eindhoven
Eindhoven Open Universiteit.
Ga vóór de helling rechtsaf onder het parkeerdek om te parkeren. Indien u met de auto via de zuidzijde Eindhoven Venlo, Maastricht binnenkomt, houdt u dan rekening met de gewijzigde verkeerssituatie in het centrum van Eindhoven. Met het openbaar vervoer vanaf station Eindhoven.
Eindhoven The Tower.
Eindhoven The Tower. Recht tegenover het centraal station van Eindhoven staat The Tower, een revolutionair commercieel LED scherm en één van de meest innovatieve objecten van het land. Een variërend publiek passeert het plein dagelijks, op weg naar werk, de winkels, horeca en het nachtleven.
Swapfiets Bike offer.
Amsterdam Antwerpen BE Arnhem Breda Delft Den Haag Eindhoven Enschede Gent BE Groningen Hengelo Leeuwarden Leiden Leuven BE Maastricht Nijmegen Rotterdam Tilburg Utrecht. Ben je student? Heb jij even geluk. Voor studenten hebben we een speciaal studentenaanbod met gereduceerde prijzen.
Eindhoven in Beeld. EiB header publiek. Responsive Navigation. Google Maps.
Rechts zien we twee panden in de schaduw. In het linkse pand zat een kapper. Vanuit een zijraam keekmeer. Onze contact gegevens.: Stichting Eindhoven in Beeld. 5613 CP Eindhoven. Telefoon: 040 211 60 72. Stichting Eindhoven in Beeld. 5613 CP Eindhoven.
Eindhoven Museum.
Donderdag 5 december was Ward Rennen, directeur Eindhoven Museum, te horen bij Nieuws en Co op Radio 1 tussen 132: 137: over de plannen voor de uitbreiding van het museum in de Genneper Parken met behulp van de Brainport Regio Deal: https//www.nporadio1.nl/nieuws-en-co/uitzendingen/640284-2019-12-05.:
Geen voetbal meer in Eindhoven dit seizoen: Gezegd dat KNVB mond moest houden Voetbalprimeur.
Bij De Derde Helft wordt er met verbazing gesproken over de uitspraken van Jorritsma, die volgens de mannen voor zijn beurt spreekt. Meneer" Jorritsma, de burgemeester van Eindhoven, heeft gezegd na de vergadering van de KNVB: jongens, in Eindhoven wordt er helemaal niet meer gevoetbald.
Home Doopsgezinde Gemeente Eindhoven.
De Doopsgezinde Gemeente in Eindhoven is een betrekkelijk kleine maar hechte gemeente, waarvan de leden met veel trouwe inzet bijdragen aan het vorm geven van de activiteiten van deze geloofsgemeenschap. Traditioneel leggen Doopsgezinden grote nadruk op de onderlinge verbondenheid en de actieve inbreng van de leden in de Gemeente.
Philips Museum Philips.
Beleef de toekomst. Het Philips Museum is tot nader orde gesloten in navolging van de richtlijnen van de Nederlandse overheid. We houden u via onze Facebook-pagina op de hoogte. Bestel hier uw e-tickets en rondleidingen. Laat je meevoeren langs indrukwekkende Philips ontdekkingen.
Natlab.
Wil je nieuwe mensen ontmoeten en er samen op uit? Dan is SamenUITagenda wat voor jou! SamenUITagenda is een landelijk initiatief met. Vul hieronder uw emailadres in indien u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief of uw nieuwsbrief voorkeuren wilt wijzigen. 5616 LZ Eindhoven.

Contacteer ons

Op zoek naar eindhoven?