cursus massage
Massageopleiding Apeldoorn.
Bij MassageOpleidingApeldoorn kunt u goed terecht voor allerlei massageopleidingen, cursussen en workshops. Wij werken voor heel regio Zwolle, Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Enschede en Arnhem. Naast de opleidingen geven wij ook massagebehandelingen in onze massagestudio. Naast de reguliere cursussen en opleidingen proberen we ook cursus op maat te maken op uw aanvraag. En wij denken mee als u flexibel wil in stromen in lopende opleidingen. U kunt ook kiezen voor de master" wellnessmasseur" opleiding. Een topopleiding waarbij u een hele brede en gedegen opleiding krijgt tot wellnessmasseur en daarbij vele specifieke vaardigheden leert uit de oosterse massage, bindweefselmassage, voetrelflexmassage en hotstonemassage.
Vervolgcursus stoelmassage Vitaal!
Onze cursus is een aanvulling om kwalitatief goede masseurs in te kunnen blijven zetten bij diverse bedrijven en organisaties. Zoals gezegd: De opleiding is toegankelijk voor masseurs die bij ons werkzaam zijn en voor sollicitanten met een geschikte vooropleiding met de nodige werkervaring. Massage voor iedere beroepsgroep.
Volg een cursus of opleiding masseren Zwaluwhoeve.
Heb je al de basisopleiding klassieke ontspanningsmassage, sportmasseur of wellnessmasseur gevolgd? Dan kan jij jouw kennis verbreden door één van onze cursussen te volgen zoals Ayurvedische massage of Hotstone massage. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de website van het WellnessInstituut.
Babymassage cursus volgen? Leer de fijnste massage voor jouw baby!
De babymassage cursus online. Afhankelijk van de gekozen cursus kun je na afloop van de babymassage cursus basis en exclusief een complete babymassage geven. Daarnaast leer je een speciale massage bij darmkrampjes en ontvang je in een persoonlijke leeromgeving veel meer informatie over babys.
Massageopleiding Apeldoorn.
Cursisten Opleiding Sportmassage. Cursisten Opleiding Blessure preventie. Cursisten Opleiding Wellness massage. Cursisten Basiscursus Thaise massage. Cursisten Basiscursus Ontspanningsmassage. Cursisten Vervolgcursus Ontspanningsmassage. Cursisten Cursus Bindweefsel massage. Cursus Medical Taping concept. Cursisten Cursus Stoelmassage. Cursisten Cursus Hotstone massage. Cursisten Cursus Voetreflex massage. Cursisten Cursus AED en Reanimatie. Cursisten Workshop Thaise massage. Cursisten Workshop Gezichtsmassage. Cursisten Oosterse wellnessmassage. Cursisten verk Opleiding Welness massage. Massage opleiding Apeldoorn. AED en reanimatie. Medical Taping concept. Master wellnessmasseur spa. Bij MassageOpleidingApeldoorn kunt u goed terecht voor allerlei massageopleidingen, cursussen en workshops. Wij werken voor heel regio Zwolle, Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Enschede en Arnhem. Naast de opleidingen geven wij ook massagebehandelingen in onze massagestudio. Naast de reguliere cursussen en opleidingen proberen we ook cursus op maat te maken op uw aanvraag. En wij denken mee als u flexibel wil in stromen in lopende opleidingen. U kunt ook kiezen voor de master" wellnessmasseur" opleiding. Een topopleiding waarbij u een hele brede en gedegen opleiding krijgt tot wellnessmasseur en daarbij vele specifieke vaardigheden leert uit de oosterse massage, bindweefselmassage, voetrelflexmassage en hotstonemassage.
Massage opleidingen WellnessInstituut Thermen Holiday.
Meer informatie over de informatiedag. Bij het WellnessInstituut kun je terecht voor verschillende massage opleidingen, een opleiding voor blessurepreventie en voor een opleiding voor manuele lymfe drainage. Bekijk de opleidingen. Meer leren over Sport of Wellnessmassage of blessurepreventie? Het kan allemaal bij de cursussen van het WellnessInstituut bij Wellnessresort Thermen Holiday. Bekijk de cursussen. Geen zin of tijd om een opleiding te volgen, maar wil je wel leren masseren?
Massage Opleidingen Lian Bart l Noord Holland Purmerend Van Ontspannings en Sportmassage tot Wellness en Sport Therapeut!
Massage Opleidingen Lian Bart l Noord Holland Purmerend. Van Ontspannings en Sportmassage tot Wellness en Sport Therapeut! Spring naar de primaire inhoud. Fullbody Wellness Massage. Gezicht en hoofdmassage. Honing Bindweefsel Massage. Reanimatie herhaling AED. Sportmassage Herhaling Licentieverlenging. Open Dag / Open Avond. Masseurs en Sportverzorgers gezocht. MASSAGEPLEZIER BEGINT HIER! Landelijk erkende Massage Opleidingen in Noord-Holland, van Klassieke Ontspanningsmassage tot Wellness-therapeut en van Sportmassage tot Sporttherapeut, met persoonlijke aandacht voor de cursist! Afgaande op het oordeel van het RIVM en adviezen van medisch experts tegen de verdere verspreiding van het corona-virus, nemen wij onze verantwoordelijkheid. De lessen die gepland zijn tot in ieder geval 6 april worden verplaatst. Bij ons staat de veiligheid en gezondheid van onze cursisten en docenten op nummer één! Met de massagelessen is het onmogelijk om geen fysiek contact te hebben. We hopen uiteraard dat zo snel alle lessen weer hervat kunnen worden. Zodra er meer duidelijkheid is, houden we jullie op de hoogte. De cursisten die zich ingeschreven hebben voor een cursus, krijgen bericht via Whatsapp of email.
Erkende Massage Cursus Den Haag Cursus masseren voor beginners.
Doordat je veel handgrepen leert, kun je een afwisselende en totale lichaamsmassage geven. In deze erkende massage cursus krijg je ook theorie, die de manier van masseren een onderbouwing geeft. Aandachtspunten, handige massage tips en slimme trucs zijn ook een belangrijk onderdeel van elke massage cursus.
OMB Academie: Massage Opleiding Cursus Workshops.
13 april 2019 Bergen op Zoom. Massage cursus in Bergen op Zoom. In de cursus ontspanningsmassage leer je diverse klassieke massagegrepen, waarmee je mensen een gevarieerde massage kunt gaan geven. 27 maart 2019 Den Haag. Cursus Hand massage op woensdag.

Contacteer ons

Zoeken naar cursus massage