sportmasseur opleiding
Behaal uw Sportmassage-diploma bij de Examen Stichting Perimedische Opleidingen ESPO.
De opleiding sportmassage is opgebouwd uit de onderdelen anatomie, fysiologie, massage, sportverzorging inclusief tapen, bandageren en basic life support' en massagetechnieken gericht op alle sportdisciplines. De opleiding tot sportmasseur wordt afgesloten met vier theorie-examens en één praktijkexamen. De theorie-examens bestaan uit meerkeuzevragen die binnen een vastgestelde tijd dienen te worden beantwoord.
Sportmassage Gelders Opleidingsinstituut.
Met deze cursus kunt u in het bezit komen van het NGS diploma sportmassage. Hiervoor dient u in het bezit te zijn van een geldig reanimatiediploma en dient u een aantal examens met goed gevolg af te leggen, namelijk: 2 theorie examens bij de NGS, 1 praktijkexamen EHBSO op het opleidingsinstituut, en een praktijk assessment bij de NGS.
Massage.
Stervensbegeleiding en rouwverwerking bij dieren. Terug naar je natuur. Anderen zochten ook. Opleiding Health coach. Opleiding Systemisch werken. Opleiding tot coach. Personal coach opleiding. Werken met kinderen. Home Privacy Statement Disclaimer Sitemap Studentenportaal Beoordeling door klanten: 45, / 5 74 beoordelingen.
Wie doet er de opleiding sportmassage? Bokt.nl.
Ik wist niet dat daar een speciale opleiding voor was? Ik studeer fysiotherapie, en als je je propedeuse hebt, ben je ook sportmasseur. Je kunt idd wel een cursus volgen tot sportmasseur, weet niet of je dat bedoelt? Volgens mij is dat nl helemaal niet zoveel stof dat je er een opleiding mee kan vullen.
Home.
Gemaakt door ervaren docenten, opleiders en examinatoren. Geschikt voor examens ACE, NGS, NESM, NESPG. Examentraining opleiding Sportmassage. Bestel Meer informatie. Vraag hier uw opleidersaccount aan. Leer Sportmassage 2019 contact: deel: volg: deze html site werkt op zie ook: leerpedicure leerfitness leerschoonheidsspecialist.
Opleiding sportmassage Hoorn, Alkmaar en Leeuwarden.
Als sportmasseur heb je grote kennis over de anatomie en fysiologie van het lichaam waardoor je naast ontspannende massages ook klachtgerichte massages kan geven! De opleiding sportmassage is een hele uitgebreide basisopleiding, vanuit deze opleiding kun je ook moeiteloos doorstromen naar andere cursussen en workshops zodat je je aanbod nog verder kunt uitbreiden!
Massage Opleiding Sportmassage Opleiding Leffelaar Veerman Opleidingen Sportmassage MBO-niveau.
Zowel in de beroepssport als bij de amateurs heeft men meer en meer behoefte aan goed opgeleide sportmasseurs. De beroepsopleiding tot sportmasseur heeft tot doel u inzicht te geven in de anatomische en fysiologische veranderingen van de sporter, zodat u op verantwoorde wijze gezonde sporters kunt begeleiden.
Massage voor paarden Hippo Sofia Academie.
Allround paardenmassage opleiding. Welke soort massage je wilt toepassen voor het verbeteren van het welzijn van je paard of zijn beweging, of het nu sportmassage, lymfemassage, ontspanningsmassage, shiatsumassage, stresspuntmassage of stretchings zijn: je leert het allemaal in deze allround paardenmassage opleiding.
Opleiding Sportmassage.
Opleiding Sportverzorging en Massage Zwolle OSZ. De OSZ zet de opleiding van Opleiding Sportverzorging Sportmassage Kwakman voort en geeft een opleiding aan personen die belangstelling hebben voor. de cursus Sportmassage en Sportverzorging. De lesonderdelen zijn; Anatomie en Fysiologie, preventief bandageren en tapen, masseren, krampbestrijding, zorgverlening bij acuut sportletsel en reanimatie met AED.

Contacteer ons

Op zoek naar sportmasseur opleiding?