opleiding therapeut
Gezondheidstherapeut Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg Antwerpen, Gent, Genk, Maastricht.
Na drie jaar studie, krijgt u de gelegenheid om gedurende een extra jaar uw kennis en ervaring in praktijk te oefenen en uw opleiding af te sluiten met de verdediging van een PIO Praktijkgerichte Integrale Opdracht voor de examencommissie. Gezondheidstherapeut is een degelijke opleiding met voldoende professionele mogelijkheden en waar uzelf veel aan hebt door uw inzichten in ziekten en gezondheid te verruimen.
Opleiding Upledger Belgique.
In de rubriek betreffende de cursussen en uw factuur vindt u meer info hierover. Een certificaat van deelname wordt bij elke cursus afgeleverd op de laatste dag van de cursus. Na het eindexamen wordt u een diploma overhandigd als therapeut CST-D gezondheidszorg of als consulent CST-C welzijnszorg.
OPLEIDING NEI THERAPEUT Het Vrolijke Stekje.
In december 2018 starten we met een unieke opleiding tot NEI therapeut. Deze opleiding is uniek in België. Wij hebben het genoegen om te mogen samen werken met Nicole Michiels en Hetty Lambert, docenten NEI therapie, van het Natuurgeneeskundig centrum in Alkmaar.
Orthomoleculaire Therapie: Voeding Preventie Opleidingen Activiteiten KPNI Belgium.
9000 Gent, België. 4 weken voor aanvang van de opleiding ontvangt u een mail met praktische informatie, waar per lesdag de locatie zal meegedeeld worden, dit in verband met mogelijke Coronavirus maatregelen. Wordt het gebruik van gezichtsmaskers verplicht dan zult u daar zelf voor moeten zorgen. Datzelfde zou gelden voor al het mogelijke andere materiaal dat door de verschillende overheids instanties eventueel verplicht zou worden gesteld. We rekenen op jullie eigen verantwoordelijkheidszin betreft de veiligheid en hygiëne tijdens deze lesdagen. We evalueren en quoteren de leerresultaten tijdens de lessen aan de hand van casussen en opdrachten. De eindtermen examineren we met een portfolio-examen. U vult uw portfolio tijdens de modules met uw uitwerkingen van praktijk opdrachten. Elke cursus geeft na het indienen van het portfolio mits goede quotering hierop recht op een diploma. Wanneer u alle drie de portfolios succesvol volbracht heeft, mag u zichzelf Orthomoleculair Therapeut volgens de klinische PNI noemen. Twijfelt u of u over voldoende kennis en ervaring beschikt om een cursus bij ons te kunnen volgen? Heeft u een specifieke vraag over onze opleidingen? Contacteer ons, wij helpen u graag verder. Ik ben een bedrijf.
OPLEIDING PSYCHOTRAUMA psychotrauma.
Op dit moment woont en werkt ze in Brussel. Ybe is auteur van Sterker worden waar het pijn doet. Voel en doeboek over trauma / The healing Power of Pain. Heidi Deknudt is klinisch psychologe, cliëntgericht psychotherapeut, psychoanalytisch therapeut, psychotraumatologe BIP en Lifespan Integration therapeute.
Permanente vorming Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen Universiteit Gent.
KU Leuven en VUB. Gedragstherapie volwassenen 4 jaar. Gedragstherapie kinderen en jongeren 4 jaar, i.s.m. Gericht ondersteunen in het omgaan met diversiteit. Herstelgerichte geestelijke gezondheidszorg. Klinische neuropsychologie 2 jaar, i.s.m. KU Leuven en VUB. Klinische psychodiagnostiek voor kinderen 2 jaar, i.s.m. KU Leuven en VUB. Klinische psychodiagnostiek voor volwassenen 2 jaar, i.s.m. KU Leuven en VUB. Partnerrelatie, gezins en systeempsychotherapie 4 jaar, i.s.m. faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen. Psycho-oncologie 2 jaar, i.s.m. KU Leuven, VUB, UHasselt, UA, Cédric Hèle Instituut en VVKP. Psychoanalytische therapie met volwassenen vanuit Freudiaans-Lacaniaans perspectief 4 jaar.
Permanente vormingen in Vlaanderen VVKP.
Deze opleiding een tweejarig interuniversitair programma traint deelnemers in de gespecialiseerde praktische vaardigheden gefundeerd op theoretische modellen nodig voor psychodiagnostische deskundigheid, met aandacht voor de specificiteit van dit proces bij kinderen. Meer over Permanente vorming klinische psychodiagnostiek kinderen. Permanente vorming in de klinische neuropsychologie. De permanente vorming bestaat uit een interuniversitaire postacademische vorming tot het behalen van het getuigschrift van Permanente vorming in de Klinische Neuropsychologie. Meer over Permanente vorming in de klinische neuropsychologie. Postgraduaat Neuropsychologische Diagnostiek Counseling. Dit postgraduaat wil de kloof tussen de neuropsychologie en bestaande psychologische toepassingen zodat in de dagelijkse praktijk de meest recente evidence-based evoluties uit de neurowetenschappen ook effectief kunnen worden gehanteerd.
Zorgverlener met therapiehond Syntra AB.
Je dient aan de volgende toelatingsvoorwaarden te voldoen, om te worden toegelaten in de opleiding Zorgverlener met therapiehond.: Een door de Vlaamse overheid erkende opleiding gevolgd hebben in de welzijnszorg EN/OF een werkervaring hebben van 3 jaren in de welzijnszorg attest werkgever. Volgende diplomas/getuigschriften komen in aanmerking.: Psycholoog, orthopedagoog, maatschappelijk werker, ergotherapeut, kinesitherapeut, opvoeder psychomotorisch therapeut, logopedist, sociaal verpleegkundige, psychiatrisch verpleegkundige, zorgkundige bejaardenhelper, leerkracht in het normaal of bijzonder onderwijs.
Cursus De Schoonheidsschool.
Met deze opleiding help je je cliënten professioneel op weg naar een gelukkig en gezond leven vol energie! Onze huidige maatschappij gaat als een sneltrein. Depressies, burn-outs en andere kwalen zijn meer regel dan uitzondering. Als Energetisch Therapeut zoek je energetische blokkades die stress, vermoeidheid en mentale problemen veroorzaken. Je gebruikt specifieke technieken om de universele levensenergie weer vrij te laten stromen door het lichaam en de geest van je cliënten! Op eigen tempo en vanuit het comfort van je eigen huis ontwikkel jij jezelf tot deskundig Energetisch Therapeut! Studeer thuis op je eigen tempo. Persoonlijke begeleiding gegarandeerd. Up to date en praktijkgerichte cursus. Voordeligste lesgeld van België.

Contacteer ons

Op zoek naar opleiding therapeut?