reiki
Reiki Geschiedenis.
Wat ik kan zeggen is: Reiki is Reiki. Als je interesse hebt voor een Reiki systeem ga dan de geschiedenis van het Reiki-systeem wat je wil volgen na, maar vooral: kijk naar wat de master van jouw keuze uitdraagt en kan.
Puur in Balans praktijk voor reiki, reflexologie, HSP en bewustwording Geel.
Dit doe ik in mijn praktijk via natuurlijke helingsmethoden zoals reflexologie, reiki, Bachbloesems, meditaties, waarbij ik ook mijn gaves inzake helder voelen en weten inzet om zo sneller en gerichter te kunnen werken. Online wil ik een inspiratiebron zijn om ook zelf op natuurlijke wijze met onze eigen capaciteiten aan de slag te gaan op een creatieve manier. Graag bied ik je dan ook mijn EHBO-kit aan die je gratis kan downloaden. Het biedt vijf tools om op een snelle en discrete manier te ontstressen wanneer je je overprikkeld voelt. Boek hier je afspraak online. Via onderstaande knop kan je zelf je afspraak inplannen. Deel deze EHBO-kit met je vrienden! Dream big and dare to fail. De energie van juni 2019: wees je eigen guru. Out with the old, in with the new De energie van mei was op zijn zachtst gezegd pittig te noemen. Door de stevige downloads en het herkalibreren. De energie van april 2019. De energie van april 2019 Energetische overweldiging Maart hebben we achter de rug en oh boy, wat een maand was dat. Een zeer intense maand waarin je goed. Beter in balans met voetreflexologie.
reiki opleiding adYogini.
In de tweede graad ontvang je de 3 reiki symbolen, met hun betekening en leert deze toepassen om reiki niet enkel in het hier en nu toe te dienen, maar onbegrensd door tijd en ruimte. Je leert om reiki op afstand te sturen, alsook ruimten te reiningen met reiki energie.
Handposities Reiki.
De warme aanraking met reiki wordt hier over het algemeen als heel weldadig ervaren. Leuk om te combineren met kleine massagebewegingen. Derde Reiki handpositie achterzijde: schouder bovenrug. Een extra positie voor de schouderstreek. Voorbereiding op vierde Reiki handpositie achterzijde: andere schouder bovenrug.
Back in Balance Reiki, meditatie en energetische behandeling.
Reiki, meditatie en energetische behandeling. Reiki, meditatie en energetische behandeling. Deze behandeling is heel ontspannend en stimuleert een gezonde stroming van energie doorheen het hele lichaam. Deze behandeling van een uur is een moment voor jezelf; voor jouw lichaam, ziel en geest.
Reiki.
In die beginjaren heeft hij Phyllis Lei Furumoto de enige levende Reiki Grootmeester van dichtbij meegemaakt. Daarom zijn de klassen die hij geeft, gebaseerd op de klassieke Reiki in de Usui traditie, met de originele diepte en kracht van deze spirituele weg van inzicht en heling.
Reiki De weg naar.
Posted on 7 januari 2019 by Jasmine Marie José. De feestdagen zijn voorbij het is rustig buiten. Een stilte is aanwezig in de straten van Gent. Ik maak me klaar om straks mijn 2de graad Usui Tibetan Reiki te halen.
Reiki www.handofnature.nl.
Het is hooguit voelbaar en werkt voor iedereen op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. Je hoeft niet in Reiki te geloven om resultaat te boeken, het werkt toch wel net zoals je niet aan je zelf genezingsmechanisme hoeft te denken om bijv.
Reiki behandeling en initatie Antwerpen Ellgurd.
Je kan ook zelf leren Reiki geven. Dit gebeurd via een initiatie die meestal een weekend duurt. Elk jaar trachten we minstens 1 initiatie te organiseren in Antwerpen. Daarpvolgend organiseren we maandelijks een reiki oefenavond op vrijdag. INITIATIES en OEFENAVONDEN.

Contacteer ons

Meer resultaten voor reiki