ontspanningsmassage
Cursus Ontspanningsmassage Beauty Medical Academy.
27 februari 2021 Weekend. Groepslessen Basis Ontspanningsmassage. Leer op je eigen tempo van thuis uit je nieuwe specialisatie. Deze cursus kan je ook online volgen inclusief live videochat met je docent! Voor meer info klik hier. Maatregelen COVID-19 en continuïteit lessen. Als academie voor persoonsverzorging houden wij ons aan zeer strikte maatregelen om de veiligheid van onze cursisten en medewerkers te waarborgen. Zo zijn er bijvoorbeeld plastic schermen tussen de verschillende werkposten, hanteren wij overal mondmaskerplicht en worden de lokalen voor en na elke cursist ontsmet. In onze academie kan u onze posters raadplegen of één van onze medewerkers aanspreken voor een gedetailleerd overzicht van alle COVID-veiligheidsmaatregelen, die genomen werden. Hierover hebben wij ter plaatse succesvol controle gekregen door de bevoegde FOD. De lessen gaan bij ons door met inachtneming van de opgelegde veiligheidsmaatregelen. Moesten deze maatregelen gewijzigd worden en de lessen bijgevolg niet kunnen doorgaan, dan krijgt u een nieuwe lesdatum. Moest deze datum u niet passen, dan kan u een andere datum kiezen of zelfs van opleiding switchen.
New Balance Massage, Ontspanningsmassage 60 min: save 50% in Noordkop with Social Deal.
Ontspanningsmassage 60 min. Geniet van een heerlijke ontspanningsmassage van 60 minuten bij New Balance Massage: laat je lekker in de watten leggen. Share this deal with your friends. If three friends buy the same deal, then your voucher is free for you!
Klassieke ontspanningsmassage.
Massage is niet geschikt voor personen die lijden of last hebben van: infectieziektes, koorts, epilepsie, ontstekingen van vaat en lymfestelsel, orgaantransplantaties, trombose, tot 3 weken na operatie, tijdens de eerste 3 maanden van een zwangerschap en bij een risicovolle zwangerschap.
ontspanningsmassage.
massage bij chronische ziekte. combi voedings en trainingsschema's.' Een heerlijke ontspanningsmassage is een massage gebaseerd op de klassieke massage, waarbij op een rustige respectvolle manier diverse massagetechnieken worden toegepast. De massage zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest.
ontspanningsmassage
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over Marktplaats Werken bij Perskamer eBay Classifieds 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Ontspanningsmassage Elaisa.
Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest. Het is als het ware het perfecte moment om helemaal tot rust te komen en spanningen die zich opstapelen in jouw lichaam op te heffen. Het is pure verwennerij dat je jezelf kan gunnen. Bij een ontspanningsmassage wordt niet enkel ingewerkt op de spieren, maar ook de bloedsomloop en de huid.
Ontspanningsmassage SynergieK.
Lichaamsmassage met veelvuldige strijkbewegingen en zachte kneedbewegingen waardoor de stress uit uw lichaam verdwijnt. Is een oppervlakkige massage waarbij vooral de gevoelszenuwen in de huidlaag geprikkeld worden. Vindt plaats op ontkleed lichaam bedekt met handdoek. Naar wens worden ontspannende etherische oliën gebruikt.
ontspanningsmassage
2dehands Zakelijk Veilig en Succesvol Help en info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over 2dehands eBay Classifieds Sitemap. 2dehands is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Ontspanningsmassage.
Betaling / Huisregels. Natuurlijk en gezond bruinen. Natuurlijk en gezond bruinen. Betaling / Huisregels. U bevindt zicht hier. Klassieke/ Zweedse ontspanningsmassage. Rustruimte, geur en klankervaring. Ontspanningsruimte met lichttherapie. Spijs en drank. Klassieke/ Zweedse ontspanningsmassage. Chinese hoofd nek schoudermassage. Japanse hoofd nek gelaatsmassage. Thaise lichaams en voetmassage. Dode Zeemodderpakking met/zonder gelaatsverzorging. Algenpakking met/zonder gelaatsverzorging. Chocoladepakking met/zonder gelaatsverzorging. Natuurlijk en gezond bruinen. Tel: 32 474 04 08 76. Yuna Wellness 4 Business. Is een massage waarvan het voornaamste doel is om geestelijk en lichamelijk te ontspannen en overtollige stress en energieblokkades te verminderen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor ontspanningsmassage