groningen
Kaart Groningen ViaMichelin.
U zoekt de kaart of de plattegrond van Groningen en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Groningen of bereken een route van of naar Groningen, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Groningen.
RTV Noord Het nieuws uit Groningen.
Kids2B Ten Boer weer open na corona-uitbraak. Een hele week was de kinderopvang van Kids2B in Ten Boer gesloten wegens een uitbraak van corona; maandag zijn de deuren weer open gegaan. Deze boer is niet in staat voor zijn dieren te zorgen. Een rundveehouder uit Garrelsweer dreigt zijn boerenbedrijf te verliezen. De man stond maandag in de rechtbank in Zwolle terecht omdat hij onvoldoende voor zijn runderen gezorgd zou hebben. We zijn energieprovincie, maar Rutte gaat er nu mee aan de haal. Bij gedeputeerde Nienke Homan GroenLinks maakt de telefoon overuren sinds VVD-lijsttrekker Mark Rutte het bommetje dropte dat Groningen een kerncentrale wel ziet zitten. Ik heb geen idee waar dit vandaan komt. Veendam krijgt nieuwe skatebaan bij Leer en Sportpark De Langeleegte. Goed nieuws voor jongeren uit Veendam die houden van urban sports, zoals skaten, BMX'en' en freerunning. De gemeente Veendam wil voor drie ton een nieuw skatepark aanleggen bij Leer en Sportpark De Langeleegte. Meer berichten laden. Wil jij ook landelijk en internationaal nieuws lezen op onze website?
Sikkom Nieuws, uitgaan, zin en onzin in Groningen.
Politie Groningen houdt minderjarige aan voor oproep tot rellen in Stad. Eerste namen Bevrijdingsfestival 2020 bekend nu al zin in! Frenna komt met Meisjes Blijven Meisjes naar Martiniplaza. Mette Bus uit Groningen heeft beste naam van Nederland volgens verkiezing Radio 538.
Eerste klasse verdwijnt uit Arriva-treinen in Friesland en Groningen NRC.
Alle zitplaatsen in de treinstellen van Arriva die in Groningen en Friesland gaan rijden worden iets comfortabeler. Foto Patrick van Katwijk/ANP. In de nieuwe treinen waarmee Arriva vanaf 13 december gaat rijden in Groningen en Friesland zit geen eerste klasse meer.
Groningen WikiWoordenboek.
Groningen stad reisgids: Groningen stad Hoewel het bij mijn oudste dochter soms lastig was om een afspraak in haar drukke tieneragenda in te plannen, reden we samen naar Groningen om in mijn oude studentenhuis te logeren en zijn we bezig met een tour om in elke provincie een biefstuk te eten.
Groningen Store.
Om Groningen Store in zijn totaliteit te kunnen gebruiken, raden wij aan Javascript in uw browser te activeren. Inloggen of registreren. Winkelwagen 0 000., Routes en Kaarten. Gratis bezorgd vanaf 50. Gratis ophalen in onze winkel. Welkom in de Groningen Store.
Groningen in de race voor EU-miljoenen: Goed nieuws voor heel Noord-Nederland! RTV Noord.
Het stoppen met de gaswinning in Groningen hangt samen met het klimaatneutraal maken van de provincie. Dat kost in deze regio naar verwachting twintigduizend banen. Mede daarom vindt de Europese Commissie dat Groningen voor uitdagingen staat en de steun goed kan gebruiken.
Groningen Blik op nieuws.
Universiteitsraadspartij De Vrije Student wil de voorgenomen koppeling tussen de corona-IT systemen van de Rijksuniversiteit Groningen en de GGD uitstellen Lees verder. januari 2021 2021.: Aanhouding na oproep tot rellen stad Groningen. De politie heeft woensdag een minderjarige jongen uit Zuidhorn aangehouden die in een chatgroep opriep tot rellen in de stad Groningen.
Alfa-college Wie wil je zijn? Alfa-college. Alfa-college.
Voor al je vragen over het Alfa-college en onze opleidingen. Wij beantwoorden doordeweeks vragen van 8.00-16.30 uur. Hoe kunnen we je helpen? Contactgegevens per locatie. Het Alfa-college is gevestigd op meerdere locaties. We hebben de contactgegevens per locatie op een rijtje gezet.

Contacteer ons

Zoeken naar groningen