massage cursus
Opleiding Hot Stone Massage Jolange Opleidingen.
Chakrastenen met energetische massage. Gebruik en toepassing van de verschillende massage oliën. Gehele massage geven van een uur. Anatomie en dermatologie. Product en materiaalkennis. Hygiëne en arbeid. Indicaties en contra-indicaties. Communiceren en adviseren. Jolange Opleidingen biedt kwaliteit middels erkende opleidingen.
Massage cursus Jivan's' Massage Rotterdam.
Chronische pijn Massage. Deep tissue / Triggerpoints. High Intensity Massage. Passive Stretch Massage. Ben je zelf ook geïnteresseerd in het geven van massages? Dan kan je bij Jivans Massage een cursus volgen waarin je alle kneepjes van het vak leert.
Energetische Massage Niveau 1 Healing Space.
Opleiding energetische massage 1. Heerlijke dagen, op naar meer. Zou het een half uur/ uurtje langer doen, zodat er meer ruimte is. Toon alle reviews. 085 200 6969. Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Ga naar Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.: 3828 PG Hoogland. 085 200 6969. Het Boek De beste minnaar. De Website De beste minnaar. Schrijf je nu in voor de Healing Space nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwe opleidingen, workshops, trainingen en retreats.
Cursus Ontspanningsmassage Omring. Group. Group 2.
Uitvoering van de massage, u oefent met kuit, rug, nek en schoudermassage. Aan het einde van de cursus kunt u een ontspannende massage op verantwoorde wijze uitvoeren, waarbij u rekening houdt met uw eigen houding en de houding van degene die u masseert.
Massage Cursus Vergelijken Boeken.
Datum in overleg. Cursus stoelmassage professional Cursus stoelmassage professional. Datum in overleg. Toon meer resultaten nog 1. Massage trainingen en opleidingen. Populaire locaties: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen. Verfijn het aanbod. Specificeer je zoekopdracht.
Basiscursus Masseren KIOM.
Deze basiscursus masseren is het ideale begin voor iedereen die goed wil leren masseren. Tijdens deze cursus leer je een combinatie van technieken uit de klassieke massage, de intuïtieve massage, de Zweedse massage en de sportmassage. Je leert hoe je de diverse technieken kunt uitvoeren.
VakantieAnders Massage cursus vakantie, vakantie massage cursus, massage vakantie cursus.
Prijs 225 per koppel inclusief hand-out en een gezonde lekkere lunch. Massage in je zomervakantie. Een zomer massage cursus in de Ardennen bij VakantieAnders. Een hele week lang massage workshops in de ochtenden en in de middagen andere workshops naar keuze.
Cursus Lomi Lomi massage Amice Opleidingscentrum.
Bel mij terug. Cursus Lomi Lomi massage. Cursus Lomi Lomi massage. De naam van deze massage cursus komt van het Hawaiiaans voor massage. Deze massage is ontwikkeld om blokkades in de energiestroom op te heffen en heeft daardoor een harmoniserende werking.
Holistische massage cursus CIVAS Opleidingen.
Met de cursus Holistische massage leer je een effectieve en zorgvuldige massage geven in werksituaties zoals massagepraktijken, schoonheidssalons en saunas, maar ook in de privésfeer. De overzichtelijke ordening maakt deze uitgebreide massagecursus tot een gemakkelijk te raadplegen naslagwerk. Indien je wenst, kan je na afronding van de opleiding deelnemen aan een praktijkweekend masseren.

Contacteer ons

Op zoek naar massage cursus?