2dehands
11 belangrijkste verkooptips voor succes op 2dehands.be/.nl en eBay IedereenRijker.com.
Zou je wat kleine leugens moeten vertellen om het verkocht te krijgen? Mist er iets dat de koper nog extra moet kopen voordat het het product kan gebruiken? Als het antwoord ja is op een van de bovenstaande vragen, dan hoort het product waarschijnlijk niet op 2dehands of eBay. Niettegenstaande wordt kan een product in slechte staat of met missende onderdelen toch nog verkocht worden voor de reserveonderdelen. Wees dan eerlijk over de staat van het object. Supertip: als je niet goed weet wat te verkopen, gebruik dan de meest populaire producten tool van eBay om te zien wat de populairste producten van dit moment zijn. Ga ook even na wat de meest bekeken objecten zijn of welke de meeste biedingen ontvangen hebben, en gebruik dit als een gids.
2dehands.be alternatief? Userbase.
Maar ik vermoed wel dat Breakpoint het domein heeft opgekocht met plannen 2dehands te gaan beconcurreren. Laten we hopen dat het wat wordt, er is toch al een begin. En hopen dat ze ook niet verkopen aan eBay als de site populair wordt, zoals o.a. 2dehands en Marktplaats al hebben gedaan.
2dehands.be wil website beter beveiligen tegen fraude TechPulse Business.
Als je hun bod accepteert, zullen ze je proberen weg te lokken van de veilige omgeving van de website om de verkoop via mail verder af te ronden. Ze sturen je dan een valse link door van DHL of een andere koerierdienst.
2dehands.be weert oplichters. Maar helaas nog niet direct Radio 2, de grootste familie.
Er kwamen toen veel klachten binnen over fraudeurs. Er werd ons toen bevestigd dat ze het probleem hebben zien toenemen: Het" is niet nieuw maar de laatste maanden zien we toch een verhoogd aantal fraudepogingen en dat kunnen we uiteraard missen als kiespijn."
Gebruik maken van 2dehands Admarkt? Adverteren met Green Bananas!
Ben je ervan overtuigd geraakt om gebruik te maken van 2dehands Admarkt adverteren? Heb je hulp nodig bij het opstarten van campagnes of wil je meer informatie over hoe je jouw webshop en producten kunt uitlichten? Wij zorgen ervoor dat jouw 2dehands Admarkt advertenties optimaal worden ingezet, we zorgen dat de gebruiker naar jouw website wordt geleid, we beheren je budget en rapporteren maandelijks de resultaten.
Koopjeskrant Gratis artikelen kopen en verkopen.
Vakantie vrije tijd. Antiek kunst Auto Auto-onderdelen accessoires Beauty gezondheid Bedrijf kantoor Contacten Dieren Fietsen en toebehoren Huis tuin Immo Kidscorner Kleding schoenen Moto Moto-onderdelen accessoires Multimedia Sport Uit agenda Vacatures Vakantie vrije tijd. De nieuwe Koopjeskrant! Kopen en verkopen was nog nooit zo makkelijk. Verkoop nu gratis! In de kijker. Stevige tweepersoonsbed met matras. Tivoli Audio Model Two. Bijverdienste van thuisuit. Playstation 5 Disc versie te koop. Bichon Maltese toy. Verrassende vrijstaande woning. pups Alaskan Malamute. op zoek naar partners met sterke karakters. Veerle De Swaef. Duplex appartement te huur: comfortabel rustig gelegen. Ik 40 zoek contact met aantrekkelijke dame 50 plus.
Otters en Flamingo's' 2dehands kinderkleding en babykleding.
Een blik op in onze wereld. Tweedehands is hip! En of tweedehands hip is! Afgelopen weekend verscheen in DM magazine een heel artikel over hoe je makkelijk tweedehandskledij online kan verkopen. Zonder dat wij erom vroegen, werd ook Otters Flamingo's' in het artikel vermeld.
Tweedehandsbeurzen.
Tal van Bondsafdelingen organiseren een tweedehandsbeurs. Daar verkopen gezinnen kinderspullen die in goede staat zijn, maar die ze zelf niet meer gebruiken. Met deze tweedehandsbeurzen willen we jonge gezinnen helpen om tegen een zacht prijsje een uitzet samen te stellen. En als verkoper krijg je zo nog iets terug van je oorspronkelijke investering. De toppers zijn babykleding, speelgoed, boeken, babyspullen en zwangerschapskleding.
Ook op 2dehands.be en eBay PayPal Belgiƫ.
Met PayPal betaal je heel eenvoudig over de grens met dezelfde bescherming als wanneer je iets in Belgiƫ zou kopen. PayPal brengt verre landen dichterbij: je kunt in 25 verschillende valuta's' en in 202 landen betalen. Waar koper en verkoper elkaar ontmoeten. Op 2dehands.be en eBay koop of verkoop je veiliger en zonder gedoe.

Contacteer ons

Resultaten voor 2dehands