lening woning kbc
Plannen voor een nieuwe woning?
Je krijgt meteen ook een overzicht van je schuldsaldoverzekering en kosten voor andere verzekeringen. Mijn woonproject simuleren. Wat doen anderen in mijn situatie? De aankoop van een nieuwe woning is een grote stap. Je vraagt immers niet elke dag een hypothecaire lening aan. Daarom kan het interessant zijn om te bekijken wat anderen doen in een vergelijkbare situatie.: Kiezen zij voor een vaste of variabele rentevoet? Hoeveel bedragen hun maandelijkse kosten? Hoeveel bedraagt hun eigen inbreng? Mijn woonproject simuleren. Over KBC Brussels.
leemanskredieten.be
Vergeet deze 6 verborgen kosten van uw woonlening niet De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
U kan die bemiddelen via uw eigen bank, al is er niets dat u belet om op zoek te gaan naar de goedkoopste verzekering en daarvoor met een andere bank in zee te gaan. Om te vermijden dat de terugbetaling van de lening in het gedrang komt mocht een van de kredietnemers onverwacht overlijden, eisen de banken daarnaast dat de kredietnemers een schuldsaldoverzekering afsluiten. Die zorgt er immers voor dat bij een overlijden de verzekeringsmaatschappij het nog openstaande saldo aflost. Niet enkel de aankoop van een woning moet bij de notaris worden geschreven, dat geldt ook voor de toekenning van de hypothecaire lening zelf. En ook dat brengt kosten met zich mee. Vergelijk hier de tarieven voor hypothecaire leningen.
lening woning kbc
Een lening in 10 minuten: KBC lanceert snel digitaal woonkrediet Consument hln.be. Weer. TV-Gids. Digitale Krant Digitale Krant. HLN Shop. Lezersservice. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Digitale Krant. Zoek. Abonneren. Login. Minder Meer.
Economie Klanten van KBC kunnen voortaan volledig digitaal een hypothecaire lening aanvragen en hebben binnen de 10 minuten zekerheid over hun krediet. Zo wil de bank tegemoetkomen aan de snelheid waarmee kopers zich op de concurrentiële woningmarkt moeten begeven. De klant kan en wil vandaag geen week meer wachten op kredietzekerheid, klinkt het. HR 28-01-19, 12:41: Laatste update: 28-01-19, 13:22: Bron: Belga. Steeds meer gezinnen zijn op zoek naar een kwalitatieve woning.
huis verkopen
Ook niet-klanten krijgen nu binnen 10 minuten instant krediet- en tariefzekerheid.
Dinsdag 8 oktober 2019 - Door de aangekondigde uitdoving van de woonbonus, beseffen heel wat kandidaat-kopers en -verbouwers van een woning dat ze niet veel tijd meer hebben als ze nog van dat gunstige fiscale regime gebruik willen maken. Wie zijn droomhuis gevonden heeft of wil verbouwen en als klant via KBC Mobile of KBC Touch gebruik maakt van de instant-kredietbeslissing van KBC, weet binnen de 10 minuten al of een woningkrediet mogelijk is, voor welk bedrag en aan welk tarief. Dat snelle beslissingsproces is vandaag goud waard, want zolang die kredietzekerheid er niet is, kan er geen afspraak met de notaris worden vastgelegd om de akte te verlijden en bestaat het risico dat er alsnog naast de woonbonus wordt gegrepen.
Hypothecaire lening Belgium.be.
Zo is de bank zeker datze haar geld zal terugkrijgen wanneer u uw lening niet meer kunt afbetalen. In ruil voor de toegekende lening moet u naast de kapitaalaflossingen ook rente betalen. Deze uitgaven kunt u gedeeltelijk compenseren met de fiscale voordelen van een hypothecaire lening en de bijhorende verzekering. Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet, komt u in aanmerking voor een goedkope sociale lening. Als u op het moment van de koop nog geen lening heeft afgesloten, kunt ueen verkoopovereenkomst met opschortende voorwaarde vragen. De verkoop gaat dan niet door als u geen lening krijgt. De verkoper is echter niet verplicht om hiermee in te stemmen. Bedrag van de lening. Hoeveel u kunt lenen hangt af van verschillende factoren. De belangrijkste zijn.: uw maandelijks netto gezins inkomen. de quotiteit, dit is de verhouding tussen het leenbedrag en de waarde van de woning volgens de schatting van de financiële instelling. de rentevoet en de looptijd van de lening. Net als de aankoopakte wordt ook de hypothecaire lening door de notaris verleden. Bij het aangaan van een hypothecaire lening moet u dus rekening houden met een aantal kosten.:
Dit moet je weten als je een woning wil kopen - KBC Bank Verzekering. alert-func-check. alert-func-cross-rename. communication expr mail.
Vaak is deze verzekering verplicht als je een lening aangaat. Fiscaal voordelig sparen. Wat als je kan sparen voor je woning en tegelijk geld kunt terugtrekken van de belastingen? Goed nieuws, dat kan gewoon! Je kunt fiscaal sparen voor je schuldsaldoverzekering. Dan zet je elk jaar geld opzij en krijg je daar 30 van terug via de belastingen. Blijf je toch huren? Dan gaat dat gewoon automatisch naar je pensioen. Geen 'weggesmeten' geld dus. Je eerste woning verbouwen. Is de woning die je koopt nog niet helemaal de woning van je dromen? Bezorg je woning dan een een volledige make-over. Daar kun je ook geld voor lenen! Je kunt bij KBC zelfs een goedkopere groene lening krijgen voor je verbouwing. Als 50 van je renovatiebudget gaat naar energiebesparingen en het beveiligen van je woning tegen diefstal. Mooi huis gespot? Met deze online simulator kan je nagaan of een bepaalde woning binnen je budget past.
Nieuws: KBC lanceert snel digitaal woonkrediet Immo Proxio.
Binnen 10 minuten aangeven of hypothecaire lening mogelijk is. Klanten van KBC kunnen voortaan volledig digitaal een hypothecaire lening aanvragen en hebben binnen de 10 minuten zekerheid over hun krediet. Zo wil de bank tegemoetkomen aan de snelheid waarmee kopers zich op de concurrentiële woningmarkt moeten begeven. De" klant kan en wil vandaag geen week meer wachten op kredietzekerheid, klinkt het. Steeds" meer gezinnen zijn op zoek naar een kwalitatieve woning.
Alle verzekeringen voor particulieren AXA Verzekeringen.
Als verantwoordelijke verzekeraar hebben we 100 van onze 3.000 medewerkers in België opgeleid dankzij de online opleiding 'AXA' Climate School'. In 2022 willen we die vorming openstellen voor het grote publiek, te beginnen met de scholen in de buurt van onze vestigingen, met name in Brussel, Antwerpen en Luik.
Bouwen, verbouwen, kopen? - KBC Bank Verzekering. navigation func menu. alert-func-cross-rename. navigation func chevron right. navigation func chevron right. navigation func chevron right. navigation func chevron right. navigation func chevron right. act
Huren of verhuren. Je woning verzekeren. KBC helpt bij je woonplannen. Ga je een woning kopen, bouwen of verbouwen? Bereken hier je lening en krijg meteen inzicht in het totale financiële plaatje. Simuleer je woonproject. Alles over je hypothecaire lening.

Contacteer ons

Meer resultaten voor lening woning kbc