stoelmassage opleiding
opleidingscurriculum chinese stoelmassage Academie Bo Yi Traditionele Chinese Geneeswijze.
Voor een juiste Chinese stoelmassage leert u het meridiaanverloop en een aantal acupunctuurpunten te lokaliseren. Aan de hand van geleerde TCG-basisprincipes bent u in staat om een passende Chinese stoelmassage voor de cliënt uit te voeren. De volgende vaardigheden worden in de cursus behandeld.:
Shiatsu Stoelmassage Sonergie Praktijk.
De cursus stoelmassage van Son Academy is gebaseerd op de Shiatsumassagetechniek. Zie voor meer uitleg: de Cursus Shiatsumassage. Een stoelmassage is zeer effectief bij mensen die regelmatig rugklachten of hoofdpijn hebben, maar algeheel werkt de massage als een totale oppepper.
Opleiding NGS Sportmassage, WellnessmassageSportzorgmasseur.,
Kom ook en leer hoe je een zorgsame massage geeft geschikt v https//t.co/8wQlMKmhsS: 77 days ago. Lees de nieuwe blog! Hoe kies je een opleiding! juli 2019 M D W D V Z Z. Copyright 2018 Fysicas BV BTW nummer: NL854571905B01 KVK nummer: 61968730. Basis Workshop Massage Workshop Massage ENGLISH.
Cursus stoelmassage Smash Massage.
Behalen certificaat Stoelmassage ACE. De cursus stoelmassage wordt gegeven door Frank Wetters van Smash Massage. Frank is sportmasseur, cursusleider en sinds 1999 als zodanig werkzaam. Frank heeft ruime ervaring in het verzorgen van cursussen en workshops en heeft samen met Enrgy o.a. deze cursus stoelmassage ontwikkeld. Afronding van de opleiding. Certificaat Stoelmassage ACE.
Stoelmassage cursus in Amsterdam Esoterra Massage opleidingen.
Je leert een breed scala aan masseertechnieken, zoals de Ayurvedische en Thaise massage, Shiatsu en de Lomi Lomi massage. Ook de klassieke stoelmassagetechniek staat op het programma. Je wordt zo begeleid dat je jouw eigen stijl ontdekt en ontwikkelt. Ook wordt er aandacht geschonken aan de basistheorie van anatomie en fysiologie. Tenslotte leer je hoe je een intake houdt en hoe je een eigen stoelmassagepraktijk opstart. Tweedaagse cursus stoelmassage professionals. In de vervolgcursus voor professionals leer je cliënten met pijnklachten behandelen en begeleiden. Je leert nieuwe technieken o.a. de Tui Na en Myofascial massagetechniek en de andere technieken worden verder verfijnd en ontwikkeld, met de focus op het verhelpen of verzachten van klachten. Wil je meer weten over cursus stoelmassage Amsterdam, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wil je meer weten over een specifieke opleiding of cursus?
Shiatsu Stoelmassage Sonergie Praktijk.
De cursus stoelmassage van Sonergie Massage Praktijk is gebaseerd op de Shiatsumassagetechniek. Zie voor meer uitleg: de Cursus Shiatsumassage. Een stoelmassage is zeer effectief bij mensen die regelmatig rugklachten of hoofdpijn hebben, maar algeheel werkt de massage als een totale oppepper.
Massage in BewegingStoelmassage Massage in Beweging.
Indien je je na het volgen van deze cursus inschrijft voor deze opleiding ontvang je bovendien maar liefst 5 % korting op het cursusgeld! Iedereen die de 4-daagse cursus Stoelmassage bij ons volgt ontvangt 10% korting op de prijs van een massagestoel bij Peter Schoondermark in Utrecht.
Vervolgcursus stoelmassage Vitaal!
Massage in Bedrijf heeft voor haar stoelmassage behandelingen een eigen kata volgorde van behandelen ontwikkeld, en de manier van werken is krachtig, stevig en niet alleen op preventie van klachten gericht. Een goed uitgevoerde massage gebaseerd op natuurgeneeskundige inzichten heeft een zeer sterke therapeutische werking. Shiatsu en aanvullende technieken. Uitgangspunt bij de vervolgcursus zijn de technieken en inzichten uit de shiatsu therapie. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van kennis uit de polariteitleer, het meridiaansysteem, acupunctuur, triggerpoints, stretching en de cranio sacraal therapie. Aan de intentie bij het behandelen wordt in de cursus veel aandacht geschonken, omdat dit voor een belangrijk deel van het effect van de massages bepaalt. De cursus is ook opgezet om onze masseurs bij te scholen. Het is onze bedoeling om in de toekomst gastdocenten uit te nodigen die ons nieuwe inzichten en technieken kunnen leren. Massage is een dynamisch vak. Er zijn voldoende mogelijkheden om bij te blijven. Onze cursus is een aanvulling om kwalitatief goede masseurs in te kunnen blijven zetten bij diverse bedrijven en organisaties. Zoals gezegd: De opleiding is toegankelijk voor masseurs die bij ons werkzaam zijn en voor sollicitanten met een geschikte vooropleiding met de nodige werkervaring. Massage voor iedere beroepsgroep.
Opleiding Ondernemersschool NL.
We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is. De workshop Stoelmassage bestaat uit 1 les van 8 uur. In het overzicht met de startdata van de workshop Stoelmassage vind je de mogelijke lesdagen terug. Klik hier voor de startdata.

Contacteer ons

Zoeken naar stoelmassage opleiding