utrecht
Utrecht Monitor Gemeente Utrecht.
Utrecht in Cijfers is de online databank van de gemeente Utrecht. Met Utrecht in Cijfers kunt u zelf betrouwbare cijfers zoeken over Utrecht en de wijken en buurten van de stad. Per thema hebben we alvast een selectie gemaakt van de belangrijkste cijfers.
Hoog Catharijne: officiële website van het winkelcentrum in Utrecht.
Parkeer s avonds twee uur lang gratis in Hoog Catharijne! Bekijk de parkeeractie. Zo winkel je veilig. Hoog Catharijne is geopend, openingstijden van winkels kunnen afwijken. Deel jouw mening met ons! Hoog Catharijne is open. Horeca is vanaf 15 oktober 2020 gesloten. Kijk voor de openingstijden per winkel op de winkelpagina. Need a helping hand? Al het eten drinken. Al het eten drinken. Op zoek naar de ideale plek om te shoppen, te ontspannen, lekker te eten, lol te hebben en tijd met je familie en vrienden door te brengen? Dat kan allemaal in Hoog Catharijne! Op de website vind je een overzicht van winkels, tips, openingstijden en praktische informatie van het centrum. Bekijk ook eens onze evenementen, mode en decoratie-adviezen om je dagje shoppen voor te bereiden. We verwelkomen je graag in het winkelcentrum in Utrecht!
Volksbuurtmuseum in Utrecht.
Het Volksbuurtmuseum is op zoek naar mensen uit de Volkswijken van Utrecht die hun levensverhaal willen vertellen. Mensen die opgegroeid zijn in de jaren 50, 60, 70, 80 in wijken als Kanaleneiland, Zuilen, Lombok, Overvecht, Ondiep, Sterrenwijk, Hoograven etc. Hoe denken ze over de veranderingen die hebben plaatsgevonden en wat willen ze jonge mensen meegeven voor de toekomst?
Home Bouwput Utrecht.
1e Daalsedijk 176, Utrecht. redactie AT bouwpututrecht.nl. 06 4816 1717. Kvk Utrecht 30.19.73.63. Powered by WordPress, X and Content View. 2018 Bouwput Utrecht. Gebruik van tekst en beeld slechts met uitdrukkelijke toestemming. Type en druk op enter" om te zoeken.
Welzijnsorganisatie in Utrecht U Centraal.
U Centraal is een welzijnsorganisatie in de stad en de regio Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Ook voedt U Centraal hulpverleners met expertise rond een aantal thema's.
Museum Catharijneconvent museum in eeuwenoud klooster Utrecht.
Zondag 8 november om 13.45 uur of om 15.00 uur. Lezing door kunsthistorica Evelyne Verheggen over laatmiddeleeuwse vroomheid en mystiek in de religieuze beeldcultuur van de zeventiende en achttiende eeuw. Dinsdag t/m vrijdag. 10.00 tot 17.00 uur. Zaterdag, zondag en feestdagen.
Grand Hotel Karel V Utrecht Officiële Website Laagste Prijsgarantie.
Als zakelijke gast bij Grand Hotel Karel V zorgen wij voor dat huiselijke gevoel dat je zoekt. Door onderstaand formulier in te vullen geven wij je toegang tot een exclusieve kortingscode waarmee je altijd verzekerd bent van een voordelig tarief.
De Bibliotheek Utrecht.
Zoeken in de catalogus Zoeken binnen de site. De Bibliotheek Utrecht. Vier de verschillen. De bieb is van iedereen. En iedereen is anders en dat is leuk! Daarom vieren we in november en december onze verschillen. Het laatste nieuws. Bibliotheek blijft open voor taal en digitale vragen.
Utrecht.
Je bezoek aan Dille Kamille combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Utrecht.: Wist je dat Utrecht één van de mooiste grachtensteden van Europa is? De Oudegracht is de bekendste van de vele Utrechtse grachten deze 2 kilometer lange gracht loopt van noord tot zuid door de stad.

Contacteer ons

Meer resultaten voor utrecht