opleiding stoelmassage
Stoelmassage Totaal Massage Academie.
Stoelmassage is de bekendste vorm van massage binnen het bedrijfsleven. Op kantoren wordt stoelmassage ingezet ter preventie van ziekteverzuim en ter verhoging van de werksfeer. Stoelmassage op beurzen en evenementen heeft een marketing en entertainmentwaarde. De techniek bij stoelmassage bestaat uit drukpuntmassage d.m.v.
Opleiding / cursus stoelmassage School of Touch.
Meld je aan voor de stoelmassage opleiding. Stoelmassage is contra-geïndiceerd voor zwangere vrouwen. Raak geïnspireerd en meld je ook aan voor de aparte vervolgcursus Stoelmassage voor Zwangeren. Doe je dit tegelijk met de aanmelding voor de Stoelmassage opleiding, dan krijg je 10% korting op de vervolgcursus.
Cursus Stoelmassage Jos de Wit Training Massage.
Overal waar de stoel weggezet kan worden, is het mogelijk om een massage te geven. Daarbij kan de cliënt de kleding aanhouden. Locatie, voorkennis en kosten cursus stoelmassage Capelle aan den IJssel. De cursus stoelmassage wordt gegeven in onze modern uitgeruste school nabij Rotterdam Capelle aan de IJssel. Des is goed bereikbaar met de auto of het OV. De cursus is gericht op mensen die in bezit zijn van een diploma sportmassage, massagetechnieken of klassiek massage. Wilt u meer informatie over de cursus stoelmassage? Neem dan gerust contact met ons op of kijk onder cursussen in het menu. Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op. Sinds 1934 bestaat de 1e Nederlandse Vakschool voor Sportmassage. Deze school is een begrip binnen Rijnmond. Sinds 2011 bestaat bij ons de mogelijkheid om modulair onderwijs te volgen. Dit wil zeggen dat per onderdeel examen kan worden gedaan. Hierdoor ontstaat studiespreiding. 06 5230 1232. 2908 LM Capelle aan den IJssel. Massage opleiding Rotterdam.
Zonnevlecht Opleidingen.
Nek en Schouder massage. Stoelmassage Lomi Lomi. Zwangerschapsmassage Lomi Lomi Hapai. Bekkenmassage en Bekkenpijn. Bevallingsmassage en Kraamvrouw massage. Bindweefsel massage van het gezicht. Massage en Burn-out. Massage bij Kanker. Nek en Schouder massage. Psoas en Massage. Holistisch Energetische Masseur. Holistisch Energetische Massage. Wellness en Relax masseur. Japanse gezichtsmassage Ko Bi Do. Lomi Lomi Face massage. Cursus Docent Mediteren.
2-daagse cursus stoelmassage.
Aantal deelnemers is maximaal 10. Hierdoor ontvangt u maximale aandacht waardoor het rendement van deze opleiding zeer hoog is. Beroepsvereniging van stoelmasseurs.: Met het certificaat van de opleiding stoelmassage van SOW kunt u lid worden van de beroepsvereniging voor stoelmasseurs.
Stoelmassage Lydia van der Bie.
Wilt u professioneel met stoelmassage aan de slag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Na het volgen van deze CRKBO erkende opleiding kunt u als zelfstandig stoelmasseur / stoelmasseuse aan het werk en aansluiten bij de beroepsvereniging voor stoelmasseurs.
Shiatsu Stoelmassage Sonergie Praktijk.
De cursus stoelmassage van Sonergie Massage Praktijk is gebaseerd op de Shiatsumassagetechniek. Zie voor meer uitleg: de Cursus Shiatsumassage. Een stoelmassage is zeer effectief bij mensen die regelmatig rugklachten of hoofdpijn hebben, maar algeheel werkt de massage als een totale oppepper.
Stoelmassage opleiding stoelmassage ook tijdens shiatsu behandeling.
Shiatsu stoelmassage opleiding. Opleiding shiatsu stoelmassage. Naast de opleiding voor shiatsutherapeut heb ik een workshop opleiding stoelmassage gevolgd bij één van de eerste opleidingen in Europa. Hiervoor is het ook belangrijk om een goede onderlegging te hebben van shiatsu en van de westerse medische basiskennis volgens de PLATO eisen, zodat je bijvoorbeeld ook weet wat eventuele contra-indicaties kunnen zijn bij het geven van een massage.
Stoelmassage Massage in Beweging.
De cursus wordt gegeven door Saskia van Poppel van Zitfit.nl uit Alkmaar www.zitfit.nl. Saskia heeft in 2007 de opleiding stoelmassage afgerond bij Edwin Ransijn, oprichter van Massage in Beweging, en is sindsdien ruim 10 jaar actief met stoelmassage bij bedrijven verzuimbeleid op de werkvloer.

Contacteer ons

Meer resultaten voor opleiding stoelmassage