vacature sportmasseur
Vacatures voor Masseur Glassdoor.nl.
Masseur / Masseuse. FIVE CITY SPA. Thaise Masseuse / Masseur. Masseur / Hamam medewerker. Medisch fitness begeleider en masseur gezocht voor fysiotherapiepraktijk. Praktijk DEEN BV. Vacature Masseur Utrecht Five City Spa. FIVE CITY SPA. Vacature fysiotherapeut OCA. Fysiotherapeut Regio Amsterdam 30 uur.
Vacature Sportmasseur/verzorger Nieuw Buinen.
Wij zijn op zoek naar een sportmasseur/verzorger voor het 1e elftal voor de dinsdag, donderdagavond en zondagmiddag met ingang van seizoen 2020-2021. Als sportmasseur bij v.v. Nieuw Buinen verricht je de volgende taken.: Verzorgen van spelers tijdens trainingen en wedstrijden.
Masseur vacatures in Nederland Careerjet.nl.
DE WOUDFENNEN HEEFT MOMENTEEL DE VOLGENDE NIEUWE VACATURE: HORECA MEDEWERKER Standp. 2.871 per maand. EVV GEDIPLOMEERD OF OPLEIDINGSWENS DE BOLDER, HUIZEN Wil jij werken bij een toonaangevende organisatie, waar mensen met dementie wonen en leven zoals thuis, volgens hun eigen voo.
Vacatures.
Telefoon: 06 37 64 87 37. Datum van plaatsing vacature: 29-6-2017. Wij zoeken een sportmasseur voor onze voetbalvereniging Vitesse 22. Voor de donderdagavond en de zondag tijdens de wedstrijd. Ook kunnen wij de masseur in contact brengen met de fysiotherapie praktijk waar wij mee willen gaan samenwerken.
vacature Massagetherapeut/Masseur.
Manuele Lymfedrainage MLD. Ayurvedische Hoofdmassage training. NGS Wellnessmasseur en Sportmasseur examentraining. Vacature massagetherapeut/masseur / beginnende fysiotherapeut bij. Feelings Massage Well-being. Feelings Massage Well-being is een dynamische praktijk waarbij massage, coaching en yoga samenkomen en de drie pijlers vormen van het bedrijf.
Vacature Archieven Fytac Fysiotherapie.
Geplaatst op 1540h: in Vacature door Fytac. Fytac is op zoek naar een ervaren sportmasseur / sportverzorger die ingezet wil worden bij een sportvereniging op Urk. De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van sportmassages, tapen en bandageren vooraf aan de wedstrijden en het verzorgen van eerste hulp tijdens de wedstrijden.
Vacature.
Gebruikers of groepen. Vacature is in de maak, maar heeft U belangstelling als vrijwilliger voor het Inloophuis, dan kunt U altijd contact met ons opnemen of langs komen. Hugo van der Laan architecten. Rotary Den Helder, Julianadorp en Anna Poulowna.
Sportmasseur gezocht RKVV Roosendaal.
Heb je belangstelling? Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over de vacature neem dan voor 1 november telefonisch contact op met onze sportmasseur Pierre Kop op nummer 06-41351194 of loop op bovengenoemde avonden binnen bij de verzorgersruimte onder de tribune.
Vacatures Feyenoord Feyenoord.nl.
SMG is een landelijke dienstverlener die zich richt op veiligheid, beveiliging en service in de breedste zin van het woord en CREW levert ambitieus, energiek en enthousiast personeel op het gebied van hospitality. Actueel overzicht vacatures Feyenoord Rotterdam N.V. en Stadion Feijenoord N.V.: Voor vacatures bij SMG klik hier: overzicht vacatures Security Management Group. Voor vacatures bij CREW klik hier: overzicht vacatures CREW.

Contacteer ons

Op zoek naar vacature sportmasseur?