erkende massage opleidingen
Tactiel stimulering Massage met tactiele prikkels School of Touch.
De enige erkende landelijke opleider in Tactiel Stimulering. Diverse geaccrediteerde massage opleidingen en cursussen op HBO niveau. Bereik binnen korte tijd resultaten met deze bewezen effectieve methode. Basisopleiding Tactiel Stimulering. Met de basisopleiding Tactiel Stimulering van School of Touch ben jij. 12 dagen Helmond. In de cursus Zwangerschapsmassage van School of Touch leer je werken. 13 dagen Helmond. Opleiding / cursus Stoelmassage. Stoelmassage is dé behandelvorm om jouw potentiële cliënten met massage in. 3 dagen en. Bekijk alle opleidingen. Een handmassage is een mooie en laagdrempelige manier om in relatief. 1 dag Eindhoven of Helmond. Omgaan met stress cursus. Er zijn talloze situaties te bedenken waarbij mensen acute stress kunnen. 1 dag Helmond. Cursus ter ondersteuning van mantelzorgers.
Academie Qing-Bai Veel gestelde vragen FAQ / Vraagbaak.
Vanwege een toenemend aantal aanvragen is het aantal instromers echter aan banden gelegd voor wat betreft de opleidingen acupunctuur en kruidentherapie. Dit om continuteit, voortgang en rust in de lesgroepen te bewaken. Welke studieroute ligt het meest voor de hand? Welke studieroute een student kiest, hangt af van eigen voorkeur, interesse en soms van de vooropleiding. Na het behalen van een basisopleiding zoals de Basis Vakopleiding of de Shiatsu massage opleiding kan je doorstromen naar een beroepsopleiding. Na de Basis Vakopleiding kun je kiezen uit Acupunctuur, Kruiden therapie en TuiNa therapie. Na de Shiatsu massage opleiding kun je doorstromen naar Shiatsu therapie opleiding.
Massageopleiding Apeldoorn Cursussen bondsopleidingen.
Medical taping vervolg. AED en reanimatie. Veel gestelde vragen. 06 460 746 82. Wij verzorgen verschillende opleidingen, cursussen en workshops op gebied van massage, sportverzorging en taping. Wij werken voor de gehele regio Zwolle, Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Enschede en Arnhem. Direct inschrijven Alle opleidingen Corona-richtlijnen. Onze opleidingen en cursussen worden gegeven door erkende en goed opgeleide docenten. Onze docenten hebben naast hun opleiding ook een rijke ervaring in het vakgebied, waardoor zij heel goed de theorie en praktijk kunnen samenbrengen in mooie lessen. Massageopleiding met bondserkende diplomas. Enkele docenten werken daarnaast ook voor de bond als opleider of examinator. Wij zien er altijd nauw op toe dat de kwaliteit van onze lessen hoog is en de lessen goed verzorgd zijn. Heb je een vraag? Neem contact met ons op, wij helpen je graag. Contact met ons opnemen kan via de telefoon, whatsapp of het contactformulier. 06 460 746 82 Appen Contactformulier. Dit is het aanbod van korte massagecursussen waarin je in korte tijd leert masseren of een specialisatie van massage leert. Elke cursus geeft je een certificaat.
NHI Opleidingen Goes Cursussen Gezondheid en welzijn Opleiding Sportverzorging massage VOS.
Opleiding Sportverzorging massage VOS. Doel van de cursus. Deze korte beroepsgerichte opleiding leidt je op voor het officiële en erkend diploma Sportverzorger/Masseur. Met dit diploma kun je aan de slag als sportverzorger/sportmasseur bij verenigingen, sportscholen en ben je instaat om individuele sporters te begeleiden.
Mijn opleidingen tot massagetherapeut Vitality Massage.
Opleiding tot massagetherapeut. Hot stone massage. Lomi lomi massage. Behandeling met triggerpointtherapie. Tik je tenen aan challenge. Waarom kom je niet bij je tenen. Dag 1 Hamstrings staand rekken. Dag 2 Triggerpointbal op hamstrings. Dag 3 Hamstrings rekken met krukje. Dag 4 Hamstring foamrol oefening. Dag 5 Hamstrings rekken in zit. Dag 6 Quadriceps versoepelen met foamroller. Dag 7 Hamstrings rekken met gekruiste benen. Dag 8 peesplaat soepel maken met foamroller. Dag 9 Kuiten rekken. Dag 10 Kuit soepel maken met foamroller. Dag 11 Rug en nekspieren rekken. Dag 12 Hamstrings liggend rekken. Dag 13 Hoe nu verder met de challenge. Cadeaubon voor massage. Bereikbaarheid met auto. Bereikbaarheid met OV. Home Soepel bewegen zonder pijn Masseur met passie Mijn opleidingen tot massagetherapeut. Mijn opleidingen tot massagetherapeut. Sinds 1996 volg ik cursussen en opleidingen om steeds meer te leren over massage. Sinds die tijd masseer ik regelmatig en zo af en toe assisteer ik bij een massageopleiding. Op dit moment volg ik een vierjarige beroepsopleiding op HBO niveau tot Neuromusculair Triggerpoint Therapeut bij Prevenzis in Ommen.
Massage opleiding Body-Life Massages.
Dan kunt u bij ons terecht voor diverse massage opleidingen in Utrecht. Naast de basisopleiding is er ook nog keuze uit verschillende vervolgopleidingen voor erkende masseurs. Alex van de Bilt. Bij de massagepraktijk van Alex van de Bilt bent u aan het juiste adres voor massage opleidingen en cursussen.
Erkende Opleiding Sportmassage Leiden en Rotterdam.
Daarnaast is er door de opkomst van de duursporten, zoals de marathon en de triatlon, ook door de individuele sportman / sportvrouw vraag naar de sportmasseur, die hen kan adviseren met betrekking tot hun training, kleding en schoeisel, hun voeding en hen kan masseren na een training en/of wedstrijd. Langzaam ontstaat er ook bij sportend Nederland een bewustwording van het feit dat de sporter zelf verantwoordelijk is voor zijn gezondheid. Logisch dat er dan ook steeds meer vraag komt naar goed opgeleide sportmasseurs, die deze taak kunnen vervullen. We organiseren de opleiding Sportmassage en Verzorging in twee variaties: dagopleiding met 11 lesdagen op zaterdag in Alphen aan den Rijn en avondopleiding met 33 lesavonden in Rotterdam. De opleiding sportmassage bevat de volgende vakken.: Anatomie bouw van het menselijk lichaam. Fysiologie functie van het menselijk lichaam. Inspanningsfysiologie en trainingsleer. Tapen en bandageren. EHBSO Eerste Hulp bij Sport Ongevallen. Reanimatie en AED. Voor de opleiding sportmassage zijn geen instroomvereisten vastgesteld. De opleiding is op MBO niveau.
TOP-Sportmassage Noord-Holland.
Voor starters die het lastig vinden om hun financiële administratie goed bij te houden. Massage Opleidingen TOP-Sportmassage Noord-Holland is een S.W.T.C. Opleidingen Sportmassage, Klassieke Massage en Wellness therapeut. Anatomie / Fysiologie is ook voor niet sporters een zeer leerzame opleiding.
Cursus Sportmassage Opleiding sportmasseur worden NHA.
Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de WEO Wet erkende onderwijsinstellingen voor het voortgezet onderwijs. Alle NHA-opleidingen die aan wetgeving onderhevig zijn voldoen aan de kwaliteitsstandaard die vanuit het ministerie van OCW wordt vereist. NHA past deze hoge kwaliteitsstandaard toe op de ontwikkeling van al haar opleidingen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor erkende massage opleidingen