sportmassage
Sportmassage NGS MYOS Opleidingen.
Ga dan de uitdaging aan en schrijf je in voor de erkende NGS-opleiding Sportmassage! Bij twijfel: klik hier voor de bijsluiter! Deze opleiding tot sportmasseur bereidt u voor op het examen van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage lid van de European Association of Sportsmassage.
Sportmassage MK Sports en Care Schijndel.
Voor het vermindere van van pijn bij onder ander tennis, golfers of muis-arm. De behandeling bevat. 10-Rittenkaart sportmassage 1 uur. 10 rittenkaart voor een sportmassage van 1 uur. Tijdens een sportmassage kun je je rug, schouders, nek en benen laten masseren.
Sportmassage TIGRA Fysiotherapie Heerenveen.
Wij bieden de sportmassages niet zelf maar werken samen met sportmasseur Wilma Schellingerhoudt. Voor een sportmassage is geen verwijzing nodig. Wanneer een fysiotherapeut, huis of sportarts je doorverwijst zal er altijd nauw overleg zijn om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Maak direct een afspraak voor een sportmassage! Dit kan bij Wilma Schellingerhoudt op telefoonnummer 0629921062 of schellingerhoudt@hotmail.com. Direct een afspraak maken? Meest voorkomende klachten. Klachten in het bekken. Wij zijn open! Coulanceregeling Medische Fitness. Trainingsschemas voor thuis! Mededeling TIGRA Heerenveen 24-3-2020.
Sportmassage Gelders Opleidingsinstituut.
Sportmassage is een uitstekende basisopleiding als u een effectieve massage wilt leren, gericht op het onderhouden en het verbeteren van de conditie. Deze massage is duidelijk anders dan de cosmetische massage zoals in de opleiding voor schoonheidsspecialist geleerd wordt en de therapeutische massage door fysiotherapeuten. De opleiding Sportmassage gaat niet alleen in op de massage zelf.
Maaike Bennink Sportmassage Maaike Bennink Sportmassage.
NGS-gecertificeerd sportzorgmasseur, gespecialiseerd in sportmassage en blessurepreventie. Massagetherapeut voor fibromyalgie, bindweefsel en lage rugklachten. Sportmassage is voor iedere sporter die zijn prestaties wil verbeteren en sneller wil herstellen. Sportmassage is ook voor mensen die last hebben van stress, hoofdpijn en pijnlijke of stijve spieren.
Sportmassage Maak een afspraak Fysio Ysveld.
Present bij evenementen Over sportmassage gesproken: tijdens de Nijmeegse vierdaagse zijn we altijd geopend om lopers te masseren en kleine kwetsuren te behandelen. We doen dit met veel plezier en na 17 jaar mogen we wel van een traditie spreken.
Een goede sportmassage.
Vaak is het dan onderdeel van een grotere behandeling. Maar een sportmassage kan soms ook ontspannend zijn, een momentje wellness. Een ontspannings sportmassage is heerlijk om je spieren weer soepel te maken, zodat je er weer tegenaan kunt. Zo kun je weer onbezorgd naar de sportschool!
Kollaart opleidingen sportmassage, wellnessmassage, pedicure.
U krijgt tijdens de wellnessmassage opleiding een gedegen achtergrond kennis op het gebied van anatomie en fysiologie, zodat u eventuele contra indicaties voor de massage kunt herkennen. 2 avonden per week, op de maandag of de dinsdagavond, geven wij de opleiding sportmassage.
Sportmassage Together In Motion Fysiotherapie.
Ook kan het blessures voorkomen en stimuleert het herstel. Uitgebreide Sportmassage van 30 minuten 3000. Boek meteen via ons afspraken formulier op de website bij een vestiging bij u in de buurt! Een sportmassage zorgt niet alleen voor een betere sportprestatie maar biedt ook een oplossing tegen stress, spanning en vermoeidheidsverschijnselen.

Contacteer ons

Op zoek naar sportmassage?