de huisopkoper
Je huis verkopen zonder makelaar? Denk twee keer na Blog Casteels Vastgoed.
Ze kennen de prijzen, weten waar kopers belang aan hechten en hoe ze jouw woning het best in de markt kunnen zetten. Geen te hoge of te lage prijzen. Wel een faire vraagprijs die kopers doet wegdromen. Je huis verkopen zonder makelaar staat gelijk aan een eindeloze stroom administratie.
https://www.ikkoopuwhuis.be/
Huis opkoper - Verkoop snel uw woning aan De Huizenopkoper.
Huis opkopers kopen uw huis voor een goede prijs en in tegenstelling tot een makelaar betaalt u niets aan de huis opkoper. Huis opkopers handelen snel, dus u bent sneller van uw 'last' af, uiteraard bepaalt u de opleverdatum met uw huis opkoper en volgt er een notariële afwikkeling op kosten van de huis opkoper, dus geen extra kosten voor u.
de huisopkoper
De Huizenman - De ZuidRandGids.
Huisopkoper De Huizenman neemt uw woonst razendsnel en efficiënt uit handen. Met een passie voor vastgoed zijn wij de ideale partner voor de verkoop van uw woning, villa, appartement, flatgebouw, afbraakpand of bouwgrond. Huisopkoper De Huizenman neemt het werk én de kosten volledig op zich bij het opkopen van uw woning.
https://www.dehuisopkoper.be/
Opkoper huizen bedrijfspanden.
Zoekt u een woning opkoper? Zoekt u een huis opkoper? De Nationale Vastgoedportefeuille is een landelijke opkoper van alle soorten huizen. Als inkoop- of opkooporganisatie van vastgoed kopen wij allerlei soorten woningen door het Nederland. Bij een verkoop aan De Nationale Vastgoedportefeuille ontvangt u direct een bod zonder financieringsvoorbehoud.
https://www.vastgoed-schatten.be/
Huis na 1 maand weer verkocht? - Spaargids.be forum.
Notaris heeft compromis nagelezen." Je kan eisen dat het op het geld van jou of een notaris wordt gestort, die pipos zijn meer betrouwbaar dan makelaars. Zo is de makelaar zeker van zijn ereloon, als je het op hun derdenrekening stort.
Huis opkoper In 3 stappen uw woning verkocht - Mercari.
Niet in de laatste plaats wordt de grote onzekerheid tijdens deze verkoopperiode veroorzaakt door vragen als.: Wat krijg ik voor mijn huis? Hoe lang duurt het om mijn huis te verkopen? Wanneer moet ik uit mijn huis? Vastgoedhandelaar Mercari ontneemt u al deze zorgen en onzekerheid: wij kopen uw huis in korte tijd op. Huizen opkopen is ons vak en wij nemen al het regelwerk uit handen dat bij een verkoop komt kijken. Mijn huis laten opkopen. Huis verkopen aan een huis opkoper: snel geld en direct zekerheid. Uw huis verkopen aan een huis opkoper of vastgoedhandelaar heeft duidelijke voordelen.:
'De' Huisopkoper'' wil duizenden Antwerpse krotten opkopen Antwerpen Het Nieuwsblad.
De Huisopkoper werkt naar eigen zeggen snel, discreet en zonder extra kosten. Meer nog: wie zijn huis verkoopt, krijgt meteen een voorschot van 10.000 euro. Niet cash, zegt Wim Vanderheyden van De Huisopkoper. Alles wordt vastgelegd bij de notaris. En als men schulden heeft, worden die eerst daarmee vereffend voor het geld vrijkomt.
Wij kopen Wij kopen uw woning!
Tijdens ons bezoek brengen wij onmiddellijk een bod uit. Wanneer u akkoord gaat, beslissen wij meteen. U krijgt meteen een voorschot. Wij brengen alle nodige attesten en certificaten in orde. Alsook het regelen van de notaris en de verdere afhandeling van de verkoop nemen we voor onze rekening. Wat kopen jullie allemaal op? Wij kopen alle vastgoed en gronden. Dus woningen, appartementen, bouwgrond, fabriekspanden, afbraakpanden. Dit voor renovatieprojecten. Zijn jullie echt geen immo-kantoor? Nee, absoluut niet. Wij onderscheiden ons door uw vastgoed effectief te kopen. Wij komen met geld over de brug vanaf dag 1. U ontvangt onmiddellijk een voorschot wanneer u beslist uw vastgoed aan ons over te laten. Moet ik meteen na verkoop verhuizen? Nee, u bepaalt zelf wanneer uw vastgoed vrijkomt. Indien u er wil blijven wonen via een huurcontract, kunnen we ook daar regelingen voor treffen. Alles is bespreekbaar, wij vinden elkaar. Kan ik gratis blijven wonen? U kan enige tijd na verkoop gratis blijven wonen tot we afgesproken vrijgave-datum hebben bereikt. Geen immo of makelaar. Thuyn Invest is al jaren actief op de vastgoedmarkt, maar is géén immobiliënkantoor of makelaar. Wij kopen uw huis direct zelf op, zonder tussenkomst van derden en zonder talrijke bezoeken.
Huis Opkoper Real Estate Antwerp.
Over Real Estate Antwerp. Welkom op onze website! Al wie op zoek is naar een appartement, woning, of commerciële ruimte is bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw woning verkopen? Of zoekt u een appartement om te verhuren of wilt u op een andere manier in vastgoed investeren? Dankzij onze jarenlange ervaring, onze uitstekende samenwerking met competente aannemers en gespecialiseerde afwerkingsbedrijven en uiteraard een goede communicatie met de klant komt bij ons ieder project tot een goed einde.

Contacteer ons

Meer resultaten voor de huisopkoper