cursus massage online
Cursus Babymassage.
Les 3: babygym, wiegspelletjes, massage in buikligging, badje in tummy tub. We bieden verschillende opties aan om deze cursus babymassage te volgen.: Een reeks van 3 lessen kost 60. Een individuele les babymassage van 1 uur kost 50, informeer je voor een afspraak bij je vroedvrouw. Na inschrijving krijg je nog een mailtje met de zaken die je meebrengt naar de les. Een grote handdoek, kaphanddoek en tetradoek zijn onmisbaar. Olie is voorzien tijdens de cursus. Na de les kan je gezellig een theetje blijven drinken, of je kindje rustig voeden. Schrijf je online in.
Cursus Stoelmassage Schoonheidsschool.
19 February 2013. Welke vakgebieden genieten je voorkeur? Wanneer wil je met je studie starten? Waar wil je graag studeren? Sla deze stap over Sla deze stap over Sla deze stap over. Volgende stap Vorige stap Volgende stap Vorige stap Zoek.
Cursus massage activate.me.
Volg een massagecursus of workshop bij Andrée Borguet, massagetherapeute en massagedocente. Ze is experte in integratieve massage, heppiemassage, hot-lavastonemassage en zwangerschapsmassage. Wil je jezelf of iemand anders verwennen? Boek hier een massage bij haar. Op zoek naar een cursus, workshop of opleiding rond dit thema?
Massage Massage Cursussen Cursussen Opleidingen Opleidingen Wellness Wellness Academie. Academie.
Opleiding Jing Luo Therapeut. Jing Luo betekent meridianenstelsel" het netwerk van energiebanen in het lichaam. De Jing Luo therapeut stimuleert dit stelsel met technieken als Tui-na, vacussage, moxa en guasha therapie, en Chinese voedingsleer. Een Chakratherapeut zal vanuit een bewuste en intuïtieve levenshouding mensen zowel lichamelijk als psychisch in balans helpen brengen door het stimuleren van de chakras; de energiecentra van ons lichaam. Manicure, pedicure, massage, huidverzorging, ontharen, make-up. Kortom, je zal alle facetten aanleren om snel aan de slag te kunnen gaan als Schoonheidsspecialiste! Cursussen en bijscholingen.: Je leert in deze cursus ontspanningsmassage zoals strijkingen, knedingen en fricties voor ontspannende massages.
Cursus kindermassage Ekilibre. Cursus kindermassage Ekilibre.
Workshops op aanvraag. Home Evenement Cursus kindermassage. 11/07/2018 1400: 1700: Ekilibre. De cursus kindermassage die ekilibre organiseert is een zeer fijne ervaring om samen met je kind te ervaren maar kan ook als professionele massage cursus door massage-therapeuten die meer met kinderen willen werken, gevolgd worden.
Schoonheidsspecialist: Relaxatiemassage en ontharing.
In deze cursus ontmoeten westerse en oosterse massages elkaar: zowel de klassieke Zweedse als de oosterse shiatsu-massagetechnieken worden aangeleerd. In het theoretisch gedeelte leer je meer over het menselijk lichaam in al zijn facetten. Zowel het puur materiële aspect in het westers denken als het energetische aspect van de oosterse filosofie komen uitgebreid aan bod. In de loop van de opleiding worden ook verschillende uitstappen ingevoegd: een bedrijfsbezoek aan wellness en saunacentra, macrobiotische kooklessen, vakbeurzen, enz, aangevuld met leerrijke demonstraties van professionele firma's. Jaar 1 omvat de volgende onderdelen.: Ca1 Basiskennis van het lichaam 40 lestijden. kennis van het menselijk lichaam in al zijn aspecten. diverse soorten massages: shiatsu, Koreaanse, stempelmassage, hot stone., wat is gezonde voeding? vijf elementenleer uit de oosterse filosofie. welke invloed hebben voeding, beweging en ons" denken" op onze gezondheid? Ca2 Lichaamsmassage 80 lestijden. volledige Zweedse massage van armen, handen, rug, buik, benen, voeten, gelaat, hoofd.
Vergelijk 63 Massage cursussen en opleidingen.
Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. group Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze cursus. Max: 12 4 dagen Opleiderscore: star 59, Syntra-AB Antwerpen en Vlaams-Brabant heeft een gemiddelde beoordeling van 59, uit 6 ervaringen. ONLINE COURSE THAI YOGA MASSAGE LEVEL 3.
Cursus massage van Laudius Laudius Groupon.
Je krijgt tot 3 jaar toegang tot deze Nederlandstalige online cursus Massage, waarin je door middel van zelfstudie of met een coach alles leert over het menselijk lichaam en massagetechnieken op verschillende lichaamsdelen. De volledige inhoud van de cursus kan je hier bekijken.
Online Opleidingscentrum cursus Kersten. ontspanningsmassage Opleidingscentrum Kersten.
Wij bieden je een online massage cursus van hoog niveau, welke zeer goed te volgen is door iedereen die interesse heeft in de massage cursus. Er is dan ook geen vooropleiding vereist en jong en oud zijn van harte welkom.

Contacteer ons

Zoeken naar cursus massage online