cursus voetreflexmassage
VoetreflexPlus voetreflexologie, dé voetreflex opleiding.
Dit leer je ook tijdens de reflexologie opleiding. VoetreflexPlus, een combinatie van Westerse en Chinese voetreflexmassage. De combinatie van beide systemen biedt ongekend veel mogelijkheden en versterkt de effecten van een behandeling. In de Voetreflex Plus reflexologie cursus word je vanaf de eerste lesdag in beide systemen opgeleid.
Cursus De Schoonheidsschool.
Deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO en in de Raad van Bestuur van onze onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 90012015: en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs CRKBO.
Opleiding Voetreflexmassage MSP Opleidingen.
ace algemeen centrum voor examinering ace examens anti-cellulite massage examen sportzorgmasseur Fitnesstrainer Fysiotherapeut fysiotherapeutisch handelen Jaaropleiding kinesiotape leiden lipomassage lypossage massage massagemeesters masseurs netwerk nederland medisch pedicure sport msp opleidingen ontspanningsmassage Ontspanningsmasseur open dag erkende massage opleidingen opleiding ontspanningsmassage msp opleidingen opleiding sportmassage opleiding sportpedicure opleiding sportzorgmasseur opleiding wellnessmassage partner pedicure Personal trainer procert provoet rotterdam scas scas erkende opleiding medisch pedicure sport schoonheidsspecialist sportmassage Sportmasseur Sportpedicure sportzorg Sportzorgmasseur stoelmassage student fysiotherapie voetreflexmassage Voetreflexmasseur wellnessmassage Wellnessmasseur.
Cursus Voetreflexologie basis Thuiscursus.NL.
Volg dan nu de opleiding voetreflexologie beginners van Thuiscursus.nl. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol voetreflexoloog. Onze aanpak is uniek: tijdens de cursus geniet je van de professionele begeleiding van een succesvolle voetreflexoloog met jarenlange ervaring en diepgaande kennis in het vakgebied!
massage cursus zaandam massage opleiding zaandam.
Voor andere zaken zoals info en contact met de beheerder van de cursuslocatie kun je ook mailen naar info@yurtlife.nl. Adres cursuslocatie massage cursus zaandam.: Noordervaldeurstraat 13, 1508 EL Zaandam. Met het Openbaar Vervoer naar de cursuslocatie van de massage opleiding Zaandam.
Cursus Voetreflexologie Wellness Academie.
Na afloop van deze cursus voetreflexologie ontvang je een certificaat. De cursus wordt ook in Nederland erkend door het BATC als bijscholing. Dit betekent dat studenten aangesloten bij het BATC met deze cursus studiepunten kunnen verdienen. Weekendreeks 2 dagen van 10u tot 18u.
Voetreflex massage MOOD massage opleidingen.
In de zesdaagse cursus gaan we uitgebreid in op alle reflexzones op de voet hun betekenis en leer je deze te masseren. Een voetreflexmassage kan je laten voelen hoe je in het leven staat! De inhoud van de cursus. Volledige voetreflex behandeling.
Cursus Voetreflextherapie CIVAS Opleidingen.
In de cursus Voetreflextherapie vindt u alle kennis om op verantwoorde wijze als voetreflextherapeut aan de slag te gaan. Voetreflexmassage kunt u uitstekend aan huis of op locatie geven: als zelfstandige therapie of in combinatie met andere therapievormen. Therapeutische voetmassage past uitstekend in de praktijk van zorgverleners en pedicures.
Cursus Voetreflexmassage.
Georganiseerd door De Massage Cursus. Zaterdag 11 juni 2016 van 1000: 1700: UTC02. Meer dan een jaar geleden. De Massage Cursus. Cornelis Anthoniszstraat 46-hs, 1071VW Amsterdam. 0 zijn geweest 2 zijn geïnteresseerd. Deel dit evenement met je vrienden. De Massage Cursus.

Contacteer ons

Zoeken naar cursus voetreflexmassage