eindhoven
Eindhoven Museum.
Donderdag 5 december was Ward Rennen, directeur Eindhoven Museum, te horen bij Nieuws en Co op Radio 1 tussen 132: 137: over de plannen voor de uitbreiding van het museum in de Genneper Parken met behulp van de Brainport Regio Deal: https//www.nporadio1.nl/nieuws-en-co/uitzendingen/640284-2019-12-05.:
Philips Museum Philips.
Reserveren is niet verplicht, maar wel aan te raden omdat er een beperkt aantal mensen naar binnen kan per kwartier. Als je online je e-ticket koopt, ben je verzekerd van je plekje. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van alle voorzorgsmaatregelen die we hebben genomen.
Ouderen Appèl Eindhoven Eerlijk en betrouwbaar heeft een naam.
Fijne oude dag zonder te vallen. Eindhoven scoort wat valongevallen betreft hoger dan het landelijk gemiddelde: 166 ouderen op de tienduizend inwoners tegen landelijk 139. Bedankje van het CKE Eindhoven. Gisteren was de laatste vergadering over de Cultuurbrief, dat gedeelte van het proces zit erop en we kunnen vaststellen dat het avontuur waarmee CKE plotseling te maken kreeg een positieve draai heeft gekregen.
Welkom bij Woonbedrijf Woningcorporatie Eindhoven Woonbedrijf.
Betaalbare woningen in Eindhoven en omgeving. Arrow Waarmee kunnen we u helpen? Alles over inschrijven. Uitleg inschrijven reageren. Vraag online een reparatie aan om snel een afspraak te maken. Reparatie Inloggen Mijn Woonbedrijf. In Mijn Woonbedrijf regelt u alles online, wanneer het u uitkomt.
Alles over Eindhoven Eindhoven-Now.nl.
Daarmee maakt Eindhoven ook grote sprongen als opzienbarende woon en recreatieplaats en trekt steeds meer opmerkelijke nieuwkomers aan in de vorm van internationale kenniswerkers, ontwerpers en andere creatieve zelfstandigen. Dat geeft Eindhovens urban culture een flinke oppepper; het stadse leven wordt dynamischer dankzij working class heroes die eigenlijk altijd al bepalend waren voor de ontwikkeling van Eindhoven.
Philips Museum Philips.
Beleef de toekomst. Het Philips Museum is tot nader orde gesloten in navolging van de richtlijnen van de Nederlandse overheid. We houden u via onze Facebook-pagina op de hoogte. Bestel hier uw e-tickets en rondleidingen. Laat je meevoeren langs indrukwekkende Philips ontdekkingen.
Regio Zuidoost Eindhoven.
Regio Zuidoost Eindhoven Maastricht. Kennedyplein 101br / 5611 ZS Eindhoven. Home / Contact / Eindhoven Maastricht. Persoonlijk contact met onze klanten en gevoel bij de omgeving door er te zijn. Persoonlijk hecht ik hier veel waarde aan en dit is dan ook waar ons team in Eindhoven voor staat.
Home Dynamo Eindhoven.
Onuitgesproken en The Isolation Sessions genomineerd voor Eindhoven Cultuurprijs 2020 24 augustus 2020. Vandaag werden door Stichting Cultuur Eindhoven de nominaties bekend gemaakt voor de Eindhoven Cultuurprijs 2020. In de categorie Stimuleringsprijs zijn. Onze fitness is weer open 15 juli 2020.
Home Altstadt Eindhoven.
The Tightropes is een door blues gedreven funky trio, dat weet hoe het moet spelen! I" jam, therefor I am, zou een goede tweede naam voor de band kunnen zijn: hun live optredens zitten vol met on the spot geïmproviseerde stukjes soul.

Contacteer ons

Meer resultaten voor eindhoven