sportmassage opleiding eindhoven
Opleidingen en Trainingen Masseur Eindhoven.
Wanneer je op MBO niveau iets zoekt en het lijkt je leuk sporters te begeleiden, dan is de opleiding Sportmassage een goed begin. Op HBO niveau is er bijvoorbeeld de opleiding tot Massagetherapeut. Cursussen voor erkend Masseur zijn er ook.
Even voorstellen Massagepraktijk.
Daarna heb ik een opleiding Kinesio-Taping Medical Taping Concept gevolgd bij Atria in Eindhoven. Naast de opleiding Sportmassage heb ik een opleiding gevolgd tot Triggerpoint Coach. Net als bij de sportmassage volg ik regelmatig cursussen en bijeenkomsten om mijn kennis up-to-date te houden en uit te breiden.
Tactiel stimulering Massage met tactiele prikkels School of Touch.
Opleiding / cursus Stoelmassage. Stoelmassage is dé behandelvorm om jouw potentiële cliënten met massage in. 3 dagen en. Bekijk alle opleidingen. Een handmassage is een mooie en laagdrempelige manier om in relatief. 1 dag Eindhoven of Helmond. Omgaan met stress cursus. Er zijn talloze situaties te bedenken waarbij mensen acute stress kunnen. 1 dag Helmond. Cursus ter ondersteuning van mantelzorgers. Emmy de Ligny, docent van School of Touch, zet zich naast. 1 dag Helmond. Bekijk alle cursussen. School of Touch. Opleidingen en cursussen in tactiele prikkels. Tactiele prikkels kunnen een groots effect hebben. School of Touch is de enige erkende landelijke opleider in Tactiel Stimulering. Ervaar de kracht van aanraking en geef deze door. Schrijf je in voor één van onze opleidingen. Geïnteresseerd in een cursus waarbij je de krachten van Tactiel Stimulering leert toepassen? Volg dan een cursus bij School of Touch! School of Touch is gespecialiseerd in tactiele prikkels; liefdevolle aanrakingen en zachte massages die een bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven, aan ontspanning, herstel en verbondenheid. Zo biedt tactiele stimulatie bijzondere resultaten bij onder andere jongeren met een burn-out, omgaan met stress, zwangerschapsmassage en sportmassage.
Allround massage Stichting opleidingsinstituut Kosmos Eindhoven, Maastricht, Tiel.
Route / Contact. Eindhoven / Maastricht / Tiel. TEL: 040 2 45 45 82. Opleiding Coach Vitaal Gedrag. Beauty Wellness Specialist. Allround Manicure en Nagelstyling. Praktijkcursus Uiterlijke Verzorging voor Mantelzorgers. Kosmetische hand, nagel en voetverzorging. Werkdagen Hildegard Braukmann. Verkorte cursus gel en.
Onze masseurs Samenwerkende Stoelmasseurs Noord-Brabant.
Susanne van Zandbeek. Susanne heeft een eigen praktijk waarin ze massagetherapie, sportmassage, ontspanningsmassage en stoelmassage aanbiedt. Ze heeft de stoelmassage opleiding bij TouchPro Europe gedaan en geeft sindsdien regelmatig stoelmassages voor instellingen en bedrijven. Jolanda heeft het altijd fijn gevonden om met mensen in contact te zijn. Ze vindt het geweldig om een ander een goed gevoel te geven. Na eerst een cursus stoelmassage en holistic pulsing te hebben gevolgd, besloot Jolanda om haar kennis verder uit te breiden bij Holos academie voor massagetherapie. Sinds 2008 werkt ze bij sauna De Thermen en verzorgt ze stoelmassages voor bedrijven. Hierdoor heeft Jolanda zich dusdanig ontwikkeld dat ze goed aan kan voelen wat een cliënt nodig heeft. Bart haalde In 2015 zijn diploma stoelmasseur. Gedreven door het gevoel dat dit echt wel bij hem paste, is hij een jaar later ook geslaagd voor het diploma allround ontspanningsmasseur. Bart houdt van afwisseling, maar ook van zekerheid. Bart combineert nu stoelmassages bij bedrijven en evenementen met ontspanningsmassages in zijn praktijk in Eindhoven.
Sport en bewegingscoördinator: sport, bewegen en gezondheid bol.
Op het gebied van sport kun je kiezen uit specifieke keuzedelen, die variëren van sportmassage tot fitnesstrainer. Ook kun je kiezen uit Summa-brede keuzedelen, zoals ondernemen, leidinggeven, programmeren of een taal. Tijdens je opleiding krijg je meer informatie over de keuzedelen die jij kunt volgen. Je sluit elk keuzedeel af met een examen. In dit overzicht vind je alle keuzedelen die het Summa College aanbiedt. Uitleg beperkt aantal plaatsen. Dit is een opleiding met een beperkt aantal plaatsen. Het is belangrijk dat je je tijdig aanmeldt. Hierdoor heb je meer kans op een plaats bij de opleiding, mits je aan de toelatingseisen voldoet. Het is verstandig om je ook aan te melden voor een andere opleiding die bij je past. Studie in cijfers. Studie in cijfers geeft duidelijke informatie over deze opleiding en de kansen op de arbeidsmarkt. Wil je meer weten over deze cijfers? Bekijk dan deze uitleg pdf. Welke vooropleiding heb je nodig? Om te worden toegelaten tot deze opleiding heb je minimaal nodig.: diploma vmbo kaderberoepsgerichte, theoretische of gemengde leerweg of.; overgangsbewijs van 3 naar 4 havo of vwo of.; diploma mbo niveau 2 of niveau 3.
Sportmassage Praktijk 24.
In 2017 heb ik de opleiding Klassieke massage afgerond bij Atria opleidingen te Eindhoven. Als masseur weet ik zowel een ontspannende sederende massage alsook een activerende stimulerende massage te geven. Sandra Jeurissen-Wilmsen Venloseweg 104 5961 JD Horst tel: 06-31305644. Btw nummer NL159859542B01. Met Facebook verbinden. Geregistreerd Guasha therapeut Opgeleid voor Guasha, gezichtsbehandelingen, coaching en emotieregulatie en gelaatkunde door Guasha Opleidingen Santai te Geldrop. Opgeleid voor Shiatsu therapeut door Qing Bai opleidingsinstituut te Nijmegen/ Amersfoort. Opgeleid voor body en facial cuppingmassage door Bellabaci Nederland. Opgeleid voor sportmassage door Atria Eindhoven Sportmassage Opleidingen.
MIJN OPLEIDING.
Al ruim 10 jaar dé massagepraktijk voor sport en ontspanningsmassage in de Reeshof en omstreken. Mijn opleiding, erkenningen, kennis en ervaring. Behaalde diploma Sportmassage 2010.: Opgeleid door: Gediplomeerd door.: IVS-opleidingen ESPO Examen Stichting Perimedische Opleidingen. Behaalde diploma Blessurepreventie BP 2011 de vervolgopleiding na sportmassage. en het behaalde certificaat voor Kinesio-Taping 2010 bij.: ATRIA-Eindhoven: is een NGS geaccrediteerd opleidingsinstituut. Behaalde diploma Bewegings Analyse Oefen Vormen BAOV 2012 de vervolgopleiding na blessurepreventie. bureauMENS: is een NGS geaccrediteerd opleidingsinstituut. Behaalde certificaat wervelcorrectie volgens de Dorn-methode en Breuss massage 2013. ICZOvzw Instituut voor Complementaire Zorg Opleidingen. Behaalde diploma Bindweefselmassage 2013. ATRIA-Eindhoven: is een NGS geaccrediteerd opleidingsinstituut. Manuele Lymfe Drainage 2013-2014. ATRIA-Eindhoven: is een NGS geaccrediteerd opleidingsinstituut. Behaalde certificaat FYSIEKE TRAINER VOETBAL 2011 volgens de REHAboom bij.: VOF international Institute for Training I.I.T. geleid door Toine van de Goolberg. Behaalde certificaat voor stoelmassage 2009 geaccrediteerd door.: Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijzen. Erkend licentiehouder van.: NGS Nederlands Genootschap voor Sportmassage. NGS licentienummer: 452826. Actief als sportmasseur/sportverzorger bij.: de Regionale Jeugdopleiding Willem II / RKC. als lid van de medische staf. Partners van Massagepraktijk TopFit. fysiotherapie Tilburg Reeshof. Bijzonder uniek samenwerkingsverband met Praktijk Shufu Accupunctuur en Shiatsu. Collega sporttherapeuten in de regio. Eindhoven: SportMassagepraktijk Bosboom.
Klassieke lichaamsmassage Stichting opleidingsinstituut Kosmos Eindhoven, Maastricht, Tiel.
Van oorsprong is Shiatsu een Japanse massagevorm die werkt op de levensenergie Ki.en die diep ontspannend, balancerend en preventief werkt. De nadruk ligt op het werken vanuit de Hara, de buik het centrum van onze energie. Zie ook onze opleiding Shiatsumassage. Massage kun je bij je zelf doen maar ook toepassen op andere personen.

Contacteer ons

Zoeken naar sportmassage opleiding eindhoven