cursus massage
Massage cursussen.
Na het volgen van de opleiding kun je een gedegen massage geven en eventueel je eigen praktijk opstarten. Al onze basisopleidingen zijn zonder vooropleiding te volgen! Instap klaar voor elk doel! Data open dagen vrij inlopen vanaf starttijd. 12 juni 2020 1900-2100: Hoorn Factorij 32, Zwaag. 13 juni 930-1130: Zwolle Thorbeckelaan 2. 13 juni 1400-1600: Leeuwarden James Wattstraat 4. 14 juni 1400-1600: Alkmaar Vennewaard 201. Vaak wordt pijn veroorzaakt door bepaalde punten in ons lichaam, ook wel Triggerpoints genoemd. Triggerpoints veroorzaken niet alleen pijn in de spier, maar beïnvloeden ook de zenuwbanen en de diverse lichaamsdelen die met deze spier te maken hebben, waardoor er een scala aan andere klachten kan ontstaan. De cursus triggerpointmassage is een leerzame bijscholing voor o.a.
Massage cursussen v.a. 310, Goedkoopste Grootste Aanbod.
Datum in overleg. Massage vakantie cursus Massage vakantie cursus. Datum in overleg. Datum in overleg. Inclusief: 1x Driedelige Prometheus Atlas 32500., Massage trainingen en opleidingen. Populaire locaties: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen. Verfijn het aanbod.
Massage opleidingen WellnessInstituut Thermen Holiday.
Meer informatie over de informatiedag. Bij het WellnessInstituut kun je terecht voor verschillende massage opleidingen, een opleiding voor blessurepreventie en voor een opleiding voor manuele lymfe drainage. Bekijk de opleidingen. Meer leren over Sport of Wellnessmassage of blessurepreventie? Het kan allemaal bij de cursussen van het WellnessInstituut bij Wellnessresort Thermen Holiday. Bekijk de cursussen. Geen zin of tijd om een opleiding te volgen, maar wil je wel leren masseren?
Massage workshop bij Dharma-Lotus in Breda of Wolfheze.
Massage is geen opvolging van allerlei moeilijke technieken. Massage is voelen, aanvoelen, meegaan en spelen en iedereen kan het eenvoudig leren; gewoon door het te doen. Deze workshop is géén tantra maar sweda, je bent dus gewoon gekleed op het gemasseerde lichaamsdeel na. Iedereen kan masseren en met een paar handgrepen gaat het alleen maar beter. In plaats van een langdurige cursus bieden we losstaande workshops aan, steeds met een ander thema gebaseerd op het energetische systeem van de mens.
Massage Opleidingen Lian Bart l Noord Holland Purmerend Van Ontspannings en Sportmassage tot Wellness en Sport Therapeut!
Massage Opleidingen Lian Bart l Noord Holland Purmerend. Van Ontspannings en Sportmassage tot Wellness en Sport Therapeut! Spring naar de primaire inhoud. Fullbody Wellness Massage. Gezicht en hoofdmassage. Honing Bindweefsel Massage. Reanimatie herhaling AED. Sportmassage Herhaling Licentieverlenging. Open Dag / Open Avond. Masseurs en Sportverzorgers gezocht. MASSAGEPLEZIER BEGINT HIER! Landelijk erkende Massage Opleidingen in Noord-Holland, van Klassieke Ontspanningsmassage tot Wellness-therapeut en van Sportmassage tot Sporttherapeut, met persoonlijke aandacht voor de cursist! Afgaande op het oordeel van het RIVM en adviezen van medisch experts tegen de verdere verspreiding van het corona-virus, nemen wij onze verantwoordelijkheid. De lessen die gepland zijn tot in ieder geval 6 april worden verplaatst. Bij ons staat de veiligheid en gezondheid van onze cursisten en docenten op nummer één! Met de massagelessen is het onmogelijk om geen fysiek contact te hebben. We hopen uiteraard dat zo snel alle lessen weer hervat kunnen worden. Zodra er meer duidelijkheid is, houden we jullie op de hoogte. De cursisten die zich ingeschreven hebben voor een cursus, krijgen bericht via Whatsapp of email.
cursus massage Positive Touch Massage Opleiding.
Het programma van de cursus is erop gericht dat je in twee dagen een goed beeld kunt vormen van de mogelijkheden die integrale massage te bieden heeft. Daarbij staat in deze cursus zowel het geven als het ontvangen van de massage centraal.
OMB Academie: Massage Opleiding Cursus Workshops.
13 april 2019 Bergen op Zoom. Massage cursus in Bergen op Zoom. In de cursus ontspanningsmassage leer je diverse klassieke massagegrepen, waarmee je mensen een gevarieerde massage kunt gaan geven. 27 maart 2019 Den Haag. Cursus Hand massage op woensdag.
Cursus babymassage Fysiotherapie Asperen.
Na deze les kun je je aanmelden voor de complete cursus. Aanraken en kijken naar je kindje, rompje masseren. Les 1: Dragen en hanteren, troosten bij huilen. Romp en buik massage bij krampjes, gymmen. Les 2: Motorische ontwikkeling. Massage romp herhalen, beentjes en armen masseren, gymmen.
Erkende Massage Massage cursus Cursus Cursus Den masseren Haag Massagecursus Massagecursus Den voor Haag. stellen.
In deze erkende massage cursus krijg je ook theorie, die de manier van masseren een onderbouwing geeft. Aandachtspunten, handige massage tips en slimme trucs zijn ook een belangrijk onderdeel van elke massage cursus. Online massage cursus. Om voor jou het leren masseren zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we al onze kennis en ervaring over deze cursus ook in een online leeromgeving geplaatst.

Contacteer ons

Resultaten voor cursus massage