cursus voetreflexmassage
Voetreflexmassage Horizon Opleidingen.
Een complete voetreflexmassage. De theorielessen worden afgewisseld met lesopdrachten en lichaamsgerichte oefeningen om zo meer inzicht te krijgen in jezelf en in de lesstof. Kosten voor de 7 daagse cursus Voetreflexmassage.: inclusief het lesmateriaal, koffie en thee en een certificaat van deelname.
Voetreflexologie Gezond op Maat Sint-Niklaas.
Bekijk ook onze therapie zwanger worden via voetreflexologie. Tarieven en praktische info voetreflexologie. Voetreflexologie: Prijs: 60 euro Duur: 60 min. Kindervoetreflexologie: Prijs: 55 euro Duur: 60 min. Woon je in de regio Sint-Niklaas, Lokeren, Antwerpen en wil je begeleid worden Via voetreflexologie?
Cursus Voetreflexologie / Voetreflexzonetherapie Wellness Academie.
In deze cursus voetreflexologie leer je alle basisprincipes van de voetreflexologie. In de voetsporen van de grondleggers. Tijdens deze cursus voetreflexologie klinkt nog duidelijk de stem van de grondleggers van deze unieke behandelwijze door. De cursus wordt namelijk gegeven door een docente die is opgeleid door Dwight Byers.
Cursus Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Daarnaast heb je nog een vijfde module, waarbij je vanuit je eigen interesse kiest tussen Aromatherapie of Voetreflexoloog Basis. Na deze cursus ben jij in staat om het leven van cliƫnten in balans te brengen, zowel fysiek, mentaal als spiritueel.
opleidingen ICZO vzw.
Belangrijk: Inschrijven doe je best ten allerlaatste 14 dagen 2 weken voor de startdag van de cursus. Nadien kunnen wij de garantie tot deelname niet meer verzekeren. Soms is deze cursus zelfs nog vroeger volzet. Het is dan ook zinvol dat de cursus betaald is ten laatste 10 dagen voor de startdag van de cursus.
Voetreflexologie: een educatieve film uit de opleiding! YouTube.
een professionele voetreflexmassage behandeling Duur: 416. MSP Opleidingen 20.051 weergaven. What is Foot Reflexology Foot Massage And Benefits How to do Foot Reflexology Step By Step Duur: 254. Learn Ayurvedic Massage Recommended for you. Cursus Voetreflexologie Duur: 414. De Schoonheidsschool 531 weergaven.
OWC Voetreflexologie opleiding. OWC Program Detail.
Verbreden en verdiepen van de kennis over voetreflexologie in een breder natuurgeneeskundig verband. certificaten voetreflexologie 1, energetische basiskennis A en medische basiskennis A of B. tegelijkertijd volgen of certificaat bezitten van energetische basiskennis A, medische basiskennis B of A en praktijkmanagement.
voetreflexologie cursus.
Je kunt dus ten alle tijden de gehele massage terug zien. Resultaten van deze cursus.: Je raakt bekend met de genezende en heilzame werking van voetreflexologie.: Weet hoe voetreflexologie is ontstaan en hoe het werkt. Je kunt de opgedane kennis toepassen door middel van voetreflexmassage.
Schoonheidsspecialist: Voetreflexologie.
Deze cursus is gericht naar professionele voetverzorgers, schoonheidsspecialisten, kinesisten en masseurs die hun vakkennis, inzicht en aanbod willen verruimen en het leven voor zichzelf en voor anderen comfortabeler willen maken. U2 Voetreflexmassage 160 lestijden. Historiek: technieken en kennis van 5000 jaar geleden, nu bij ons beter bekend en gevraagd.

Contacteer ons

Meer resultaten voor cursus voetreflexmassage