cursus stoelmassage
Stoelmassage Syntra AB.
Stoelmassage is een relaxerende en revitaliserende massage die wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel. De techniek van stoelmassage is gebaseerd op acupressuur, het stimuleren van bepaalde punten door druk van duimen, handpalmen, elleboog, in combinatie met westerse massagetechnieken.
STOELMASSAGE Antwerpen, Brussel en Gent ook opleiding.
Deze opleiding stoelmassage wordt privé gegeven. In de rubriek cursussen vindt u meer informatie over onze stoelmassage opleiding. Stoelmassage is een korte drukpuntmassage ontwikkeld voor bedrijven. Tijdens deze bedrijfsmassage van 20 minuten wordt op een aangepaste stoel het lichaam gemasseerd bovenop de kleding.
Cursus Stoelmassage weekend Kopos Massage Cursussen.
Je bent hier Home / Massage Cursussen / Cursus Stoelmassage weekend. Interesse in deze cursus stoelmassage? Leer de technieken tijdens deze weekend cursus stoelmassage. Stoelmassage is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen. De energiebanen gaan beter stromen het spier en zenuwweefsel wordt gestimuleerd en het lichaam wordt in balans te gebracht. De resultaten van een behandeling zijn vaak opmerkelijk te noemen. Lees verder over deze zeer interessante cursus massage! Bent u van plan om meerdere massage cursussen te gaan volgen? Bekijk dan ook eens onze voordeelpakketten!
Cursus Stoelmassage MSP Opleidingen.
na het volgen van deze cursus stoelmassage heb je voldoende kennis en ervaring om de geleerde handgrepen flexibel toe te passen je zit daardoor niet vast aan een vooraf voorgeschreven routine, maar kunt hierdoor veel beter flexibel inspelen op de wensen en behoeften van de cliënt.
Cursus Stoelmassage Professioneel Amice Opleidingscentrum.
Cursus Stoelmassage Professioneel. Cursus Stoelmassage Professioneel. Stoelmassage brengt ontspanning, verhoogt de concentratie, zorgt voor prestatieverbetering, werkt stressverminderend en reduceert de spanning in de spieren. De massage duurt naar wens 15 tot 30 minuten en kan gemakkelijk op locatie gegeven worden op door gebruik van de mobiele stoel.
De CURSUS STOELMASSAGE: start vrijdag 20. Massage Opleidingen Lian Bart.
Wij hebben goede contacten, om eventueel meteen na de cursus bij bedrijven professioneel stoelmassages te geven, die graag werken met door ons opgeleide stoelmasseurs! Men dient wel te beschikken over voldoende kennis van klassieke ontspanningsmassage of gelijkwaardig of hiermee bezig, als vooropleiding om de cursus stoelmassage te kunnen volgen.
Cursus Stoelmassage Wellness Academie.
uitkomst bij ergonomische klachten en stress op het werk! Programma cursus stoelmassage. In onze cursus stoelmassage leer je meer over de geschiedenis van stoelmassage en de grondlegger van deze massage, de Amerikaan David Palmer. De stoelmassage is gestoeld op de Japanse drukpuntmassage shiatsu.
Stoelmassage cursus in Utrecht Esoterra Massage opleidingen.
Met een afgeronde cursus stoelmassage van Esoterra kun je je op positieve wijze onderscheiden van andere masseurs. Ben je geïnteresseerd in een cursus stoelmassage in Utrecht, vraag dan de studiegids aan of schrijf je direct in, Cursus stoelmassage Utrecht. Over deze cursus.
Stoelmassage MOOD massage opleidingen.
Na het succesvol afronden van de cursus stoelmassage massage heb je echt wat in handen. De cursus is ontzettend leuk om te volgen, je kunt direct met het toepassen van de speciale technieken van de stoelmassage aan de slag bij bijvoorbeeld bedrijven, beurzen en evenementen.

Contacteer ons

Resultaten voor cursus stoelmassage