vacature sportmasseur
Suus werkt Vacature freelance sportmasseur M/V.
Vacature freelance sportmasseur M/V. Suus studio voor massage mind movement. Bij Suus ben je op de juiste plek om te werken aan balans tussen inspanning en ontspanning. Ze zorgt voor herstel na een fysieke of mentale inspanning door het geven van massages. Lees meer
optimized google
Vacature verzorger/sportmasseur Rood-Wit'58.'
VACATURE VERZORGER/SPORTMASSEUR M/V. Met ingang van seizoen 2020-2021 zijn wij op zoek naar een VERZORGER / SPORTMASSEUR M/V. Wij zoeken in ieder geval iemand voor de verzorging van het eerste elftal op zaterdagmiddag, maar het heeft onze voorkeur dat je ook op dinsdag en/of donderdagavond aanwezig kan zijn tijdens de trainingsavonden.
wat is webinar
Sport vacatures SportNetwerk.
Daarnaast komen ook vacatures als combinatiefunctionaris en buurtsportcoach voorbij. Door het sport vacature aanbod bij elkaar te brengen, heeft iedereen de mogelijkheid een matchende sportvacature te vinden. Heeft u als organisatie sportvacatures en wilt u onze hulp? Bekijk dan de mogelijkheden hier.
vacatures
Vacatures SpaSereen.
Klik hier rechts op de pagina om de openstaande vacatures te bekijken. Meer over Vacatures. Masseur NGS gecertificeerd Medewerker zwembadonderhoud bijbaan Schoonheidsspecialist. COVID 19 Huisregels Nieuwsbrief Openingstijden Overnachten Personeelszaken Restaurant Routebeschrijving naar SpaSereen Tarieven Vacatures Veel gestelde vragen Video Wegwijzer.
pups fulfilment
Vacature Sportmasseur M/V v.v. Go-Ahead Kampen. Vacature Sportmasseur M/V v.v. Go-Ahead Kampen.
Vacature Sportmasseur M/V. Voetbalvereniging Go-Ahead Kampen is dringend op zoek naar een sportmasseurs voor het eerste elftal voor de dinsdag en donderdagavond en zaterdagmiddag. Als sportmasseur maak je onderdeel uit van de medische staf die bestaat uit René Agterhuis fysiotherapeut en Randy van Mierlo hersteltrainer.
Met spoed gezocht: Verzorger/ster-sportmasseur SV Urk.
VACATURE / 4-6 uur per week. Ter uitbreiding van het medisch team zijn we op zoek naar een Verzorger/ster-Sportmasseur. Heb je affiniteit met voetbal en S.V. Heb je ervaring als verzorger/ster of sportmasseur? Of ben je bezig met een opleiding in deze richting en wil je alvast wat werkervaring op doen?
Vacature l SV BABBERICH ZOEKT VERZORGER / SPORTMASSEUR Het Gelderse Voetbal Media.
Doelpunt v/d Week. Top 14 Gelderse Topscorers. Home vacatures jeugdvoetbal Vacature l SV BABBERICH ZOEKT VERZORGER / SPORTMASSEUR. vacatures jeugdvoetbal vacatures senioren voetbal. Vacature l SV BABBERICH ZOEKT VERZORGER / SPORTMASSEUR. by HGV Redactie 25 juli 2020. written by HGV Redactie 25 juli 2020.
Vacatures.
Fysiotherapie Scheperpark is voortaan opgenomen in het kwaliteitsregister van Stichting Keurmerk Fysiotherapie. Maak een afspraak met een van onze specialisten. Zorg voor een gezonde werkhouding. Ontdek het gemak van alle specialisaties onder een dak. Vergoedingsregeling bij chronische indicatie. Fysiotherapie bij incontinentieklachten.
Vacature Sportmasseur Wijchen Thermen Berendonck.
Een account maken. Op deze vacature kan niet meer worden gesolliciteerd. Thermen Berendonck zoekt een Sportmasseur te MBO geplaatst op 09-12-2019 SPORTMASSEUR. Ontspannen mensen, blije gezichten. Want met jouw ervaring als sportmasseur weet je precies wat onze gasten nodig hebben om hun dag bij Thermen Berendonck ongekend relaxed te maken.

Contacteer ons

Meer resultaten voor vacature sportmasseur