cursus voetreflexmassage
Massage in Beweging Massage in Beweging.
Meteen naar de inhoud. Leren masseren met hart en ziel. Massage in Beweging. Programma en beschrijving massage-opleiding. Ontspanningsmassage, driedaagse cursus. Lomi Lomi, een Hawaiiaanse Massage. Deep Tissue Massage, klachtgericht werken als masseur. 4-daagse cursus Stoelmassage. 7-daagse cursus Klassieke Massage. Leer in 1 dag masseren!
Voetreflexologie CVO Focus.
Home Beauty wellness Specialisaties en Wellness Voetreflexologie. Beauty wellness Specialisaties en Wellness. Beschrijving Uurrooster Voorkennis Kostprijs Evaluatie Inschrijven. Voetreflexmassage 160 lestijden. De mens volledig weerspiegeld in de voet! Door massage en druktechnieken worden reflexzones bewerkt en zo wordt het zelfgenezingsproces ondersteund.
Voetreflexmassage Qrios.
Dankzij deze cursus leer je deze blokkades herkennen en voelen in de voeten. Door de voeten op een bepaalde manier te masseren, kan je deze blokkades opheffen of verlichten.In eerste instantie leer je de reflexzones kennen. Daarna wordt er dieper ingegaan op de verschillende soorten massages. Vervolgens leer je de verschillende massagetechnieken toepassen en een behandelingsplan opstellen. Tot slot ga je een behandeling zelfstandig uitvoeren. Reflexzones aanduiden en van elkaar onderscheiden. Ontspannings en harmoniseringstechnieken toepassen. Een behandelingsplan voor voetreflexmassage opmaken. Massagetechnieken op voetreflexzones opmaken en toepassen. Massagetechnieken op voetreflexzones evalueren. De vraag van de cliënt inzake voetreflexmassage correct inschatten. 240 exclusief handboek en lesmateriaal. Geeft deze opleiding recht op Vlaamse opleidingsincentives? Je volgde de opleiding voetverzorger of masseur of je bent geslaagd voor een instaptest. Lessenrooster / inschrijven. De opleiding Voetreflexmassage wordt momenteel niet ingericht. Indien Voetreflexmassage weldra toch geprogrammeerd wordt, informeren we je graag hierover. Bezorg ons via onderstaand formulier je gegevens, dan contacteren wij je zodra Voetreflexmassage bij Qrios aangeboden wordt. Begeleider-animator voor bejaarden. Begeleider in de kinderopvang: baby's' en peuters. Begeleider in de kinderopvang: buitenschoolse kinderopvang. Kraamzorg voor begeleiders in de kinderopvang. Kraamzorg voor zorgkundigen. Opvoeder/Begeleider Jeugd en gehandicaptenzorg.
Online cursus voetreflexologie Reflexology 4u.
Kort en bondige verschil tussen voetreflexologie en massage. Waar wil je meer over weten? angst en twijfel beter slapen bewustwording boeken energie examen gerelateerde zones gezonde levensstijl Hilde Schoonjans hoofdpijn en migraine kinderen marketing Meer cliënten meer kennis online cursus Praktijktips productiever start van een praktijk studeren voordelen van ziekte water drinken wat is voetreflexologie welke reflexzone bewerken Werken vanuit passie yin en yang zelfzorg.
Cursus: Voetreflexologie: Basis Springest.
Over de cursus. Voetreflexologie is de discipline die ervan uitgaat dat al onze organen en lichaamsdelen in verbinding staan met drukpunten en locaties op onze voeten. Tijdens deze opleiding leren docenten met uitgebreide praktijkervaring je de kennis en bewerking van reflexpunten en reflexzones die corresponderen met de weefsels en organen uit het menselijk lichaam. Reflexologie is een unieke methode om homeostase van de mens in al zijn aspecten te bevorderen. Deze opleiding is erkend door PC 314. Als werknemer kan je recht hebben op een opleidingsvergoeding. Meer informatie vind je hier. Je kent de oorsprong en bestaansreden van de voetreflexologie. Je kent de 5 zones en hun energiebanen. Je kent en kan de kruisreflexpunten aanduiden op beide voeten. Je kan de opbouw van het menselijk lichaam weergeven. Je kent de basistechnieken van een voetreflexmassage.
Home Voetreflexologie Els van Daele.
Voetreflexologie is een massage op specifieke drukpunten in de voeten. Daarmee bereik je zowel mentaal als emotioneel een positieve invloed op een andere plaats in het lichaam. Reflexologie voor en tijdens de zwangerschap. Voetreflexologie is een ideale ondersteuning van je lichaam.
Voetreflex massage MOOD massage opleidingen.
In de zesdaagse cursus gaan we uitgebreid in op alle reflexzones op de voet hun betekenis en leer je deze te masseren. Een voetreflexmassage kan je laten voelen hoe je in het leven staat! De inhoud van de cursus. Volledige voetreflex behandeling.
Fysio movent Voor vitaliteit en balans. Cursus voetreflex massage met je kinderen Fysio Movent.
Cursus voetreflex massage met je kinderen. Hoe leuk zou het zijn om samen met je kind een cursus voetreflexmassage te geven? Ieder kind knapt hier van op en het is een prachtig ouder-kind moment. We geven een cursus voor verschillende leeftijdsgroepen.
Cursus Voetreflexologie Reflexologiepraktijk Lisette.
Over de cursus. Leer in 2 dagdelen door de week of een hele dag zaterdagen deze bijzondere Chinese ontspannende voetreflexmassage. Ontdek de historie van Voetreflexmassage. Krijg tips en handvatten om reflexologie in te zetten in het dagelijks leven. Geen massage ervaring vereist. Data: Er zijn momenteel nog geen nieuwe data bekend. Kosten: 7000, pp. bij aanmelding van 2 personen betalen jullie slechts 130., Bedragen zijn ex. Groepsreservering is mogelijk ook eventueel op andere data, neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Voel je welkom en neem contact op met Lisette Tiggelaven via info@reflexologiepraktijklisette.nl of 06-30 89 44 91. Kun je niet op de genoemde dagen/tijden? Neem dan gerust contact met me op voor andere mogelijkheden. Neem contact op. Neem contact op. 3822 CH Amersfoort. 06 30 89 44 91. Website door BoonWebdesign.nl. Voorbereiding op de zwangerschap. Tibetaanse neuro voetreflexologie.

Contacteer ons

Op zoek naar cursus voetreflexmassage?