zwembad
Zwembad Zedelgem.
Maak een afspraak. Sportaccommodaties en zwembad. Vanaf maandag 7 december is het gemeentelijk zwembad terug open. Het zwembad opent enkel voor baantjeszwemmers. Groepen, scholen en privé lesgevers kunnen momenteel nog niet komen zwemmen. Inschrijven is verplicht en kan via deze link.
Zwembad afhuren Stad Geel.
We moeten onze sociale contacten tot een minimum beperken. Het zwembad is gesloten. Het is onzeker of het zwembad in 2021 nog zal kunnen worden afgehuurd op zaterdagavond. Het zwembad afhuren kan op zaterdag van 17.30 tot 19.30 uur, voor groepen tot 50 personen.
Baden van Sint-Joost, gemeentelijk zwembad Sint-Joost-ten-Node.
Na uitvoerige renovatiewerkzaamheden in samenwerking met AAC Architecture, biedt het beschermde Art Decopand uit 1933 nu een gloednieuw zwembad van 25 meter, 130 gerestaureerde individuele omkleedhokjes, 3 nieuwe collectieve kleedkamers, een installatie van anti-verdrinkingscameras geïntegreerd in het zwembad en grote ramen met uitzicht op de cafetaria.
zwembad
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Zwembad.eu YouTube.
Faciliteiten en openingsuren zwembad De Blyckaert Stad Tienen.
In het kader van de coronacrisis is reserveren noodzakelijk en gelden er specifieke maatregelen in zwembad De Blyckaert. Raadpleeg hier de nodige info. Zwembad De Blyckaert is een publiekstrekker en mag jaarlijks op 260.000 bezoekers rekenen. Het zwembad is uitgerust met volgende faciliteiten.:
Openingsuren zwembad Gemeente Kontich.
Lesgevers die zich in het water bevinden moeten geen mondmasker dragen. Ook in een zwembad geldt de registratieplicht. Aan de kassa van het zwembad zal gevraagd worden je contactgegevens achter te laten. Deze bewaren we 14 dagen, en enkel voor contact-tracing-doeleinden.
Zwembad Gemeente Asse.
Het zwembad mag vanaf 1 december opnieuw de deuren openen. Zwemmen kan enkel na afspraak via T 02 451 20 30. De maximumcapaciteit voor het kleine zwembad wordt vastgelegd op 15 baders, voor het grote zwembad op 25 baders. We werken met tijdssloten van 1 uur zodat tussendoor de nodige kuiswerkzaamheden kunnen uitgevoerd.
Ontdek alle LAGO-zwemparadijzen LAGO.
Faites dune pierre deux coups et combinez un sauna avec un soin hyper relaxant dans notre institut de beauté. Faites-vous plaisir avec une manucure, pédicure, épilation ou des soins relaxants pour visage et corps. B'eau' Wellness Gand. Faire des affaires na jamais été aussi plaisant!

Contacteer ons

Resultaten voor zwembad