opleiding therapeut
beroepsorganisatie myofasciale therapie BMST.
BMST Belgian Myopain Society Trigger is de enige officiële beroepsvereniging voor erkende Myofasciaal Therapeuten in België. Iedere erkende therapeut in ons specalisme is welkom in ons midden. BMST verenigt, deelt gespecialiseerde kennis en jarenlange expertise en waakt over het hoge niveau van onze beroepsbekwaamheid. Voldoende kennis over pijnen veroorzaakt door een verkeerd functioneren van spieren met ontwikkeling van pijnpunten Myofasciale Trigger punten kan voor u als arts bijdragen tot een meer ver in de diagnose bij patiënten met een pijnproblematiek. In acute gevallen kan u met bepaalde behandelingstechnieken zeer doeltreffend ingrijpen. In andere gevallen kan samen met een kinesitherapeut, gespecialiseerd in de Myofasciale Therapie, een doeltreffende behandelingsstrategie uitgebouwd worden. Onze opleiding legt het accent op dry needling.
Permanente vorming Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen Universiteit Gent.
KU Leuven, VUB, UHasselt, UA, Cédric Hèle Instituut en VVKP. Psychoanalytische therapie met volwassenen vanuit Freudiaans-Lacaniaans perspectief 4 jaar. Psychoanalytische therapie met kinderen en jongeren vanuit Freudiaans-Lacaniaans perspectief 4 jaar. Seksuologie 2 jaar, i.s.m. faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen. Facultaire Dienst Onderwijsondersteuning.
Erkende Opleiding Dans en Bewegingstherapie Agape Academy body, mind spirit.
Voormalige student DBT. Vooraleer je als therapeut van start gaat, is het heel zinvol om eerst aandacht te besteden aan je eigen persoonlijke groei. Toen ik de opleiding dans en bewegingstherapie startte wist ik in mijn hoofd wat ik moest doen om mezelf goed te voelen, maar er waren blokkades in mijn lichaam aanwezig zodat ik het moeilijk.
SAM Script-As-Methode: opleiding netwerk van samcirkel, Ria Matheussen en Bart Bollen.
Je coacht je eigen transformatie. In het eerste jaar begint de opleiding met het programma van Gevoelontwikkeling. In de SAM opleiding jaar 2 ligt de focus op het Pad van Integratie. Dan heb je reeds een flinke stap gezet om meer bewust in het leven te staan.
opleiding traumatherapeut.
Deze opleiding geeft je toegang tot onbewuste traumapatronen die spelen en de grote variatie aan oefeningen. Het geeft een aanzet om jezelf beter te leren kennen. 3 januari 2019. Het opent deuren waarvan ik dacht dat ze nooit meer zouden opengaan. 18 februari 2019. Ik vond dit een enorm boeiende cursus, met een aangename groep.
REDCORD BELGIUM Cursus.
NEURAC 1 3-DAAGSE BASISCURSUS REDCORD 17-18-19 maart 2017. Vele jaren van research, ontwikkeling en ervaring hebben geleid naar het Redcord Education Program, hiervan is de cursus Neurac" 1" de basiscursus. Deze 3-daagse gecertificeerde cursus is een must voor elke toekomstige Redcord therapeut.
Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent Centrum GEA.
Ik" kies bewust voor een open opleiding: een opleiding waarbij de cursisten geen specifieke vooropleiding moeten gevolgd hebben binnen een welbepaald kader, systeem of een specifieke strekking." De opleiding bevat een selectie van de meest werkzame principes en technieken uit de grote Gea opleidingenNLP en Psychodynamica.
Praktisch Arteveldehogeschool Gent.
Bekijk hier alle data van de opleiding. Al sinds 2001 organiseert Balans/VSPW Gent de opleiding contextuele therapie, een vierjarige opleiding leidend tot de door de beroepsvereniging erkende titel van therapeut. Door wijzigingen in de regelgeving moet de VSPW deze opleiding afbouwen.
Docenten Leren Over Leven.
Ze is maatschappelijk werker, contextueel therapeut en NVR non violent resistance therapeut. Momenteel werkzaam in CGG Brussel en opleider in opleiding voor Leren over Leven. 27 jaar werkervaring binnen justitiële sector en gehandicaptenzorg. Thea Bombeek is facilitator, contextueel en creatief therapeut.

Contacteer ons

Resultaten voor opleiding therapeut