert de massages en verzorging volledig zelfstandig uit te voeren. Men kan na het afronden o.a. een eigen praktijk beginnen. De opleiding Blessurepreventie, Manuele Lymfedrainage en Kinesiotaping zitten tussen niveau 4 MBO en niveau 5 HBO in. De cursus Klassieke Massage Ontspanningsmassage is een vakopleiding MBO niveau 3.
Home De Massagerij.
Cursus of opleiding. Diverse olie technieken. Waarom een massage. Massage niks voor mij. Boek een massage. Klik om te zoeken. Welkom bij de Massagerij. Bij de Massagerij hebben we tot doelstelling om zoveel mogelijk mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met masseren. Dus geen moeilijke verhalen, geen uitgebreide kennis van spieren. Gewoon leren een heerlijke ontspanningsmassage te geven.
Massagecursussen.
Ik geef deze cursus in twee blokken van 4 lessen, waarbij je ook de mogelijkheid hebt om je voor 1 blok in te schrijven. Je kan meedoen aan de vervolgcursus als je de basiscursus gevolgd hebt, of ervaring hebt met massage vanuit Rebalancing.
Home Massage Academie.
Puntsgewijs met Thaise voetstokjes tot tien tellen. Ontdek of iemand lange tenen heeft of op zijn tenen loopt. Wat zeggen jouw tenen? Lomi Lomi Massage. De zwier en zwaai van Hawaiiaanse golven. Alleen dan op het lichaam. The heat is on. Warme stenen stralen je tegemoet. Heerlijk en toegankelijk. De kleinste kneepjes van het vak. Met een stralend gezicht in het leven staan. Dit is het moment om in te schrijven! Ooit begonnen met het geven van cursussen en massages op locatie door heel Nederland. Sinds de oprichting in 2008 hebben wij maar één missie: begeleiden naar jouw doelen. We geven trainingen, coaching en advies vanuit onze jarenlange praktijkervaring. Dit doen we met verstand van zaken en we hebben een intense hartstocht voor klanttevredenheid. Met al onze vakdocenten werken wij dagelijks met passie en plezier om jou te verwonderen. Bij ons kan je fijn jezelf zijn, welkom thuis. Meer over ons. Geaccrediteerd en erkend door. Contact en advies. Vragen over een cursus? Hulp nodig om de juiste cursus te vinden die het beste bij je past?
Bladeren in opleidingen, cursussen en trainingen in Massage Intermediair.nl.
De opleiding tot sportmasseur is geschikt voor iedereen die zich beroepsmatig of in zijn vrije tijd bezig houdt met het begeleiden van sporters. Uitgangspunt van het han. Massage Therapeut Volg onze opleiding tot Massage therapeut. De opleiding tot Massage Therapeut daagt je uit!
Massage voor Beginners cursus / 5x Wajid.
Zo ervaar je ook zelf hoe de massage aanvoelt, wat zeer leerzaam én ontspannend is. We masseren met natuurlijke massageolie en op comfortabele massagetafels. Ook krijg je enige theorie over het masseren en wat daarbij van belang is. Bij elke massagecursus krijg je een handleiding met de beschrijvingen van alle massagetechnieken die aan bod zijn gekomen. Ook krijg je een flesje massageolie cadeau om thuis meteen mee aan de slag te gaan. Na afloop van de massagecursus wordt een certificaat uitgereikt. Klik om u aan te melden voor de nieuwsbrief. This is the only moment you have got. Wajid Osho Meditatie Centrum. Prins Hendrikplein 1. 2518 JA Den Haag.
Massage cursus Holistische massage cursus Positive Touch.
Peter van Oostveen Zaltbommel. Thuis gaf ik al wat massages waar mijn omgeving heel blij mee is, maar ik wilde meer over de achtergrond van de technieken leren en daarom had ik deze cursus uitgekozen en ik ben nogal verbaasd uit deze cursus gekomen juist omdat er zoveel mee mogelijk is en omdat er zo goed over deze massage is nagedacht.
Massage Cursus Rotterdam Jos de Wit Training Massage.
De cursussen kunnen langdurig zijn zoals de cursus wellness massage 12 weken, bindweefsel massage 9 weken en reflexzone voetmassage 8 weken. Maar er zijn ook korte cursussen, zoals Lomi Lomi, Ayurvedische, Bamboe, Balinese of Hamam massage 2 weken of Hotstone, Kinesiotaping, Stoelmassage, Atlas, Ontspannings of Shiatsu massage 2, 3, 4, 6 of 8 dagdelen van tussen de 25, en 3 uur.

Contacteer ons

Op zoek naar cursus massage?