syntra
Vind je opleiding Syntra AB.
De Wet Breyne in al zijn facetten. Leer meer over de valkuilen en creatieve oplossingen in deze praktijkgerichte opleiding! Of op jouw locatie. Nieuwe Fusion 360 opleiding met je vertrouwde coach Dirk bij Syntra AB. Ideaal voor wie snel resultaat wil.
SYNTRA Wikipedia.
SYNTRA is de nieuwe benaming sedert 2003 van de" Centra voor Middenstandsopleiding" in Vlaanderen. Deze centra worden vanuit het Departement WSE, alsook Onderwijs, ondersteund en gesubsidieerd via het Vlaams Agentschap voor Ondernemersvorming SYNTRA Vlaanderen tot 31 maart 2006 was dit het VIZO.
Homepagina Syntra Vlaanderen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Oproep lerend netwerk e-leren: zet een bestaande of nieuwe opleiding om naar e-content. 18 juni 2020 SYNTRA Vlaanderen geeft zes tot twaalf opleidingsaanbieders de kans om één bestaande of nieuwe opleiding om te zetten naar e-content, en dat in het kader van het lerend netwerk e-leren.
Syntra AB PMV.
Syntra Antwerpen en Vlaams-Brabant Syntra AB is een autonome vzw en het grootste opleidingsinstituut voor de leertijd werken en leren voor jongeren en volwassenenonderwijs. Syntra biedt een ruime waaier aan mogelijke beroepsopleidingen: fotografen, diamantbewerkers, fietsherstellers, tandtechnici, koks, grafici. De opleidingen van Syntra AB worden gegeven op vijf campussen.
HRO SYNTRA.
Laat dan je CV en gegevens bij ons achter, zo kom je terecht in ons sollicitantenbestand. Van zodra er een vacature beschikbaar is die wel bij je past, nemen wij contact met je op. Copyright 2018 SYNTRA Midden-Vlaanderen Groep. All Rights Reserved.
Overeenkomst SYNTRA Leertijd.be.
De overeenkomst alternerende opleiding. De overeenkomst alternerende opleiding is een overeenkomst tussen SYNTRA, de onderneming en jezelf als lerende of je voogd/ouders/wettelijk vertegenwoordiger indien je nog geen 18 bent. De duur van de overeenkomst hangt af van welk beroep je wilt aanleren.
Geef je passie/carrière/zaak een boost met een opleiding bij SYNTRA SYNTRA Midden-Vlaanderen.
Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een leercontract bij SYNTRA. Opleidingen voor doeners. Zoek een opleiding, beroep of vak op trefwoord. Geef je passie/carrière/zaak een boost met een opleiding bij SYNTRA. Opleidings of HR-professional?
kappers syntra WZC Home OLV van de Kempen.
U bevindt zich hier: Home Media 2016 kappers syntra. Toegevoegd op 10/06/2016 Terug naar overzicht. Terug naar overzicht. Copyright 2020 WZC Home OLV van de Kempen. Website intranet door innomedio. Deze site maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservanring te verbeteren.
Syntra Volta.
Bij SYNTRA kun je een brede waaier opleidingen volgen. Met de langlopende opleidingen kan je een beroep leren. Om zelfstandige te worden, maar net zo goed om in loondienst als elektricien of koeltechnicus te werken. Sommige opleidingen worden overdag georganiseerd, andere enkel s avonds en/of op zaterdag. SYNTRA biedt onder andere volgende lange opleidingen aan.:

Contacteer ons

Zoeken naar syntra