cursus stoelmassage
Basis cursus stoelmassage bij de Massagebrigade.
Daarnaast wordt een korte uitleg gegeven over de spieren, anatomie voor stoelmassage, die je tijdens een stoelmassage tegenkomt. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat. Voor een prijsopgave, meer informatie of het reserveren van een privé cursus stoelmassage kun je contact met mij opnemen.
Cursus stoelmassage 2 dagen cursus voor stoelmassage. E-mailadres. Facebook. E-mailadres. Facebook.
Massage van de nek en schouders. Massage van de armen en handen. 17.00 Afsluiting Dag 1. 17.00 Afsluiting cursus. Plaats, datum en prijs. Stoelmassage is voor veel bedrijven een makkelijke keuze omdat.: de werknemer zich niet hoeft uit te kleden omdat stoelmassage door de kleding heen kan worden gegeven.
Stoelmassage Syntra AB.
Basistechnieken stoelmassage en combinatiemassage drukpunten met andere technieken.; Wat zijn de verschillende toepassingsgebieden van de stoelmassage? Marketing, bedrijven contacteren, offerte opstellen en onderhandelen. Deze opleiding is zeer interessant voor massagetherapeuten, gezondheidscoaches, schoonheidsspecialisten en medewerkers uit de zorgsector. Binnen het paritair comité 314 haartooi, fitness en schoonheidszorgen krijg je als werknemer een opleidingsvergoeding als je naschoolse, erkende cursussen volgt. Ook deze cursus wordt hiervoor erkend.
Stoelmassage cursus? Volg de cursus Stoelmassage van CIVAS!
Kies uw studie. Met de cursus Stoelmassage leert u een professionele en effectieve stoelmassage geven. Met stoelmassage pakt u klachten aan hoofd, nek, schouders, armen en rug snel en doeltreffend aan. Voor een stoelmassagebehandeling neemt uw cliënt gekleed plaats op een speciale massagestoel.
Cursus Stoelmassage Wellness Academie.
uitkomst bij ergonomische klachten en stress op het werk! Programma cursus stoelmassage. In onze cursus stoelmassage leer je meer over de geschiedenis van stoelmassage en de grondlegger van deze massage, de Amerikaan David Palmer. De stoelmassage is gestoeld op de Japanse drukpuntmassage shiatsu.
STOELMASSAGE Antwerpen, Brussel en Gent ook opleiding.
Behandeling van een tenniselleboog. Accupressuur bij allergie. Dankzij een massage cadeaubon gunt u vrienden en familie een moment van diepe ontspanning. Massagecentrum De Krachtbron stond garant voor stoelmassage bij onderstaande bedrijven. Een overzicht van enkele klanten.: Style Concept onderneming in beleggingsvastgoed.
Vervolgcursus stoelmassage Vitaal!
Vanuit zijn jarenlange ervaring en therapeutisch brede achtergrond is de cursus vooral gericht op behandeling van klachten. De meeste cursussen richten zich op het preventieve aspect van de massages, echter in de praktijk wordt een stoelmasseur regelmatig geconfronteerd met klachten die met de juiste aanpak goed te behandelen zijn. Massage in Bedrijf heeft voor haar stoelmassage behandelingen een eigen kata volgorde van behandelen ontwikkeld, en de manier van werken is krachtig, stevig en niet alleen op preventie van klachten gericht.
Cursus Stoelmassage Jos de Wit Training Massage.
Ga dan voor een cursus stoelmassage van de Eerste NVVS in de regio Rotterdam. In drie dagdelen van twee en een half uur leert u tijdens deze cursus in Rotterdam de technieken die nodig zijn voor het zelfstandig geven van een professionele stoelmassage.
Cursus Stoelmassage / Stoel massage Wellness Academie.
De beperkte duur van de massage en het feit dat de ontvanger de kleren aanhoudt, maken deze behandeling ideaal voor werknemers. De stoelmassage neemt immers weinig tijd in beslag, terwijl de weldadige effecten op korte termijn vrij verregaand kunnen zijn. De basistechnieken, gebaseerd op de oude Japanse acupressuur of drukpuntmassage, stimuleren de doorbloeding, verbeteren het immuunsysteem en reduceren stress. Dit gebeurt door op bepaalde energiepunten druk uit te oefenen met de vingers, handen, armen en ellebogen. Elke Vlaamse zelfstandige kan jaarlijks tot 2500 subsidie aanvragen. Inbegrepen: Schriftelijke cursus instructiefilm.

Contacteer ons

Resultaten voor cursus stoelmassage