opleiding stoelmassage
Baransu Shiatsu Stoelmassage.
anatomische basiskennis strekt tot aanbeveling, maar is niet noodzakelijk. Deze opleiding is geschikt voor iedereen bereidt is, op een holistische manier, zowel aan zijn eigen. persoonlijke ontwikkeling en gezondheid als ook die van een ander wil werken. Vooropleidingseisen: minimaal MBO-4 niveau. In de cursus stoelmassage leer je een goede stoelmassage te geven binnen 20 minuten en indien nodig accenten te leggen. De insteek van de cursus is heel praktisch. Er wordt veel geoefend op elkaar. In de cursus leer je.: enkele basisprincipes van de Traditionele Chinese Geneeskunde TCG. Speciale technieken van de Baransu Shiatsu stoelmassage op het hoofd, schouders, nek, rug, armen en benen. Theoretische achtergronden van deze techniek. Indicaties en Contra-indicaties. Fysieke en psychische reacties herkennen en ermee omgaan., Juiste lichaams-/werkhouding voor de masseur. Hoe lang duurt deze opleiding? Studiebelasting totaal 60 uur. Docent contacturen: 14. Praktijkoefening uren: 30. Cursus data en tijden. Start: 16-07-2021 lesdata 16-07-2021/17-07-2021. Start: 12-11-2021 lesdata 12-11-2021/19-11-2021. 09.30 16.30 uur. Feel Good Cure Center Driemond. Burgemeester Bletzstraat 74. 1109 AM Driemond Amsterdam Zuidoost.
cursus
Stoelmassage Massageopleiding Apeldoorn.
Stoelmassage is een van de meest populaire massagevormen. Met deze mooie cursus stoelmassage leer je in 3 avonden hoe je zelfstandig iemand een massagebehandeling kan geven op de stoel. Vooral voor spierpijn in rug, schouders of nek is de stoelmassage een efficiente behandelmethode.
opleiding
Spirituele agenda Netsamen Cursus Stoelmassage OMB Academie Massage Opleiding, Cursus, Workshop.
Locatie: Prins Hendrikplein 1, 2518 JA Den Haag, Zuid-Holland. Door: OMB Academie Massage Opleiding, Cursus, Workshop. Direct in contact. In de cursus stoelmassage leer je hoe je een fijne, afwisselende en ontspannende massage geeft, waarbij de klant in een massagestoel zit.
therapie
Stoelmassage Utrecht.
heerlijke massages en professionele cursussen in utrecht. Stoel Massage TouchPro. Voor deze massage zit je op een speciale stoel. Deze massage wordt zonder olie over de kleren heen gegeven en behandeld nek, schouders, rug, armen, handen, heupen en hoofd. Wat is een stoelmassage? Stoelmassage is een combinatie van klassieke massage en Japanse drukpuntmassage.
Cursus Stoelmassage Practitioner 2 dagen Esoterra.
Al vanaf 145., Zoeken naar: Zoeken. Massage opleiding in Utrecht. Cursus Stoelmassage Practitioner 2 dagen. Onze cursus stoelmassage Practitioner is een klassieker! Al meer dan 20 jaar de meest geliefde stoelmassage bij masseurs én clienten! Cursus Stoelmassage Practitioner 2 dagen.
Cursus Stoelmassage Professioneel Amice Opleidingscentrum.
Cursus Stoelmassage Professioneel. Cursus Stoelmassage Professioneel. Stoelmassage brengt ontspanning, verhoogt de concentratie, zorgt voor prestatieverbetering, werkt stressverminderend en reduceert de spanning in de spieren. De massage duurt naar wens 15 tot 30 minuten en kan gemakkelijk op locatie gegeven worden op door gebruik van de mobiele stoel.
Voetreflexologie, stoelmassage, wellness massage, specilisatie voetreflex en de overgang, Reiki Lydia van der Bie.
Wij geven nu al weer heel wat jaren onze kennis 22 jaar praktijkervaring door aan enthousiaste, lieve en hartverwarmende cursisten die ook graag met voetreflex, stoelmassage of wellness-massage aan de slag willen of hun kennis willen verbreden of verdiepen. Is dat ook jou wens? Volg je hart en meld je vandaag nog aan om met de opleiding van jouw keuze van start te kunnen gaan.
Thuisstudie Stoelmassage Vergelijk en vind beste opleiding.
De cursus Stoelmassage thuis volgen. Wat kost een thuiscursus? Veelgestelde vragen over thuis studeren. Vergelijk de Nederlandse onderwijsinstellingen. Welk aandeel van de studiekosten is aftrekbaar? Stoelmassage thuis volgen. Begin vandaag nog met jouw thuisstudie. De opleiding Stoelmassage online thuis volgen. Vind je het tijd voor een promotie?
Stoelmassage Sepia Opleidingen.
Opstellen van intekenlijsten en intakeformulieren. Na afronding van de cursus ontvang je van ons een certificaat en kun jij je inschrijven bij de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs. Voordelen van de stoelmassage. Met name het grote gemak, de snelheid en het besparende aspect van de Stoelmassage zorgt ervoor dat deze massage steeds populairder wordt.

Contacteer ons

Zoeken naar opleiding stoelmassage