leenkas
Leemans Leenkas NV - BE 0460.291.130 - Deurne 2100.
BE 0460.291.130 - Herentalsebaan 145A, 2100 DEURNE. Met een login voegt u een bedrijf, sector of postcode toe aan uw alertservice. Met een login krijgt u een overzichtelijke pdf per bedrijf, die u kan printen en opslaan. ziet u de beschikbare vestigingsadressen" data-dialogtitle Vestigingen." Leenkas Leemans NV.
leenkas
Charles Van der Cruyssen - Wikiwand.
Gedenkplaat in Gent. Hij stichtte in 1905 een Leenkas" tot aankoop van kleine werktuigen" en een paar jaar later de Belangen" van de Middenstand" en ten slotte in 1913 lag hij mede aan de basis van het Katholiek Middenstandsverbond van België.
Sleen, Marc - Nero - Groen vloeipapier Volksdepositokas - Losbladig - Eerste druk - 1955 - Mijn Bobbedoes.
Op het hoogtepunt van de Sleen's' succes maakt de VDK Gentse spaar - en leenkas een promotiecampagne met de figuren van Marc Sleen. Je vindt Nero, Octaaf Keunink, De lustige kapoentjes en Piet Fluwijn en Bolleke de belangrijke nevenfiguren voor het loket met hun spaarboekje.
Ruprecht - English translation - Linguee.
DeepL is hiring in-house language specialists for a variety of languages! Lots of flexibility to work fully remote in Germany, the UK, the Netherlands, or Poland - or work in one of our vibrant offices in Cologne, Berlin, London or Amsterdam.
Guide pratique: qui peut proposer un crédit? Mon-Prêt-Personnel.be.
BOULEVARD ANSPACH 1. NV LEENKAS LEEMANS. NV KBC BANK. RUE DU VICINAL 12. SA LA LUXEMBOURGEOISE. AVENUE VICTOR TESCH 3. BRAND WHITLOCKLAAN 87. A3 - A4. NV EOS AREMAS BELGIUM. NV LEEMANS KREDIETEN. A3 - A4. NV SG PRIVATE BANKING.
Hagelandse heuvels - Recreatieve wandelroute RouteYou.
De kerken van die twee parochies, allebei gelegen op een heuveltop, liggen in vogelvlucht minder dan 1,5, km van elkaar. Zoals zovele andere Hagelandse dorpen was Tielt tot pakweg 50 jaar geleden een landbouwdorp met seizoensarbeiders die naar Wallonië of Noord-Frankrijk trokken.
- 100.000 -.
Lid van de Bond van het H.-Hart, van de Associatie, den Boerenbond en van den Gedurigen Eredienst van den H.-Jozef te Leuven. 92038 LEMAIRE, Jean code: foto, geboren op 30-12-1874 te Sint-Martens-Lennik, overleden op 06-11-1925 te Sint-Martens-Lennik op 50-jarige leeftijd, begraven op 09-11-1925 te Sint-Martens-Lennik, echtgenoot van De Mesmaeker Coleta. Burgemeester der gemeente Sint-Martens-Lennik. Voorzitter der Boerengilde en der Spaar- en Leenkas.
Veltmans, Hendrik - NEVB Online.
Hij bracht nieuw leven in de Nederlandstalige afdeling van de Belgische Boerenbond en realiseerde onder andere de oprichting van een coöperatieve aankoopafdeling en een Spaar- en Leenkas, ook voor Sint-Pieters-Voeren. Daarnaast werd hij als voorzitter van de Voeren -actiegroep medewerker van Flor Grammens' '' taalgrensactie.
Stichting van een Raiffeisenkas te Oostkerke 1894 een merkwaardige brochure.
In 1849 stichtte hij te Flammersfeld, waar hij burgemeester was, zijn eerste leenkas tot ondersteuning van de onbemiddelde landbouwers, en die ten anderen ook kon dienst bewijzen aan de welhebbende inwoners tot plaatsing van hun geld Raiffeisen stierfden 11 Maart 1888 te Neuwied am Rein.

Contacteer ons

Meer resultaten voor leenkas