vacature sportmasseur
Sportmassage en blessurebehandeling Eindhoven Atletiek.
Elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is er een sportmasseur van Eindhoven Atletiek aanwezig in de massageruimte bij de krachtruimte om blessures te behandelen.: Maandag van 19.30 tot 21.00 uur Nienke Bosma. Dinsdag van 19.30 tot 21.00 uur Frank van den Boogaard. Woensdag van 19.30 tot 21.00 uur: vacature, geen massages.
Vacature.
Gebruikers of groepen. Vacature is in de maak, maar heeft U belangstelling als vrijwilliger voor het Inloophuis, dan kunt U altijd contact met ons opnemen of langs komen. Hugo van der Laan architecten. Rotary Den Helder, Julianadorp en Anna Poulowna.
Sportmassage Better Bodies Zundert.
ZwangerFit en MamaFit. Better Bodies biedt tegenwoordig ook de mogelijkheid tot sportmassage. Deze massagevorm kan voor iedereen geneeskrachtig werken, bijvoorbeeld voor het herstel van stijve of pijnlijke spieren. Bij een sportmassage worden de spieren losgemaakt wat voor een betere doorbloeding zorgt.
Vacatures Feyenoord Feyenoord.nl.
SMG is een landelijke dienstverlener die zich richt op veiligheid, beveiliging en service in de breedste zin van het woord en CREW levert ambitieus, energiek en enthousiast personeel op het gebied van hospitality. Actueel overzicht vacatures Feyenoord Rotterdam N.V. en Stadion Feijenoord N.V.: Voor vacatures bij SMG klik hier: overzicht vacatures Security Management Group. Voor vacatures bij CREW klik hier: overzicht vacatures CREW.
Steefit sportmassage Hellevoetsluis en Rotterdam Steefit sportmassage sporttherapie.
Vacature verzorger / sportmasseur m/v HS 88.
Vacature verzorger / sportmasseur m/v. Vacature verzorger / sportmasseur m/v. 14 februari 2020 1915.: HS88 uit Hoogezand-Sappemeer is een maatschappelijk betrokken familievereniging waar iedereen meetelt, of je nu in het eerste team speelt, in het zesde jeugdteam of bij Walking Football zit.
Vacature Sportmasseur bij Thermen Berendonck in Wijchen deBanenSite.nl. De Banensite. locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: locatie.: dienstverband.: Sluiten. Sluiten. Sluiten.
We hebben oog voor onze gasten, maar z├ęker ook voor jou! Interesse in de functie van Sportmasseur bij Thermen Berendonck regio Wijchen? Reageer nu met je CV en motivatie via de solliciteer" button. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Vacature Verzorger/Sportmasseur Sc Lemele.
SC Lemele is per direct op zoek naar een verzorger / sportmasseur m/v. Wij zoeken iemand die zowel op de trainingsavonden dinsdag en donderdag en de zaterdagen bij ons 1 e elftal 4 e klasse aanwezig kan zijn. Wat verwacht SC Lemele van de verzorger / sportmasseur?
Vacature Archieven Fytac Fysiotherapie.
Geplaatst op 1540h: in Vacature door Fytac. Fytac is op zoek naar een ervaren sportmasseur / sportverzorger die ingezet wil worden bij een sportvereniging op Urk. De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van sportmassages, tapen en bandageren vooraf aan de wedstrijden en het verzorgen van eerste hulp tijdens de wedstrijden.

Contacteer ons

Meer resultaten voor vacature sportmasseur