stoelmassage cursus
Cursus Stoelmassage Professioneel Amice Opleidingscentrum.
Cursus Stoelmassage Professioneel. Cursus Stoelmassage Professioneel. Stoelmassage brengt ontspanning, verhoogt de concentratie, zorgt voor prestatieverbetering, werkt stressverminderend en reduceert de spanning in de spieren. De massage duurt naar wens 15 tot 30 minuten en kan gemakkelijk op locatie gegeven worden op door gebruik van de mobiele stoel.
Cursus stoelmassage 2 dagen cursus voor stoelmassage. E-mailadres. Facebook. E-mailadres. Facebook.
Massage van de nek en schouders. Massage van de armen en handen. 17.00 Afsluiting Dag 1. 17.00 Afsluiting cursus. Plaats, datum en prijs. Stoelmassage is voor veel bedrijven een makkelijke keuze omdat.: de werknemer zich niet hoeft uit te kleden omdat stoelmassage door de kleding heen kan worden gegeven.
Stoelmassage Syntra AB.
Basistechnieken stoelmassage en combinatiemassage drukpunten met andere technieken.; Wat zijn de verschillende toepassingsgebieden van de stoelmassage? Marketing, bedrijven contacteren, offerte opstellen en onderhandelen. Deze opleiding is zeer interessant voor massagetherapeuten, gezondheidscoaches, schoonheidsspecialisten en medewerkers uit de zorgsector. Binnen het paritair comité 314 haartooi, fitness en schoonheidszorgen krijg je als werknemer een opleidingsvergoeding als je naschoolse, erkende cursussen volgt. Ook deze cursus wordt hiervoor erkend.
opleidingen ICZO vzw.
Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage ter preventie van werkstress, RSI en pijnklachten van het hoofd, de nek, schouders, armen, handen en bovenrug. Deze veelzijdige massage kan door de kleding heen worden gegeven. De cursus integratieve stoelmassage bestaat uit 2 aangesloten lesdagen.
Cursus Stoelmassage Wellness Academie.
uitkomst bij ergonomische klachten en stress op het werk! Programma cursus stoelmassage. In onze cursus stoelmassage leer je meer over de geschiedenis van stoelmassage en de grondlegger van deze massage, de Amerikaan David Palmer. De stoelmassage is gestoeld op de Japanse drukpuntmassage shiatsu.
Stoelmassage cursus? Volg de cursus Stoelmassage van CIVAS! CIVAS Opleidingen cursussen workshops.
Terug naar Massage Volgende studie 4 van 11 Vorige. Met de cursus Stoelmassage leert u een professionele en effectieve stoelmassage geven. Met stoelmassage pakt u klachten aan hoofd nek schouders armen en rug snel en doeltreffend aan. Voor een stoelmassagebehandeling neemt uw cliënt gekleed plaats op een speciale massagestoel. De resultaten zijn opmerkelijk klachten verdwijnen en uw cliënt voelt zich fit en energiek! lesgeld 22000 of 5 x 4700. Belangen Associatie Therapeut en Consument BATC. Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen. Stoelmassage cursus wat leert u?
Stoel Shiatsu.
OPLEIDING STOEL SHIATSU. OPLEIDING O-KI Shiatsu STOELMASSAGE Shiatsu in Zit. Niveau 2: Vervolmaking en examen. Wanneer u niveau 1 heeft gevolgd, wordt u toegelaten tot Niveau 2 om u verder te vervolmaken, en indien u wenst het examen aft e leggen om het getuigschrift te behalen.
Stoelmassage cursus in Amsterdam Esoterra Massage opleidingen.
de Tui Na en Myofascial massagetechniek en de andere technieken worden verder verfijnd en ontwikkeld, met de focus op het verhelpen of verzachten van klachten. Wil je meer weten over cursus stoelmassage Amsterdam, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wil je meer weten over een specifieke opleiding of cursus?
Opleiding NHBO.
Twee keer per jaar maken we een nieuwe planning. Geef ons dus zeker aan in welke opleiding jij interesse hebt, dan kan het zijn dat we jouw opleiding naar keuze de volgende keer inplannen. We geven je uiteraard een seintje zodra de nieuwe planning rond is. De workshop Stoelmassage bestaat uit 1 les van 8 uur.

Contacteer ons

Meer resultaten voor stoelmassage cursus