cursus stoelmassage
Online cursus Stoelmassage. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding! Schoonheidsspecialiste, Training.
Cursus Stoelmassage Wellnesspraktijk Alphen.
Daarbij kan de cliënt de kleding aanhouden. De cursus stoelmassage is een ééndaagse cursus voor duos of privé waardoor er alle aandacht en tijd voor je/jullie is. Je gaat tijdens de cursus stoelmassage meteen zelf praktisch aan de slag onder begeleiding van een ervaren vakdocent.
cursus stoelmassage
Kan ik me na deze cursus nog verder specialiseren? In ons aanbod rond het thema Massage vind je heel wat verschillende opleidingen. Neem dus zeker eens kijkje! Dank je voor de leuke., leerrijke praktische opleiding Stoelmassage. met vriendelijke groet., cpExemptionModalText01 Stoelmassage cpExemptionModalText02 cpExemptionModalText03 cpExemptionModalText04.
Cursus stoelmassage 2 dagen cursus voor stoelmassage. E-mailadres. Facebook. E-mailadres. Facebook.
Programma van de stoelmassage opleiding.: Klik hier voor foto's' van de cursus. Het programma van de cursus stoelmassage is zo ingericht dat je veel leert in een korte tijd. Daardoor heb je je aan het eind van de stoelmassage opleiding bekwaamd in deze massage techniek. Relevant is dat je door de cursus stoelmassage bewuster met je eigen lichaam en dat van de ander weet om te gaan. 9.30 Aankomst, Koffie en Thee. 9.30 Aankomst, Koffie en Thee. Uitleg over stoelmassage en over deze cursus, Opbouw van de massage. Massage van de rug. Massage van de rug. Massage van de nek en schouders. Herhaling gehele massage. Massage van de nek en schouders. Massage van de armen en handen. 17.00 Afsluiting Dag 1. 17.00 Afsluiting cursus. Plaats, datum en prijs.
Stoelmassage WellnessInstituut.
Je ontvangt zo spoedig mogelijk uiterlijk binnen 3 werkdagen een bevestiging per e-mail waarin de vervolgstappen duidelijk beschreven staan. Na de cursus ben je in staat de stoelmassage op een zeer professionele manier toe te passen op de rug, nek en hoofd en krijg je een certificaat van deelname.
Shiatsu Stoelmassage Sonergie Praktijk.
De cursus stoelmassage van Son Academy is gebaseerd op de Shiatsumassagetechniek. Zie voor meer uitleg: de Cursus Shiatsumassage. Een stoelmassage is zeer effectief bij mensen die regelmatig rugklachten of hoofdpijn hebben, maar algeheel werkt de massage als een totale oppepper.
cursus stoelmassage
Heb je interesse in anti-stressmassages? Wil je graag familie, vrienden of cliënten laten genieten van een relaxerende wellnessbehandeling, zonder grote investeringen te moeten doen? Dan is de cursus Stoelmassage jou op het lijf geschreven! Stoelmassage is perfect om acute stresssituaties aan te pakken.
Spirituele Agenda Buzzbie Cursus Stoelmassage 14-12-2019 Zaandam.
Cursus stoelmassage volgen. Met onze stoelmassage cursus leert u in 2 dagen om zelfstandig een stoelmassage te geven. Veel hoofd en nekklachten kunnen effectief aangepakt worden door middel van een stoelmassage. Zoals al beschreven kan een dergelijke massage gewoon over de kleding gegeven worden.
Vergelijk 5 Stoelmassage opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Cursus Stoelmassage start 15 september 2019. place Alkmaar, Almere / Lelystad en 18 andere regio's.' InleidingStoelmassage is een massage op een speciaal voor deze vorm van massage ontwikkelde ergonomische stoel met als doel, totale ontspan. Volledigheid prijs: Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten.

Contacteer ons

Zoeken naar cursus stoelmassage