stoelmassage opleiding
Thaise stoelmassage Opleiding Thaise stoelmassage, Massageopleiding Thaise stoelmassage, Massagecursus Thaise stoelmassage.
Sijmoves Medical Taping Concept. Cursus Stoelmassage Preventief. Cursus Specialisatie Stoelmassage Curatief. Opleiding tot Gewrichtstherapeut.: Opleiding tot gewrichtstherapeut module knie Sijmoves. Opleiding tot gewrichtstherapeut module enkel voet Sijmoves. Opleiding tot gewrichtstherapeut module Heup Bekkengordel Sijmoves. Opleiding tot gewrichtstherapeut Module Elleboog, Pols Hand.
Cursus Stoelmassage.
Stoelmassage kan op termijn, bij regelmatige inzet vele voordelen geven. Een stoelmassage zorgt ervoor dat werknemers nieuwe energie krijgen en daarnaast zich meer ontspannen, opgefrist en alert voelen. Ook het vroegtijdig signaleren van klachten, deze behandelen of doorverwijzen naar andere specialisten kunnen langdurig ziekteverzuim mogelijk voorkomen.
Cursus stoelmassage.
Tijdens de cursus masseren we over de kleding heen. De stoelmassage word gegeven op een speciaal ontwikkelde ergonomische stoel, hierdoor zit de cliënt direct ontspannen. De stoelmassage is gebaseerd op eeuwen oude technieken en principes van Japanse drukpunt massage. Ee groot voordeel van deze stoelmassage is dat er over de kleren heen gemasseerd kan worden, omdat niet iedereen het prettig vindt om met ontbloot bovenlichaam te zitten. De stoelmassage is dus breed inzetbaar. Tijdens de cursus oefenen cursisten op elkaar. Zo kun je ervaren hoe het is om de massage te geven en om te ontvangen. Docent met ervaring. Les van een ervaren docente stoelmassage. Toepasbaar in de praktijk direct na afronding van de cursus. 29 jaar ervaring. ATS geeft reeds 29 jaar massageopleidingen! Een goede aanvulling voor vele masseurs en therapeuten! Goed toepasbaar in je praktijk maar ook bij bedrijven! Betaling in termijnen. Betaling in termijnen is altijd bespreekbaar! Spieren schouder, arm, rug. RSI en tennis elleboog.
Behaal uw Stoelmassage-diploma bij de Examen Stichting Perimedische Opleidingen ESPO.
Missie en Visie. Stoelmassage heeft een plek verworven als dé behandelmethode op de werkplek en tijdens evenementen. Een stoelmassage wordt gegeven op een speciaal ontworpen stoel waarbij de masseur, door de kleding heen, bepaalde drukpunten masseert. De opleiding tot stoelmasseur wordt afgesloten met een praktijkexamen.
Massage in BewegingStoelmassage Massage in Beweging.
Indien je je na het volgen van deze cursus inschrijft voor deze opleiding ontvang je bovendien maar liefst 5 % korting op het cursusgeld! Iedereen die de 4-daagse cursus Stoelmassage bij ons volgt ontvangt 10% korting op de prijs van een massagestoel bij Peter Schoondermark in Utrecht.
Vervolgcursus stoelmassage Vitaal!
Massage in Bedrijf heeft voor haar stoelmassage behandelingen een eigen kata volgorde van behandelen ontwikkeld, en de manier van werken is krachtig, stevig en niet alleen op preventie van klachten gericht. Een goed uitgevoerde massage gebaseerd op natuurgeneeskundige inzichten heeft een zeer sterke therapeutische werking. Shiatsu en aanvullende technieken. Uitgangspunt bij de vervolgcursus zijn de technieken en inzichten uit de shiatsu therapie. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van kennis uit de polariteitleer, het meridiaansysteem, acupunctuur, triggerpoints, stretching en de cranio sacraal therapie. Aan de intentie bij het behandelen wordt in de cursus veel aandacht geschonken, omdat dit voor een belangrijk deel van het effect van de massages bepaalt. De cursus is ook opgezet om onze masseurs bij te scholen. Het is onze bedoeling om in de toekomst gastdocenten uit te nodigen die ons nieuwe inzichten en technieken kunnen leren. Massage is een dynamisch vak. Er zijn voldoende mogelijkheden om bij te blijven. Onze cursus is een aanvulling om kwalitatief goede masseurs in te kunnen blijven zetten bij diverse bedrijven en organisaties. Zoals gezegd: De opleiding is toegankelijk voor masseurs die bij ons werkzaam zijn en voor sollicitanten met een geschikte vooropleiding met de nodige werkervaring. Massage voor iedere beroepsgroep.
Opleiding Ondernemersschool NL.
Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is. De workshop Stoelmassage bestaat uit 1 les van 8 uur.
Stoelmassage bij rugklachten Sonnevelt Opleidingen.
Ook als er al klachten bestaan, bijvoorbeeld spanning in nek en schouders, kan stoelmassage veel verlichting geven en zorgen dat werknemers het werk snel weer op kunnen pakken. Bovendien zijn er stoelmasseurs die behalve massages ook advies op maat bieden voor het goed gebruik van een bureaustoel en een verantwoorde werkhouding, om zo klachten te voorkomen. Tijdens de opleiding Therapeut Integrale Lichaamsmassage leer je over diverse massagetechnieken en in welke situatie je welke techniek het best kunt toepassen.
opleiding stoelmassage start september Lydia van der Bie.
opleiding stoelmassage start september. Data en Tijden. Wil jij professioneel met stoelmassage aan de slag? In onze opleiding leer je stap voor stap de massagetechnieken toepassen op de rug, de armen en handen, de nek, de schouders en het hoofd.

Contacteer ons

Zoeken naar stoelmassage opleiding