opleiding therapeut
Didier Vanhee De Swal.
Didier Vanhee is klinisch psycholoog en volgde zijn psychotherapie opleiding van 199 8 tot 2001 aan de Academie voor Integratieve psychologie. Later specialiseerde hij zich in de behandeling van trauma-gerelateerde problemen. Daarvoor volgde hij de opleiding tot psychotraumatoloog en EMDR therapeut.
Creatieve Therapie Arteveldehogeschool Gent.
Ga dan voor de Bachelor na Bachelor Creatieve Therapie aan Arteveldehogeschool in Gent en kies de optie die het beste bij jou past: beeldende therapie, danstherapie, dramatherapie of muziektherapie. Start hier je inschrijving. Ontvang je brochure per post of via e-mail. Iets voor jou? Je bent een professionele zorgverstrekker die op een creatief therapeutische manier wil werken. Beeldende therapie creëert de mogelijkheid om het eigen handelen, denken, voelen en beleven te exploreren, te ervaren en te overdenken. Zit je nog met inhoudelijke vragen over deze opleiding?
Schematherapie Vlaanderen VZW.
Welkom bij Schematherapie Vlaanderen vzw. Volg een opleiding in de schematherapie. Vind een erkend schematherapeut in je buurt. Lidmaatschap en erkenning. Intervisie en supervisie. Home schematherapievl 2019-05-23T1130120100.: Op dit moment zijn wij bezig met het updaten van onze website. Daarom willen wij je graag vragen om voorlopig even niet meer in te loggen op onze website of je te registreren als nieuw lid.
Regressie Therapie Opleiding: Leer Hypnotische Regressietherapie!
Gekruid met voorbeelden en verhalen recht uit de praktijk en uit het hart, wordt er tot een boeiende en verrijkende opleiding gekomen. Ideaal om, mits al wat voorkennis van hypnose, onmiddellijk mee aan te slag te gaan voor een quasi onbegrensd aantal klachten.
Postgraduaat musculoskeletale therapie Universiteit Antwerpen.
Zowel pas afgestudeerden als therapeuten uit het werkveld kunnen deze opleiding volgen. Kinesitherapeuten die ofwel een vijfjarige of een 32 opleiding hebben genoten met als afstudeerrichting musculoskeletale revalidatie of musculoskeletale aandoeningen, ofwel een Gediplomeerde in de Gespecialiseerde Studies van de Manuele Therapie hebben gevolgd, worden rechtstreeks toegelaten.
SAM Script-As-Methode: opleiding netwerk van samcirkel, Ria Matheussen en Bart Bollen.
Je coacht je eigen transformatie. In het eerste jaar begint de opleiding met het programma van Gevoelontwikkeling. In de SAM opleiding jaar 2 ligt de focus op het Pad van Integratie. Dan heb je reeds een flinke stap gezet om meer bewust in het leven te staan.
Opleiding Manuele Therapie van segmentaal tot globaal IMFT Postgraduate opleidingen voor kinesitherapeuten, manueel therapeuten en artsen.
Globale visie en het klinisch redeneren. De focus van de opleiding is de aanpak van neuro-musculo-skeletale aandoeningen. Als Manueel Therapeut bekijk je de klachten niet langer als een lokaal probleem, maar zoek je naar verbanden tussen biomechanische en/of neurofysiologische oorzaken en de symptomen.
REDCORD BELGIUM Cursus.
NEURAC 1 3-DAAGSE BASISCURSUS REDCORD 17-18-19 maart 2017. Vele jaren van research, ontwikkeling en ervaring hebben geleid naar het Redcord Education Program, hiervan is de cursus Neurac" 1" de basiscursus. Deze 3-daagse gecertificeerde cursus is een must voor elke toekomstige Redcord therapeut.
Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent Centrum GEA.
Ik" kies bewust voor een open opleiding: een opleiding waarbij de cursisten geen specifieke vooropleiding moeten gevolgd hebben binnen een welbepaald kader, systeem of een specifieke strekking." De opleiding bevat een selectie van de meest werkzame principes en technieken uit de grote Gea opleidingenNLP en Psychodynamica.

Contacteer ons

Meer resultaten voor opleiding therapeut