fortis
Het bankroet van Fortis ging veel verder dan de portemonnee van de aandeelhouders De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
Vrijdag werd bekend dat de aandeelhouders van de in 2008 failliet gegane bank-verzekeraar Fortis tien jaar na dato 13, miljard euro schadevergoeding krijgen. Een akkoord tussen Ageas, de rechtsopvolger van Fortis, en allerlei claimstichtingen werd door het gerechtshof in Amsterdam bekrachtigd en is daarmee definitief geworden.
Overname Fortis / ABN AMRO Kredietcrisis Algemene Rekenkamer.
In 2008 dreigde er faillissement voor de Belgisch/Nederlandse bank-verzekeraar Fortis. Dat zou grote schade berokkenen aan het Nederlandse financiële stelsel en de Nederlandse economie. Daarom nam de Nederlandse Staat op 3 oktober 2008 voor 168, miljard alle Nederlandse onderdelen van Fortis over.
BNP Paribas Fortis Prepaid card.
BNP Paribas Fortis Prepaid card. BEHEER JE KAART. Uw User Account aanmaken. Uw User Account gebruiken. Kaart kwijt of gestolen. Uw klantnummer bestaat uit 10 cijfers! U moet 8 tot 16 karakters ingeven! Gebruik hoofdletters, kleine letters, cijfers en speciale tekens @.
Hoofdkantoor BNP Paribas Fortis BESIX.
Project Brussel, België. Hoofdkantoor BNP Paribas Fortis. Iconisch hoofdkantoor voor BNP Paribas Fortis in hartje Brussel. Op de Warandeberg, een unieke locatie in centrum Brussel, bouwt BESIX aan een nieuw hoofdkantoor voor BNP Paribas Fortis, een toonaangevende bankverzekeraar in Europa.
fortis amweb.:
Particulieren BNP Paribas Fortis.
Door verder te surfen geeft u BNP Paribas Fortis de toelating om de cookies te gebruiken. Die kunnen dienen voor het gebruik van de site of om marketingcontent aan te bieden die aangepast is aan uw interesses op deze website en op andere via de cookies van partners.
BNP Paribas Fortis NV BE 0403.199.702 Brussel.
Bekijk alle officiële publicaties van BNP Paribas Fortis in het Staatsblad. Met een Finance of Business Login consulteert u de RSZ-gegevens. Consulteer RSZ-gegevens van BNP Paribas Fortis. Enkel voor ingelogde gebruikers. Lees artikels over BNP Paribas Fortis in Trends Magazine.
Modrikamen lanceert nieuw Fortis-offensief De Tijd.
Modrikamen lanceert nieuw Fortis-offensief. De bekende advocaat ondersteunt de herlancering van zijn oude miljardenclaim tegen BNP Paribas met een mediacampagne. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee. Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde nieuwsbrieven.
Advocaat lanceert campagne tegen BNP Paribas Fortis Het Nieuwsblad.
Eind 2018 liep de strafklacht tegen de topbankiers van Fortis met een sisser af. Niemand werd veroordeeld voor het financieel imbroglio. Modrikamen, die al tien jaar lang een strijd voert tegen BNP Paribas Fortis, heeft het over de grootste diefstal in de Belgische geschiedenis.

Contacteer ons

Zoeken naar fortis