sportmassage
Sportmassage NGS MYOS Opleidingen.
Ga dan de uitdaging aan en schrijf je in voor de erkende NGS-opleiding Sportmassage! Bij twijfel: klik hier voor de bijsluiter! Deze opleiding tot sportmasseur bereidt u voor op het examen van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage lid van de European Association of Sportsmassage.
Sportmassage MK Sports en Care Schijndel.
Voor het vermindere van van pijn bij onder ander tennis, golfers of muis-arm. De behandeling bevat. 10-Rittenkaart sportmassage 1 uur. 10 rittenkaart voor een sportmassage van 1 uur. Tijdens een sportmassage kun je je rug, schouders, nek en benen laten masseren.
Lijf Visie Sportmassage.
Sportmassage zorgt ervoor dat deze reacties van je lichaam verminderen of zelfs in zijn geheel weggaan, waardoor je weer het maximale uit je activiteiten kunt halen. Sportmassage is een goede aanvulling op een fysiotherapeutische behandeling of als nazorg van een behandeltraject.
Sportmassage Gelders Opleidingsinstituut.
Sportmassage is een uitstekende basisopleiding als u een effectieve massage wilt leren, gericht op het onderhouden en het verbeteren van de conditie. Deze massage is duidelijk anders dan de cosmetische massage zoals in de opleiding voor schoonheidsspecialist geleerd wordt en de therapeutische massage door fysiotherapeuten. De opleiding Sportmassage gaat niet alleen in op de massage zelf.
Maaike Bennink Sportmassage Maaike Bennink Sportmassage.
NGS-gecertificeerd sportzorgmasseur, gespecialiseerd in sportmassage en blessurepreventie. Massagetherapeut voor fibromyalgie, bindweefsel en lage rugklachten. Sportmassage is voor iedere sporter die zijn prestaties wil verbeteren en sneller wil herstellen. Sportmassage is ook voor mensen die last hebben van stress, hoofdpijn en pijnlijke of stijve spieren.
Sportmassage Maak een afspraak Fysio Ysveld.
Present bij evenementen Over sportmassage gesproken: tijdens de Nijmeegse vierdaagse zijn we altijd geopend om lopers te masseren en kleine kwetsuren te behandelen. We doen dit met veel plezier en na 17 jaar mogen we wel van een traditie spreken.
Sportmassage / Deep tissue massage.
Je kunt bijvoorbeeld enkele DAGEN voor als enkele DAGEN na een flinke inspanning een sportmassage nemen. Een sportmassage wordt ook preventief gebruikt om blessures te voorkomen. Als je al last hebt van een blessure, dan zorgt een sportmassage voor sneller herstel.
Kollaart opleidingen sportmassage, wellnessmassage, pedicure.
U krijgt tijdens de wellnessmassage opleiding een gedegen achtergrond kennis op het gebied van anatomie en fysiologie, zodat u eventuele contra indicaties voor de massage kunt herkennen. 2 avonden per week, op de maandag of de dinsdagavond, geven wij de opleiding sportmassage.
Sportmassage Together In Motion Fysiotherapie.
Ook kan het blessures voorkomen en stimuleert het herstel. Uitgebreide Sportmassage van 30 minuten 3000. Boek meteen via ons afspraken formulier op de website bij een vestiging bij u in de buurt! Een sportmassage zorgt niet alleen voor een betere sportprestatie maar biedt ook een oplossing tegen stress, spanning en vermoeidheidsverschijnselen.

Contacteer ons

Op zoek naar sportmassage?