kbc hypothecaire lening tarieven
Investeren: bulletkrediet - Durabrik.
Zo kan je geen pensioenkapitaal als waarborg geven als die nog wordt opgebouwd en als deze lager is dan het kredietbedrag op het ogenblik dat de lening wordt aangegaan. Heb je op het ogenblik dat je de lening aangaat een pensioenkapitaal opgebouwd van 60.000 euro, dan volstaat dat bedrag niet om een bulletkrediet van 200.000 euro aan te gaan. De banken houden geen rekening met wat je mogelijk op uw 65ste als aanvullend pensioen zult ontvangen, alleen met wat je tot nu toe hebt opgebouwd. Voorts betaal je bij een bulletkrediet meer intresten dan bij een gewone hypothecaire lening. De intresten worden namelijk berekend op het totale geleende bedrag en niet op het nog uitstaande kapitaal zoals bij een gewone hypothecaire lening. Bij Belfius betaal je voor een bulletkrediet met variabele rentevoet 0,35, procent meer, voor een bulletkrediet met een vaste rentevoet is het tarief 0,50, procent hoger. Bij BNP Paribas Fortis ligt het tarief gemiddeld 0,25, procent hoger. Bij KBC betaal je voor een vastetermijnkrediet zelfs 1,5, procent meer.
kbc hypothecaire lening tarieven
Vergeet deze 6 verborgen kosten van uw woonlening niet De Morgen. Deel dit artikel. Loading.
Leningen betekenen administratieve rompslomp en dus rekenen banken dossierkosten aan. Vroeger mochten ze het bedrag zelf bepalen, sinds 1 april 2017 bedraagt de maximale kostprijs voor het aanleggen van een dossier 500 euro. De meeste banken maken gebruik van dat plafond, maar er zijn nog steeds enkele instellingen waar het goedkoper kan. Bij Argenta, Crelan en VDK bedragen de dossierkosten 350 euro. Banken die geld lenen willen garanties dat ze de lening terugbetaald krijgen. Dat kan onder meer door het nemen van een hypotheek. Slaagt u er niet in om uw aflossingen tijdig te betalen, dan kan de bank - in extremis - uw woning verkopen en de opbrengst aanwenden om de schuld te vereffenen. Om te beoordelen of de hypotheek voldoende waarborgen biedt, wil de bank eerst de waarde van het pand laten schatten. Die schatting gebeurt meestal door een onafhankelijke expert, die door u betaald wordt. Bij ING hoest u 180 euro op. Bij KBC hangt het af van de waarde van uw pand - tot en met 750.000 euro gaat het om 225 euro, tussen 750.000 euro en 1 miljoen 350 euro, en tussen 1 en 2 miljoen betaalt u 675 euro schattingskosten.
kbc hypothecaire lening tarieven
KBC lanceert digitaal woonkrediet: 'De' klant wil geen week meer wachten op kredietzekerheid'' - Nieuws - Data News.
Bijgewerkt om 14:23.: Klanten van KBC kunnen voortaan volledig digitaal een hypothecaire lening aanvragen en hebben binnen de 10 minuten zekerheid over hun krediet. Zo wil de bank tegemoetkomen aan de snelheid waarmee kopers zich op de concurrentiële woningmarkt moeten begeven.
kbc hypothecaire lening tarieven
Hypothecaire lening online berekenen KBC Bank Verzekering.
Je woonkrediet digitaal afsluiten? Ook dan staan onze experts voor je klaar! Simuleer vrijblijvend of je woonkrediet haalbaar zou zijn. Onderhandelen is niet nodig, je krijgt meteen het beste tarief. We bellen je op en overlopen samen de aanvraag voor je beslist. Is je lening haalbaar? Check het in KBC Mobile. Is je lening haalbaar? Check het in KBC Touch. Geen klant of geen KBC Mobile? Geen klant of geen KBC Touch? Onze expert helpt je bij de aanvraag van je woonkrediet. Je krijgt online dezelfde voordelige rentevoet als in je kantoor. Dit tarief houdt dus meteen rekening met alle kortingen waarop je eventueel recht hebt. Onze woonexpert overloopt samen met jou je dossier voor je beslist. Zo ben je helemaal zeker dat je alles correct hebt ingevuld. Je sluit nog niet meteen een lening af. Je checkt enkel of KBC jou een lening kan toestaan. Wil je deze lening, dan belt onze expert je op.
kbc hypothecaire lening tarieven
Voordelig geld lenen voor zonnepanelen, waarom niet?
Met een energielening zal je ongeveer €147 per maand afbetalen over 42 maanden. Je betaalt over de volledige looptijd ongeveer €200 aan interesten. Slimmer dan een spaarboekje. Zonnepanelen laten installeren neemt een flinke hap uit je spaargeld. Maar heb je het al eens omgekeerd bekeken? Door de lage rente brengt je spaargeld amper op zolang het op je spaarboekje staat. Als je het in zonnepanelen investeert, brengt het 6 tot 8 procent rendement op. Want je bespaart onmiddellijk op je energiekosten. Na gemiddeld 8 jaar heb je op die manier de installatie terugverdiend. Daarna maak je pure winst. Groene energielening via KBC. Dankzij een samenwerking tussen KBC en iChoosr kan je via de groepsaankoop jouw zonnepanelen ook maandelijks afbetalen. De interestvoet is voor deelnemers aan de groepsaankoop erg voordelig en zal altijd 20 basispunten lager zijn dan het standaardtarief bij KBC. Vandaag bedraagt die interestvoet 1,89, JKP Jaarlijks Kosten Percentage. Voorbeeld: lening op afbetaling van € 6.000,00, terugbetaalbaar in 42 maandaflossingen van € 147,71, aan een Jaarlijks Kostenpercentage van 1,89, vaste actuariële debetrentevoet van 1,89, hetzij een totaal terug te betalen bedrag van € 6.203,67. Contante prijs € 6.000,00. Hoe kan je gebruik maken van dit aanbod?
Plannen voor een nieuwe woning?
Mijn woonproject simuleren. Hoeveel bedragen mijn maandelijkse kosten? De simulator berekent je maandelijkse afbetalingsbedrag op basis van je gekozen kredietbedrag. Je kunt zelf de looptijd van je lening en de kredietformule aanpassen en bekijken welk effect dat heeft op je maandelijkse afbetalingen. Je krijgt meteen ook een overzicht van je schuldsaldoverzekering en kosten voor andere verzekeringen. Mijn woonproject simuleren. Wat doen anderen in mijn situatie? De aankoop van een nieuwe woning is een grote stap. Je vraagt immers niet elke dag een hypothecaire lening aan. Daarom kan het interessant zijn om te bekijken wat anderen doen in een vergelijkbare situatie.: Kiezen zij voor een vaste of variabele rentevoet? Hoeveel bedragen hun maandelijkse kosten? Hoeveel bedraagt hun eigen inbreng? Mijn woonproject simuleren. Over KBC Brussels.
KBC Bank nieuws over lenen - Spaargids.be.
Recent in het forum. 17:23: Is de hypotheek simulatie van KBC realistisch? 15:10: nieuw herberekening lening met variabele rentevoet. 01/09 populair aan welk heb je onlangs een hypothecaire lening aangegaan? 31/08 Woonlening starters haalbaar? 27/08 2de woning via heropname woonkrediet.
Lenen voor een huis nooit zo goedkoop Netto.
Lenen voor een huis nooit zo goedkoop. Sonja Verschueren Isabelle Dykmans. 11 april 2019 Vandaag om 07:00.: Wie de voorbije weken een woonkrediet afsloot, deed dat aan historisch lage tarieven. De rente op woonkredieten staat historisch laag. Dat tarief kreeg een klant bij KBC voor een hypothecaire lening op 20 jaar met een vaste rentevoet, blijkt uit gegevens van de vergelijkingssite Spaargids.be.
B-APART Moet u zich haasten voor een woonlening?
Wie vandaag de tariefkaarten raadpleegt, vindt bij ING een tarief van 3 procent, bij Belfius 3,102, procent en bij KBC 3,88, procent. Bij BNP Paribas Fortis ligt het geafficheerde al voor leningen vanaf 15 jaar boven de 3 procent: 3,05, procent voor leningen met een looptijd tussen 15 en 18 jaar en 3,20, procent voor een looptijd tussen 18 en 20 jaar. 2,13, Het rentetarief voor een lening op 20 jaar vast bedraagt gemiddeld 2,13., De tarieven voor de hypothecaire lening volgen de stijging van de langetermijnrente op de financiële markten. Zo is het rendement van de overheidsobligaties OLO op 20 jaar tussen 1 augustus 2016 en 8 december 2016 gestegen met 0,78, procentpunt van 0,63, procent tot 1,41, procent. 'De' toonbanktarieven - het effectieve tarief waartegen men leent - bij een marktleider in België voor een hypotheeklening met vaste rentevoet op 20 jaar zijn in diezelfde periode nauwelijks veranderd.

Contacteer ons

Meer resultaten voor kbc hypothecaire lening tarieven