ontspanningsmassage
New Balance Massage, Ontspanningsmassage 60 min: save 50% in Noordkop with Social Deal.
Ontspanningsmassage 60 min. Geniet van een heerlijke ontspanningsmassage van 60 minuten bij New Balance Massage: laat je lekker in de watten leggen. Share this deal with your friends. If three friends buy the same deal, then your voucher is free for you!
Klassieke ontspanningsmassage.
Massage is niet geschikt voor personen die lijden of last hebben van: infectieziektes, koorts, epilepsie, ontstekingen van vaat en lymfestelsel, orgaantransplantaties, trombose, tot 3 weken na operatie, tijdens de eerste 3 maanden van een zwangerschap en bij een risicovolle zwangerschap.
ontspanningsmassage.
massage bij chronische ziekte. combi voedings en trainingsschema's.' Een heerlijke ontspanningsmassage is een massage gebaseerd op de klassieke massage, waarbij op een rustige respectvolle manier diverse massagetechnieken worden toegepast. De massage zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest.
ontspanningsmassage
Blog Marktplaats Zakelijk Veilig en Succesvol Help en Info Voorwaarden Privacyverklaring Cookiebeleid Advertentievoorkeuren. Over Marktplaats Werken bij Perskamer eBay Classifieds 2dehands 2ememain Sitemap. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Ontspanningsmassage Elaisa.
Skin Body Care. Bij een ontspanningsmassage wordt er op een milde manier ingewerkt op de spieren, de bloedsomloop en de huid. Hier wordt met veel aandacht lichaamszone per lichaamszone gemasseerd, in tegenstelling tot de Ayurvedische Oliemassage of de Lomi Lomi Massage, waarbij verschillende lichaamsdelen tegelijkertijd worden behandeld. Er gaat altijd voldoende aandacht naar rug en schouders, omdat daar vaak spanning door stress ervaren wordt. Bij 25min komen volgende zones aan bod: de nek, rug, schouders en de achterzijde van de armen en benen. Bij 50min wordt er ook de voorzijde van de armen en benen gemasseerd alsook het hoofd en het gelaat. Bij 100min wordt jouw hele lichaam in de watten gelegd. Een uitgebreide voetmassage, een relaxerende handmassage en een ontstressende buikmassage worden aan deze deugddoende massage toegevoegd. Deze ultieme ontspanningsmassage is het perfecte cadeau om aan jezelf te schenken. Ontdek het volledig aanbod van Elaisa. Skin Body Care. Ontvang regelmatig het laatste Elaisa nieuws. Ik wil op de hoogte gehouden worden. Elaisa Energetic Wellness. Nationaal Parklaan 7. Tel: 32 0 89 39 09 96.
Ontspanningsmassage SynergieK.
Lichaamsmassage met veelvuldige strijkbewegingen en zachte kneedbewegingen waardoor de stress uit uw lichaam verdwijnt. Is een oppervlakkige massage waarbij vooral de gevoelszenuwen in de huidlaag geprikkeld worden. Vindt plaats op ontkleed lichaam bedekt met handdoek. Naar wens worden ontspannende etherische oliƫn gebruikt.
Ontspanningsmassage Thermen Berendonck.
Badenkaart of wellnesscard? Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard. Ik heb een voucher. Veilig naar de sauna. Gezond voor je lichaam, goed voor jou. Pure ontspanning en verwennerij. Bovendien gezond voor je lichaam en goed voor jou. Ervaar de weldadige werking van onze ontspanningsmassages. Een heerlijke aanvulling op jouw wellnessdag! Druk uitgeoefend op maat / naar wens. De gehele achterkant van je lichaam wordt gemasseerd. Keuze uit ontspannende of meer stimulerende geuren. Druk uitgeoefend op maat / naar wens. De gehele achterkant van je lichaam wordt gemasseerd. Keuze uit ontspannende of meer stimulerende geuren. Meer aandacht voor rug, nek en schouders. Massage voor en achterkant lichaam. Dit doet de ontspanningsmassage voor jou. Een ontspanningsmassage is ronduit genieten. Je doet je lichaam en jezelf er op vele manieren een plezier mee. Je huid ontspant en wordt soepel. Dat geldt ook voor je spieren en zelfs je gewrichten.
Ontspanningsmassage.
Klassieke/ Zweedse ontspanningsmassage. Chinese hoofd nek schoudermassage. Japanse hoofd nek gelaatsmassage. Thaise lichaams en voetmassage. Dode Zeemodderpakking met/zonder gelaatsverzorging. Algenpakking met/zonder gelaatsverzorging. Chocoladepakking met/zonder gelaatsverzorging. Natuurlijk en gezond bruinen. Tel: 32 474 04 08 76. Yuna Wellness 4 Business. Is een massage waarvan het voornaamste doel is om geestelijk en lichamelijk te ontspannen en overtollige stress en energieblokkades te verminderen.
Ontspanningsmassage.
Voor degenen die lijden aan chronische vermoeidheid, stress en depressies. Wat doet een ontspanningsmassage met je? Doordat je het lichaam goed ontspant, kunnen ook allerlei gevolgen van pijn, vermoeidheid en stress worden verminderd. Ook helpt een massage lichaam en geest beter tot rust te brengen, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden. Het is een cadeautje voor jezelf om je vitaliteit te behouden of te hervinden. Permanente Make-up Behandelingen. Eyeliner onder en/of boven. Lipliner en/of full lips.

Contacteer ons

Meer resultaten voor ontspanningsmassage