massage cursus online
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Massagetherapeut, een beroep met toekomst! Een goede massage is heerlijk ontspannend voor lichaam en geest. Ben jij iemand die anderen graag een relaxerende ervaring of een heilzame behandeling geeft? Wil je hier professioneel mee bezig zijn en er je beroep van maken? Dan is deze cursus jouw ding!
Online cursussen Opleidingscentrum Kersten.
Thuisstudie Cursus Kruidenstempel Massage KRUIDENSTEMPEL MASSAGE: De kruidenstempel massage stimuleert het lichaam om beter te functioneren en brengt het lichaam. Online cursus Cupping Massage. Geplaatst op 13 oktober 2015. Thuisstudie Cupping Massage Door een cupping massage toe te passen zullen gifstoffen worden afgevoerd.
West-Vlaanderen Cursussen en opleidingen rond therapie en zelfontplooiing in West-Vlaanderen Vind een therapeut.be.
Op straal rond gemeente. Zoek online cursussen nieuw! Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Registreren / inloggen. Schrijf je in als therapeut. Schrijf je in als organisator. Klacht / behandeling van. Hoe vind ik een goede therapeut? Hoe werkt psychotherapie? Je praktijk aanmelden. Waarom jouw praktijk op VindeenTherapeut.be. Hoe maak ik een goed profiel? Je organisatie aanmelden. Vragen van therapeuten. Vind een cursus, training of opleiding rond therapie en zelfontplooiing in provincie West-Vlaanderen.
Tantra massage cursus.
Indien de cursus binnen 24 uren voor aanvang wordt afgezegd, wordt het volledige bedrag voor de workshop of cursus in rekening gebracht. Een afspraak maken voor een tantra massage cursus voor koppels of individueel kan op verschillende manieren in Vlaanderen.
Thuiscursus massage, online cursus om masseren te leren. Email. Facebook.
Tijdens deze cursus leer je rugmassage technieken, massage van de armen en de nek en schouders. Je masseert met deze massage techniek door de kleding heen, dus de massage is drempel verlagend. Klik hier voor de prijs en om je in te schrijven voor deze online massage cursus.
online leren masseren.
Video Aspect Ratio: 41.: Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten. Meer dan 50. Ontdek hoe ook jij een heerlijke wellness massage kunt geven. Cliënten van klachten bevrijden zoals hoofdpijnen en rugklachten. Ontdek onze facelift behandelingen voor het gezicht. Wil jij je intuïtie ontwikkelen., magnetiseren of Kaartlezen? Complete online opleiding volgen met filmmateriaal en documentatie. Praktijklessen in Maastricht. Volg je liever aanvullend praktijklessenJe vindt ons in Maastricht. Wanneer je je eenmaal verdiept in de Alternatieve geneeswijze, gaat er een wereld voor je open! Alternatief vinden wij een foute benaming, waarom? De reguliere geneeswijze is pas 150 jaar oud, terwijl de alternatieve" geneeswijze" de TCM Traditional Chinese Medicine al meer dan 4000 jaar oud is.
Gratis massage.
Wat moet je daarvoor doen? Simpelweg voor de meest complete online cursus kiezen in het vakgebied dat jou interesseert. Daarbij krijg je dan een hulpdocent die jou bijstaat, heb je toegang tot een uitgebreide digitale bibliotheek, krijg je een voorleesfunctie én een Premium Card.
Gent Wellness Academie.
De cursus threading leert je epileren met een draadje volgens de Arabische traditie voor het verwijderen van de fijnste haartjes in het gelaat. Professionele visagiste worden? Leer hier alles over de huid, alle basismake-up technieken en o.a. dagmake-up, feestmake-up, Meer info. Door massage van de reflexzones op de voeten wordt de zelfhelende kracht van het lichaam aangesproken en komen lichaam en geest in balans.
Massagetechnieken: basiscursus lichaamsmassage SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Cosmetische producten, massageproducten, de noodzakelijke apparatuur. Uitvoeren van een lichaamsmassage met de voorbereiding leren aanraken, de basistechnieken inoliën, effleurage, kennis van de hygiëneregels, communicatie met klanten., De cursist die slaagt in de eindexamens ontvangt een erkend getuigschrift/diploma. De lessen worden zeer praktijkgericht gegeven. Aanvankelijk worden de technieken op medecursisten ingeoefend, nadien op modellen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de opleiding.

Contacteer ons

Zoeken naar massage cursus online