stoelmassage opleiding
Cursus Zen Shiatsu Stoelmassage met anatomie IMAS Trainingen.
Cursus Zen Shiatsu Stoelmassage met anatomie. Workshop Iedereen kan leren masseren. Interactieve Lezing Massage en Kanker; een introductie. Home / Cursus Zen Shiatsu Stoelmassage met anatomie. In veel vormen van Oosterse geneeskunst gaat men er van uit dat naast o.a.
cursus
stoelmassage opleiding
Heb je interesse in anti-stressmassages? Wil je graag familie, vrienden of cliënten laten genieten van een relaxerende wellnessbehandeling, zonder grote investeringen te moeten doen? Dan is de cursus Stoelmassage jou op het lijf geschreven! Stoelmassage is perfect om acute stresssituaties aan te pakken.
opleiding
Vervolgtraining Stoelmassage voor zwangeren School of Touch.
Raak geïnspireerd en meld je aan voor deze vervolgtraining Stoelmassage voor Zwangeren. Doe je dit tegelijk met de aanmelding voor de Opleiding Stoelmassage? Dan krijg je 10% korting op deze vervolgtraining. Dag 1: het leren van de behandelmethode Stoelmassage voor zwangeren.
Opleiding Stoelmassage Thuisstudie.be.
Heb je interesse in anti-stressmassages? Wil je graag familie, vrienden of cliënten laten genieten van een relaxerende wellnessbehandeling, zonder grote investeringen te moeten doen? Dan is de cursus Stoelmassage jou op het lijf geschreven! Stoelmassage is perfect om acute stresssituaties aan te pakken.
Stoelmassage cursus Kan in je eigen praktijk en bij bedrijven.
Start je eigen praktijk. Registratie massage opleiding. Aanmelden supervisie en examen. Online massage cursus beginners. Start je eigen praktijk. Massage voor het hele gezin. De massage docenten. Route Den Haag. Het ontstaan van de OMB Academie. Zoeken naar: Zoeken. Praktijklessen door een professionele trainer. Kan in je eigen praktijk en op locatie bij bedrijven. Je leert ruim 60 verschillende massage technieken. Technieken die je op de kleding geeft en technieken op de huid met massageolie. Massage van de rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen. Inclusief een online account met theorie, de full-color handleiding, praktische overzichten en massage routines. Certificaat van deelname. Bekijk les datums Meteen aanmelden. Leren masseren en corona kan met de nodige maatregelen. Klik hier voor meer informatie. De cursus stoelmassage.
Stoelmassage Syntra AB.
Basistechnieken stoelmassage en combinatiemassage drukpunten met andere technieken.; Wat zijn de verschillende toepassingsgebieden van de stoelmassage? Marketing, bedrijven contacteren, offerte opstellen en onderhandelen. Deze opleiding richt zich tot massagetherapeuten, gezondheidscoaches, schoonheidsspecialisten en medewerkers uit de zorgsector. Binnen het paritair comité 314 haartooi, fitness en schoonheidszorgen krijg je als werknemer een opleidingsvergoeding als je naschoolse, erkende cursussen volgt. Ook deze cursus wordt hiervoor erkend.
IVS Opleidingen.
Na en Bijscholing. Vanwege het coronavirus zal deze cursus verplaatst worden naar een andere datum. Zodra de nieuwe datum bekend is, zullen wij dit via onze website bekend maken. De opleiding ESPO stoelmassage is het logische gevolg van de toenemende vraag van de werkgevers in het bedrijfsleven, die betrekking heeft op het welzijn van haar werknemers.
Baransu Shiatsu Stoelmassage.
HBO Baransu Shiatsu. De Dorn methode. De Dorn en Breuss methode basis. De Dorn methode verdieping Reflexologie nek/schouder. De Dorn methode master Spinal reset. Baransu Shiatsu verdieping Specifieke behandelingen bij nek, schouder en armklachten. Baransu Shiatsu verdieping Specifieke behandelingen bij hoofdpijnklachten. Baransu Shiatsu Stoelmassage. Baransu Shiatsu Stoelmassage.
Cursus stoelmassage.
De theorie in deze cursus kun je zelf doornemen, voor deze cursus is een vooropleiding vereist, dus gaan wij er van uit dat je al een basiskennis anatomie hebt! Stoelmassage technieken hoofd. Stoelmassage technieken nek. Stoelmassage technieken schouders. Stoelmassage technieken rug.

Contacteer ons

Zoeken naar stoelmassage opleiding