vacature sportmasseur
Suus werkt Vacature freelance sportmasseur M/V.
Vacature freelance sportmasseur M/V. Suus studio voor massage mind movement. Bij Suus ben je op de juiste plek om te werken aan balans tussen inspanning en ontspanning. Ze zorgt voor herstel na een fysieke of mentale inspanning door het geven van massages. Ze maakt je sterk door core stability training. En helpt je bewegingsvrijheid in het lichaam te creëren., flexibel en soepel te worden met yin yoga. Suus streeft er naar dat je lekker in je vel zit. Op een manier die bij jou past. Een op een met persoonlijke aandacht. Ter uitbreiding van werkzaamheden is Suus op zoek naar een enthousiaste ervaren masseur. Als masseur vertegenwoordig je de waarden van Suus. Je geeft massages op een persoonlijke manier en vormt een rustmoment voor de klant. Je voelt aan wat de klant nodig heeft. Je beschikt over een diploma sportmassage NGS, ESPO of NESGP.
Vacature verzorger/sportmasseur Rood-Wit'58.'
VACATURE VERZORGER/SPORTMASSEUR M/V. Met ingang van seizoen 2020-2021 zijn wij op zoek naar een VERZORGER / SPORTMASSEUR M/V. Wij zoeken in ieder geval iemand voor de verzorging van het eerste elftal op zaterdagmiddag, maar het heeft onze voorkeur dat je ook op dinsdag en/of donderdagavond aanwezig kan zijn tijdens de trainingsavonden.
Sport vacatures SportNetwerk.
Betaald Voetbal Organisaties. max 10 min. max 30 min. max 1 uur. max 2 uur. SportNetwerk biedt op deze pagina een zo breed mogelijk overzicht van openstaande vacatures in de gehele sportbranche, onder andere op het gebied van sportmanagement, sportmarketing en sportsponsoring. Daarnaast komen ook vacatures als combinatiefunctionaris en buurtsportcoach voorbij. Door het sport vacature aanbod bij elkaar te brengen, heeft iedereen de mogelijkheid een matchende sportvacature te vinden.
Vacatures SpaSereen.
Klik hier rechts op de pagina om de openstaande vacatures te bekijken. Meer over Vacatures. Masseur NGS gecertificeerd Medewerker zwembadonderhoud bijbaan Schoonheidsspecialist. COVID 19 Huisregels Nieuwsbrief Openingstijden Overnachten Personeelszaken Restaurant Routebeschrijving naar SpaSereen Tarieven Vacatures Veel gestelde vragen Video Wegwijzer.
Vacature Sportmasseur M/V v.v. Go-Ahead Kampen. Vacature Sportmasseur M/V v.v. Go-Ahead Kampen.
Vacature Sportmasseur M/V. Voetbalvereniging Go-Ahead Kampen is dringend op zoek naar een sportmasseurs voor het eerste elftal voor de dinsdag en donderdagavond en zaterdagmiddag. Als sportmasseur maak je onderdeel uit van de medische staf die bestaat uit René Agterhuis fysiotherapeut en Randy van Mierlo hersteltrainer.
Met spoed gezocht: Verzorger/ster-sportmasseur SV Urk.
22 oktober 2020. VACATURE / 4-6 uur per week. Ter uitbreiding van het medisch team zijn we op zoek naar een Verzorger/ster-Sportmasseur. Heb je affiniteit met voetbal en S.V. Heb je ervaring als verzorger/ster of sportmasseur? Of ben je bezig met een opleiding in deze richting en wil je alvast wat werkervaring op doen?
Vacature l SV BABBERICH ZOEKT VERZORGER / SPORTMASSEUR Het Gelderse Voetbal Media.
Doelpunt v/d Week. Top 14 Gelderse Topscorers. Home vacatures jeugdvoetbal Vacature l SV BABBERICH ZOEKT VERZORGER / SPORTMASSEUR. vacatures jeugdvoetbal vacatures senioren voetbal. Vacature l SV BABBERICH ZOEKT VERZORGER / SPORTMASSEUR. by HGV Redactie 25 juli 2020. written by HGV Redactie 25 juli 2020.
Vacatures.
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel stuur dan je motivatiebrief en CV naar.: Vacature Sportmasseur m/v. Als versterking binnen ons team met diverse specialismen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige sportmasseur m/v. Ben je ondernemend, sterk in het onderhouden en uitbreiden van netwerken en contacten en wil je samen met ons een sportmassage praktijk opzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij wordt onderdeel van ons team, maar je bent ook ondernemer. Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor je eigen klanten. Maar je staat er niet alleen voor, van ons krijg je de support en coaching, daar waar jij dat nodig hebt. Wij bieden jou werken in een dynamische omgeving binnen een gespecialiseerd team, waarin kwalitatief goede zorgverlening en ontwikkeling van jezelf en de praktijk centraal staan. Over Fysiotherapie Scheperpark.:
Vacature Sportmasseur Wijchen Thermen Berendonck.
Een account maken. Op deze vacature kan niet meer worden gesolliciteerd. Thermen Berendonck zoekt een Sportmasseur te MBO geplaatst op 09-12-2019 SPORTMASSEUR. Ontspannen mensen, blije gezichten. Want met jouw ervaring als sportmasseur weet je precies wat onze gasten nodig hebben om hun dag bij Thermen Berendonck ongekend relaxed te maken.

Contacteer ons

Resultaten voor vacature sportmasseur